Μήπως η ονυχεκτομή θα τον βοηθούσε;;

εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το γιατρο αυτο.μακαρι ολα να πανε καλα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια όποις ξερει και καμια συμβουλή για το χαπι. Ειναι από τα πιο δυσκολα γατια που εχω περιθάλψει :( :( :( . Μόνο κάτς δεν εχουμε παίξει ακόμη. Δεν το ανοιγει το στόμα κι οταν το ανοιξει δεν καταπίνει όσο κι αν κρατήσω το στομα του κλειστο :mad: :mad: Απλά σαλιώνει το συμπαν! Δοκίμασα και σε μαγιονέζα που του αρέσει λιωμένο, με το που δοκίμασε σαλιωσε πάλι όλο το τόπο και δεν το εφαγε! Και πρεπει 2 φορες την ημερα να δινω αντιβίωση. :(
Ευχαριστω για τις ευχες. Δινω βαθμούς σε 10 λεπτα οπότε πρεπει να ανοιξω τη μόρτα αλλά θα μπω αυριο λογικά. Να ειστε καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για το χαπι προμηθευσου αυτο το εργαλειακι απο πετ σοπ η κτηνιατρο λειτουργει σαν πρωοθητηρας χαπιου.
Bαζεις στην ακρουλα το χαπακι , σβερκωνεις το γατακι του σηκωνεις το κεφαλακι για ν ανοιξει το στομα και με τον προωθητηρα στελνεις το χαπακι μεσα στο στομα του οποτε δεν το βγαζει αναγκαστηκα το καταπινει:)

Συνημμένα

• ergaleio.jpg
    ergaleio.jpg
    3 KB · Εμφανίσεις: 192
Περαστικά σας! Χαίρομαι που τα νέα είναι (σχετικά) καλά. Τώρα για το χάπι τι να σου πω και ο δικος μου έκανε ολοκληρη φασαρία όποτε ήταν να του δώσω χάπι. Αυτό που σου προτείνει η Γιασμιν μου φαίνεται καλή ιδέα!

εγω ακομα και με το pet piller εχω προβλημα με το χαπι.μαλλον φοβαμαι να την πιεσω πολυ και μτο καταλαβαινει και δεν καθεται με τιποτα.ο φιλος μου παλι με το εργαλειακι αυτο καταφερνει μια χαρα και της το δινει.στερεωνεις εκει το χαπι,το βαζεις μεσα στο λαιμο πισω απο τη γλωσσα και το πετας πιεζοντας το piller,ωστε να μην μπορει να το ξαναφτυσει.αν δεν τα καταφερεις ζητα βοηθεια απο το συζυγο;)

μάλλον τον ξεγελασα τον μικρό!!!:) Βάζω το χάπι σε σκόνη σε ελάχιστη κονσέρβα και δεν το καταλαβαίνει. Γιούπι..... Ειχα απογοητευτει. Γιατί επρεπε να το πάρει και γινόταν μάχη. Ευτυχως ειναι πεινάλας!!! Ευχαριστώ. Θα σας πω τα νεα τη Πεμπτη....

Να 'μαι λοιπόν με καθυστερηση! Την πεμπτη κάναμε την επεμβαση στο μικρό. Τα αποτελέσματα θα τα δουμε μετα από κανένα μήνα που θα βγαλουμε το ναρθηκα. Προς το παρόν τον οικτήρω με το καλάρο της ελισάβετ που θα κρατήσει μεχρι να βγει ο ναρθηκας! Σαν πορτατίφ ειναι και δυστυχισμένος αλλά το "δεχτηκε" πιο ηρεμα από ότι περίμενα. Σε 2 βδομάδες από την απεμβαση θα τον πάω πάλι και θα παρουμε μια ιδέα. Μακαρι να πανε όλα καλά γιατί μετά δεν μενει κάτι άλλο πέραν του ακρωτηριασμού! Την αντιβίωση για την πστεομυελύτιδα θα την παιρνει για 2 μήνες και θα τον παρακολουθώ μην επεκταθεί. Οπότε περιμενουμε εναγωνίως και θα δουμε. Αλλά τον λυπάμαι πάρα πολύ με το ναρθηκα και το κολάρο.

