Μήπως και τα φυτά;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κάποια μέλη εδώ ψοφάτε για παρεξήγηση, το τόσο το κάνετε πολύ εύκολα τόσο, και έγινε το μπάνχαλο.
Θανάση δεν ξέρω αν είμαι κι εγω μέσα σε αυτούς που κάνουν "την τρίχα τριχιά" αλλά αυτά τα πράγματα είναι λίγο υποκειμενικά (για σένα κάτι "μικρό" μπορεί να σημαίνει "μεγάλο' για μένα και αντιστρόφως...).....
Το μόνο ξεκάθαρο είναι κάποιοι κανόνες του forum που αποδεχτήκαμε ολοι οσοι γράφουμε εδω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να καταλάβω γιατί τελευταία όλο και πιο συχνά ακούω αυτή την ιστορία περί επιλεκτικής αυτοσυγκράτησης στο φόρουμ.
Ας πάρουμε την περίπτωση Γιασμίν
Η Γιασμίν (και ό οποισδήποτε, απλά χρησιμοποιώ το όνομα γιατί παίζει τώρα) γράφει ότι θέλει, όπως θέλει, κάτι που είναι και αναφαίρετο δικαίωμα της και οι υπόλοιποι, ή μάλλον αυτοί που ψοφάνε για παρεξήγηση π.χ. η Νερίνα (χρησιμοποιώ το όνομα μου γιατί παίζω συνήθως και εγώ στο έργο) το βουλώνουμε μπας και σταματήσει.
ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΌ
1/ Θεωρούμε ότι η Γιασμίν έχει το ακαταλόγιστο και δεν ασχολούμαστε μαζί της.
2/ Συμφωνούν οι περισσότεροι μαζί της, άρα το θέμα εξάντλησε τη δυναμική του, αφού ο προορισμός της δημοσίευσης του ήταν το λιβάνισμα.
3/ Χαλάμε την ησυχία όλων και την εικόνα του φόρουμ, αφού εμφανιζόμαστε κάθε τρεις και λίγο να πλακωνόματε
ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ
1/ Ακόμα και εάν εκτιμούσα ότι ένα άτομο έχει το ακαταλόγιστο δεν θα το άφηνα έτσι απροστάτευτο να μιλάει με τον εαυτό του
2/ Λυπάμαι Θανάση μου αλλά στη ζωή υπάρχει πάντα και η άλλη άποψη και έχει ακριβώς ισότιμα δικαιώματα χώρου, χρόνου και τόπου για να εκφραστεί. Επίσης, εάν εξαιρέσεις ένα λιβάνι με μυρωδιά γαρδένιας που μου φέρνει ο μπαμπάς μου από το Άγιο όρος, όλα τα άλλα λιβάνια μου προκαλούν ασφυξία
3/ Το my cat έχει κατηγορίες και τα θέματα έχουν τίτλους. Απλά, εάν δεν σε αφορούν δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους. Επίσης -και αυτό είναι ένα στοιχείο που εκτίμησα στον Ιωάννη- μπορείς να διαφωνήσεις με τον άλλο χωρίς να τον θίγεις προσωπικά. Η διαφωνία και ο "καυγάς" αποτελούν και αυτά στοιχεία του διαλόγου. Οι χαρακτηρισμοί και οι αφορισμοί αποτελούν στοιχεία φίμωσης.
Η γιαγιά μου -καιρό είχα να τη θυμηθώ- έλεγε "πολλές φορές σημασία δεν έχει τι λες αλλά το πως το λες".
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τη Χριστίνα:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει ντε ηρέμησε, κάνεις σαν να είσαι σε δικαστήριο…

Προτιμώτερο από την Ιερά Εξέταση. Διαφωνώ μαζί σου και επιχειρηματολογώ, εσύ που έχεις την άποψη του να μην τραβάμε τα θέματα γιατί το τραβάς;.......:hmm::lol:

Σας διαβάζω και μαθαίνω τόσα, πότε με ήπιο πότε με βίαιο τρόπο…

Σαρδέλλα υπερβάλλεις όταν λες για τη Υasmin ότι από τότε που μπήκε στο σάιτ γράφει πράγματα που κανείς δεν τα διαβάζει. Την αδικείς νομίζω.

Νερίνα γέλασα πολύ με το μήνυμα 66/18.29! Έχεις πολύ χιούμορ και μια υπέροχη ηλικία που σου επιτρέπει να κινείσαι στη συζήτηση με τόση άνεση!

