Μήπως η ονυχεκτομή θα τον βοηθούσε;;

Χριστίνα όλα καλά να πάνε για τον μικρούλη, να μην ταλαιπωρείται πια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια, χτες πηγα το μικρο και του ανοιξαν το σημειο της πληγης για να το καθαρίσουν. Ο καημενος ακόμη σαν ζαλισμενο κοτοπουλο ειναι. Τον λυπήθηκε η ψυχή μου.....
Πηραν δειγμα για καλλιεργια να δουν αν υπάρχει μυκητας ή μικρόβιο αλλά τα αποτελέσματα από Δευτερα.
Πλέον μπορω να εστιαστω σε μια απόπειρα να κλείσει η πληγή (αν κλεισει) και να δω αφου γινει αυτο αν καταφερω να το προστατεψω να μην ανοιξει πάλι.....
Θα σας ενημερωσω ανάλογα με τα νεα της καλλιεργιας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιζω να πανε ολα καλα!

:) :) :) Αντε να πάνε όλα καλά ,πολυ έχει ταλαιπορηθή το γατάκι:kiss: :kiss: :cat:

Γαμότι μου ρε Χριστινιώ, ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρετε!:inlove:

μακαρι να ειναι καλα τα αποτελεσματα της καλλιεργειας...τι ταλαιπωρια απιστευτη εχετε περασει...:/:

Τα νεα του Πιου Μιου.....
Η καλλιεργια βγήκε αρνητική. Ο γιατρός ειπς πως αυτο σημαινει ειτε πως δεν υπάρχει κάτι, ειτε πως αυτο το κάτι το πιάνει η αντιβιωση κ γι' αυτό δεν φανηκε....
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Ομολογω πως μπερδευτηκα λιγο, αλλά επέμεινε να συνεχίσουμε την αντιβίωση άλλες 20 μερες (αισίως κλεισαμε 4 μηνες). Αλλά επέμεινε και ειπε πως δεν κινδυνευει και πως ειναι χειρότερα να το ρισκάρουμε (να υπάρχει μόλυνση σε ύφεση). Τελος πάντων, αυτός ειναι κτηνιατρος κι εγω όχι, οπότε ακολουθώ εντολές.
Η πληγή με αγωνα, εχει σχεδόν κλείσει
:) :) :)
Πολύ χαιρομαι γι' αυτο!!!!! Αλλά σε κάποιο άλλο σημειο του ποδιου (στην αρχική πληγη) ήταν πάλι ερεθισμένο. Βεβαια το παρακολουθω εδω και μερες κι ενω το πόδι δεν ειναι δεμενο πλέον (γιατι του εκανε μια δερματίτιδα και δεν ηθελα να το ρισκάρω) δεν εχει επιδεινωθει. Αντιθετα ειναι μάλλον καλύτερα. Θα δουμε.
Βασικα το να μην υπάρχουν χαλιά νομίζω ειναι καθοριστικό. αν όλα πάνε καλα μεχρι τον σεπτέμβριο, οκτωβριο απλά δεν θα στρωσουμε ποτέ πάλι χαλιά!!!! Τι να γινει......
Ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back