Περαστικά του και να πάνε όλα καλά μετά την αποκάλυψη! Μην τον λυπάσαι να σκέφτεσαι ότι είναι για το καλό του!

Πηγαμε τον μικρο χτες στο γιατρο και βγαλαμε το ναρθηκα. Αρχικά όταν τον ειδα (οσο μας επετρεψε γιατι ο καημενος από τον φοβο του αρνιοταν πεισματικά να περπατήσει) απογοητευτηκα πλήρως! Το σκεπτικό της επεμβασης ηταν να δεσουμε τον τενοντα στον τετρακεφαλο ωστε με την κινηση του μυ, να ανασηκωνονται μηχανικά ο ταρσος και τα δαχτυλα ωστε να μη γυριζει το ποδι του κι να σερνεται. Αλλά οι συμφυσεις που ειχαν δημιουργηθει λόγο της χρονιότητας του προβλήματος ήταν πρόβλημα που δυσκόλεψε τα πραγματα στην επέμβαση. Χτες λοιπον φανηκε να εχει απλά μια μικρη βελτιωση κι αυτη δεν αρκουσε για την επιλυση του προβλήματος. Αλλά το τελικό αποτελεσμα θα το δουμε σε 2 ακόμη βδομαδες. Οταν όμως ηρθε σπίτι στα πατρια εδαφη και περπάτησε διαπίστωσα πως πλεον δεν γυρναει το ποδαράκι παρά ελάχιστες φορές!!!!! Και λογικά θα βελτιωθει κι αλλο!!!! Δεν φανταζεστε πόσο χαρούμενη ειμαι! Μακάρι ο καημενος να μη χασει το ποδαράκι του!!!!!! Η οστεομυελίτιδα παραμένει ακόμη αλλά μετα τους 2 μηνες θεραπείας θα δουμε τι γινεται. Τουλάχιστον δεν επεκτάθηκε κι ετσι ακόμη κι αν χρειαστει ακρωτηριασμός θα αφορά μόνο τη μια φάλαγγα στο ποδαράκι. Αυτά λοιπόν τα νεα του Πιου Μιου μου κι ακόμη περιμενουμε. Το ναρθηκα τον εβγαλε αλλά παραμένει ακόμη δεμενη η πατουσα του με επίδεσμο για 2 βδομάδες να ολοκληρωθει η θεραπεια. Και το κολάρο το κρατάει ακόμη κατα συνέπεια. Αλλά ειναι για καλό του!

Μπράβο, Χριστίνα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ τυχερό το γατί που βρίσκεται στα χέρια σου.

μακαρι να παρουσιασει βελτιωση αυτες τις 2 εβδομαδες και να μη χρειαστει να χασει το ποδαρακι του:up:

Xροστίνα μπράβο. Ελπίζω να βελτιωθεί κι άλλο το ποδαράκι. Περαστικά του ξανά.

αχ, εσεις θα με καταλαβετε!!!! Επαθα το σοκ της ζωης μου χτες κι ακόμη δεν το εχω ξεπεράσει. Ενώ εβλεπα τηλεοραση στο κρεβατακι, ως γριπωμένη ακουσα το δεντρο να πεφτει (το οποίο θα μαζευα αυτό το Σ/Κ). Πηγα στο σαλόνι και ειδα το 2μετρο δεντρο να σερνεται στο πάτωμα, μαζί με μια καρέκλα που ειχε μπλεχτει στα κλαδια κι εναν Πιου μιου πληρως φρικαρισμένο να τα τραβάει με το εγχειρισμένο ποδαράκι του. Εκανα σαλτο στο πατωμα να τον ακινητοποιησω να μην χτυπήσει κι αλλο που προσπαθουσε να απελευθερωθει και αφου τα καταφερα διαπίστωσα (αν εχει το θεο του) πως ειχε μπερδευτει ο επίδεσμος στη βιδα της βάσης του δεντρου!!!!!!!! Μονο που κρατώντας τον ακινητο να μη χτυπήσει δεν ειχα χερι να τον ξεμπερδεψω και ημουν μόνη. Και που να τον αφησω εστω και για 1 λεπτο να ανοιξω τη πορτα να φωνάξω βοηθεια από κανενα γειτονα εστω????? Ηταν τρελαμενο το γατι Μου πηρε κανενα τεταρτο να κλαιω εγώ να κλαιει κι εκεινος μεχρι να τα καταφέρω! Και ηθελε ακόμη η επεμβαση 2 βδομάδες! Σκεφτηκα πως χαθηκαν όλα, ήταν μεγαλο το βαρος του δεντρου και της καρεκλας που εσειρε! Αν δεν ειχε παθει καμια εξαρθρωση!!!! Αλλά αφού ηρεμίσαμε και οι 2 και τον αφησα να περπατησει δεν ειδα κάτι διαφορετικό. Μαλλον τη γλυτωσε και δεν εγινε ζημια. Θα δουμε! Αυτα. Νιωθω καλυτερα που τα ειπα σε εσας. Ξερω πως καταλαβαινετε...