Yasmin, γιατί τόση υπογράμμιση όσων κάνει κανείς ή πιστεύει? Π.χ. « Υ.Γ. Ακομα κι αν τα φυτα πονουν και βρεθει αυτό, εγω θα μπορουσα να ζησω και μονο με καρπους. Ποιος αλλος ειναι ετοιμος να κανει το ιδιο?».Μια αξιόλογη κοπέλα, όπως έχω πεισθεί ότι είσαι, γιατί το έχει ανάγκη αυτό?
Η σεμνότητα είναι πολύ μεγαλύτερη δύναμη και λαμβάνεται υπʼ όψη πολύ πιο σοβαρά από αυτούς που πρέπει! Η προώθηση των θέσεων και των απόψεών μας προϋποθέτει πειθώ και όραμα, και λεπτές προσεγγίσεις που να βάζουν τους άλλους να σκέφτονται και όχι να τους προκαλούν ή να τους προσβάλλουν.
Το παράδειγμα που δίνουμε με τη στάση μας γίνεται αντιληπτό από τους άλλους όταν τους δίνουμε τη δυνατότητα να το προσεγγίζουν και το παραδέχονται και όχι όταν τους το επιβάλουμε ή τους το βροντοφωνάζουμε. Αυτό όμως χρειάζεται δουλειά κι υπομονή. Θυμάσαι πως εγώ διαβάζοντας λίγες πληροφορίες που είχες δώσει για την ωμοφαγία ήρθα από μόνη μου και σε ρώτησα για περισσότερα, και τα έλαβα σοβαρά υπόψη.
Γιατί να φτάνει κάποιος να ρωτάει: «Με τι κριτήρια και με ποιο δικαίωμα Γιασμίν μπαίνεις εδώ και κρίνεις και κατακρίνεις κόσμο». Πως προωθεί κανείς τις ιδέες του όταν προκαλεί τέτοια σχόλια?

O Θυμός !! Αυτός είναι η αιτία. Ο θυμός που πρέπει, όπως είπες αλλού, να είμαστε σε θέση να τον διαχειριζόμαστε. Ο θυμός είναι σαν βέλος έτοιμο να βρει στόχο. Σε μας εναπόκειται να το κατευθύνουμε στον σωστό στόχο. Εμείς εδώ, τα μέλη του σάιτ δεν μπορεί νάμαστε ο στόχος του θυμού σου. Είμαστε ίσως οι συναγωνιστές σου, ίσως οι σύμμαχοί σου, ίσως οι συνοδοιπόροι σου. Ο στόχος είναι αλλού και τον ψάχνουμε ….

Θυμάμαι την deinomache… Πόσο με είχε προσελκύσει εκείνο το κορίτσι! Δεν είχε όμως υπομονή, εκτόξευσε τον θυμό της κι έφυγε.

Ένοιωσα την ανάγκη να πω παραπάνω μερικές σκέψεις μου γιατί η συζήτηση αυτή δεν αφορά μόνον τις γατούλες μας ούτε μόνον τα άλλα ζώα. Άλλο είναι το διακύβευμα: οι ανθρώπινες αξίες.

Μόλις διάβασα για το ban της Yasmin. Λυπάμαι πολύ! Τι κρίμα!

το θεμα ειναι οτι πολλες φορες εχει μιλησει ασχημα κ αποτομα σε ατομα του φορουμ οπως νεα μελη που μπηκαν να δωσουν για υιοθεσια ενα γατακι κ τους την ειπε ασχημα κ απλα μαζευτηκαν πολλα παραπονα απο μελη του φορουμ οποτε επρεπε να ειμαστε δικαιοι

Διάβασα και γω το θέμα και λυπάμαι πολύ για την εξέλιξή του. Πράγματι κρίμα που χρειάστηκε μια ποινή. Νομίζω η Εβελία έχει σε πολλά δίκιο και ελπίζω μια συζήτηση από τους υπεύθυνους να εμποδίσει να χαθεί ένα τόσο ενεργό μέλος από την κοινότητα του σάιτ.

Κι εγώ συμφωνώ με όσα είπε η Εβελία! Μακάρι και η yasmin να τα λάβει υπόψη της και να θελήσει να επιστρέψει στο forum σεβόμενη τους κανόνες του...

Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι πάντα το ΤΙ λες αλλά και ΠΩΣ το λες. Να λες ελεύθερα την γνώμη σου επιτρέπεται, όχι όμως και να επιτίθεσαι προσωπικά σε άλλους με τους οποίους διαφωνείς. Λυπάμαι αν σε κάποιους φάνηκε ξαφνικό το ban αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι, δεν νομίζω ότι η ομάδα διαχείρισης έχει δείξει τέτοια δείγματα άλλωστε.

Ναι πράγματι μετράει πολύ το πως λέγεται κάτι. Προσωπικά πάντως σε κάποια θέματα προσπαθώ να προσπερνάω τον τρόπο και να παίρνω το περιεχόμενο, για το λόγο ότι, αν πράξω (κατά τη γνώμη μου) θετικά δεν θα ωφελήσω αυτόν, και αν πράξω αρνητικά δεν θα στερήσω όφελος απ αυτόν.
Ότι μπορεί να του ζητήσω να αλλάξει τον τρόπο που το λέει ναι μπορεί, (για να μην νοιώθω σαν να με βαράει στο κεφάλι με σφυρί) αλλά αν αντεπιτεθώ, μάλλον δεν θα καταλάβει τι μου συμβαίνει και θα συνεχίσει την επίθεση και ξανά εγώ επίθεση και δεν θα βγει τίποτα καλό. Αν πάλι το θέμα δεν μ ενδιαφέρει δεν θα το συζητήσω, και αν χρειαστεί θα το πω καθαρά ότι δεν θέλω να το συζητήσω.

Πέρα από τη yasmin που απόδωσε χαρακτηρισμούς ανοιχτά και ξεκάθαρα, υπήρξαν πολλές φορές σε διάφορα θέματα, συζητήσεις οι οποίες στην πραγματικότητα ήταν καμουφλαρισμένες επιθέσεις (άσχετα με yasmin). Πολλές φορές έχουν γίνει συζητήσεις που εμένα προσωπικά μου είχαν δώσει την αίσθηση ότι αυτό που ενδιαφέρει είναι ποιος θα επιπλήξει περισσότερο, και με φράσεις που δεν μπορεί κανείς να τις κατηγορήσει ως μη πολιτισμένες. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που κάποιο μέλος διαμαρτυρήθηκε για επίθεση ή για προσβολή, και πήρε απάντηση ότι δεν υπήρχε πρόθεση ούτε για το ένα ούτε για το άλλο, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την επίθεση ή την προσβολή.
Δεν είναι μόνο πως λέγεται κάτι, είναι και τι κρύβεται πίσω από τις πολιτισμένες φράσεις.

Ναι πράγματι μετράει πολύ το πως λέγεται κάτι. Ότι μπορεί να του ζητήσω να αλλάξει τον τρόπο που το λέει ναι μπορεί, (για να μην νοιώθω σαν να με βαράει στο κεφάλι με σφυρί) αλλά αν αντεπιτεθώ, μάλλον δεν θα καταλάβει τι μου συμβαίνει και θα συνεχίσει την επίθεση και ξανά εγώ επίθεση και δεν θα βγει τίποτα καλό. .

αυτο πιστευω,εγω τουλαχιστον,οτι επαθε η yasmin.

Εγώ πάλι πιστεύω ,παραφράζοντας έναν παλιό που είχε πει μια σοφή κουβέντα, ότι "δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, υπάρχουν χυδαίοι άνθρωποι", οι οποίοι χρησιμοποιούν απλά σαν εργαλείο τις λέξεις για να κρύψουν τις προθέσεις τους. :redface:

Επίσης πιστεύω, ότι οι λέξεις δεν είναι ούτε άοσμες ούτε άχρωμες, από τη στιγμή που δεν είναι παρά ένα ακόμα εργαλείο για να εκφράσουμε, να εξηγήσουμε και να δείξουμε τι και πως νοιώθουμε....:redface:

υπήρξαν πολλές φορές σε διάφορα θέματα, συζητήσεις οι οποίες στην πραγματικότητα ήταν καμουφλαρισμένες επιθέσεις (άσχετα με yasmin). Πολλές φορές έχουν γίνει συζητήσεις που εμένα προσωπικά μου είχαν δώσει την αίσθηση ότι αυτό που ενδιαφέρει είναι ποιος θα επιπλήξει περισσότερο, και με φράσεις που δεν μπορεί κανείς να τις κατηγορήσει ως μη πολιτισμένες. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που κάποιο μέλος διαμαρτυρήθηκε για επίθεση ή για προσβολή, και πήρε απάντηση ότι δεν υπήρχε πρόθεση ούτε για το ένα ούτε για το άλλο, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την επίθεση ή την προσβολή.
Δεν είναι μόνο πως λέγεται κάτι, είναι και τι κρύβεται πίσω από τις πολιτισμένες φράσεις.