Είναι σαν να έχεις μωρό... Δεν γίνεται να τα αφήνεις λεπτό μόνα τους χωρίς να φοβάσαι ότι μπορεί να κάνουν καμια σκανδαλιά και χτυπήσουν... Περαστικά στον Πιου Μιου και υπομονή σ'εσένα:(

Πωπω τον κακομοίρη. Φαντάζομαι τρομάρα που θα πήρε...Αλλά αφού περπατάει κανονικά μάλλον δεν το χτύπησε το ποδαράκι!
Ασπασία έχεις δίκιο, σαν μωρά είναι!

Αχ τον κακομοίρη, δεν του έφταναν όλα τα υπολοιπα... Αφού δεν χτύπησε περισσότερο πάλι καλά!

Οντως σαν μικρα παιδια! Σκαρφιζονται ότι πιο απίθανο εν ριπή οφθαλμού. Λιγη υπομονή ακόμη. Ηταν απιστευτα συνεργασιμος ο καλουλης!

χριστινα, τωρα διαβασα πρωτη φορα για τον γατουλη σου..Πως ειναι τωρα παει καλυτερα?? περαστικα και οτι καλυτερο για το μωρουλι σου:)

Ειναι πολύ καλύτερα. Τον πηγα την Τεταρτη που πέρασε. Και λογικά θα βελτιωθει κι άλλο και ισως (αλλά δυσκολο) αποκτησει και καποια αισθητικότητα στη πατουσίτσα. Πάντως περπατάει χωρις να γυρνάει το πόδι. Βάση δίνουμε στην οστεομυελίτιδα τωρα που κι αυτη μοιαζει να υποχωρει. Ενα μήνα ακόμη αντιβιωση και θα δουμε. Μονο που πρεπει να κρατησω το ποδαρακι δεμενο 1 μηνα ακόμη (και αρα να του φοράω το κολάρο) και σταδιακά καθε μερα και πιο πολύ να το αφηνω να περπατα μόνο του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χτες πήγα τον μικρό στον κτηνίατρο προκειμενου να δουμε πως πάει. Πλέον δεν ειναι δεμενο το ποδαράκι και το τελικο αποτέλεσμα ειναι να μη το γυρνάει, παρα μονο όταν τρέχει πολύ ή συναντα ανώμαλη επιφάνεια. Τουλάχιστον δεν του κάνει πληγη!!! Δεν ειναι το 100% του επιθυμητου απότελεσματος αλλά ειναι αρκετό ωστε να σωσει το ποδαράκι του. αισθητικότητα δεν απέκτησε (θα ήταν πολύ καλο) αλλά μην είμαστε αχάριστοι! Μας δυσκόλεψαν οι συμφήσεις που ειχαν δημιουργηθει με τη πάροδο του χρόνου.
Στο κομμάτι της οστεομυελίτιδας δείχνει σαφή βελτίωση και ελπίζουμε να μη χρειαστει να κανει και άλλη επεμβαση αφαίρεσης της φάλλαγγας. Θα του δώσω αντιβιωση άλλες 15 ημέρες και μετα θα σταματησω. 1,5 μηνα μετα θα τον ξαναπάω. Αν δεν εχει επεκταθει πάλι η μολυνση ειμαστε μια χαρα. Διαφορετικα, τι να γινει προκειμενου να χασει το πόδι ας χάσει τη φάλαγγα.....
Διαιτα λέει χρειάζεται (ειναι 6.200) να μη βαραίνει πολύ το πόδι.
Αυτά τα νέα μας λοιπόν, νεότερα σε κανενα 2μηνο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back