Εγώ πάλι πιστεύω ,παραφράζοντας έναν παλιό που είχε πει μια σοφή κουβέντα, ότι "δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, υπάρχουν χυδαίοι άνθρωποι", οι οποίοι χρησιμοποιούν απλά σαν εργαλείο τις λέξεις για να κρύψουν τις προθέσεις τους. :redface:

Επίσης πιστεύω, ότι οι λέξεις δεν είναι ούτε άοσμες ούτε άχρωμες, από τη στιγμή που δεν είναι παρά ένα ακόμα εργαλείο για να εκφράσουμε, να εξηγήσουμε και να δείξουμε τι και πως νοιώθουμε....:redface:
Συμφωνώ.:/:

Καταρχάς μένω έκπληκτη με τις εξελίξεις... Με δυσαρέστησε ιδιαίτερα ο αποκλεισμός (έστω και προσωρινά) της γιασμίν. Η αλήθεια είναι ότι την πνίγει το δίκιο γι αυτό και εκδηλώνεται μ αυτό τον τρόπο, παρ' όλα αυτά θεώρησα υπερβολικό τον αποκλεισμό...

Ωστόσο συμφωνώ απόλυτα με τον Θανάση εδώ:
Πέρα από τη yasmin που απόδωσε χαρακτηρισμούς ανοιχτά και ξεκάθαρα, υπήρξαν πολλές φορές σε διάφορα θέματα, συζητήσεις οι οποίες στην πραγματικότητα ήταν καμουφλαρισμένες επιθέσεις (άσχετα με yasmin). Πολλές φορές έχουν γίνει συζητήσεις που εμένα προσωπικά μου είχαν δώσει την αίσθηση ότι αυτό που ενδιαφέρει είναι ποιος θα επιπλήξει περισσότερο, και με φράσεις που δεν μπορεί κανείς να τις κατηγορήσει ως μη πολιτισμένες. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που κάποιο μέλος διαμαρτυρήθηκε για επίθεση ή για προσβολή, και πήρε απάντηση ότι δεν υπήρχε πρόθεση ούτε για το ένα ούτε για το άλλο, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την επίθεση ή την προσβολή.
:confused::blink::confused: Δεν το πιστεύω αυτό που είδαν τα ματάκια μου εδώ: https://vegan.thisblueplanet.net/foru...p?topic=1018.0
και μετά επιτρέψτε στην αρχική δημοσίευση σε αυτό το θέμα της Γιασμίν. Δεν τα σκέφθηκε η ίδια αποτελούν προιόν συλλογικής δουλειάς. Θεε μου πολλαπλασιάζονται!!!!!! Αυτό δε το φοβερό με τα ρεβύθια -δεν αντέχω θα το πω της το πρότεινε σαν επιχείρημα η Δεινομάχη για όσες τη θυμόσαστε.
Όντως του ρημάζει τα πέταλα του IQιου η χορτοφαγία......:lol:

Υ.Γ. Χουζούρη εγώ σταματάω, αλλά δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα είπα....:cool:
Αυτό δεν είναιπροσβολή προς την γιασμίν? εμένα προσωπικά έτσι μου φαίνεται...
Το πρόβλημα που έχεις με τα ρεβύθια δεν κατάλαβα, αν θες μου εξηγείς...

Για Νανάκι

Αναφέρομαι στο τρίτο επιχείρημα της Γιασμίν:
Αν πράγματι τα ρεβύθια/μαρούλια/σποροι σογιας κλπ πονούν, τότε καλύτερα να φας 100gr ρεβύθια παρά 100gr κρέας. Τα 100γρ κρέας για να γίνουν έχουν "σκοτώσει" πολλαπλάσια ρεβύθια. Τρώγοντας κατευθείαν τα ρεβύθια μειώνεις στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ τον πόνο που προκαλείς (τόσο στα φυτα, όσο και στα ζώα).
Μου πήρε λίγο χρόνο να καταλάβω την μαθηματική ανάλυση της Δεινομάχης ομολογώ, αλλά την κατάλαβα. Θέλεις να μου πεις εσύ τι κατάλαβες, σε σχέση πάντα ότι αυτό είναι ένα από τα τέσσερα επιχειρήματα που η Γιασμίν χρησιμοποίησε για να τονίσει τα υπέρ της χορτοφαγίας....:redface:

Τhanasis 46: "Πέρα από τη yasmin που απόδωσε χαρακτηρισμούς ανοιχτά και ξεκάθαρα, υπήρξαν πολλές φορές σε διάφορα θέματα, συζητήσεις οι οποίες στην πραγματικότητα ήταν καμουφλαρισμένες επιθέσεις (άσχετα με yasmin). Πολλές φορές έχουν γίνει συζητήσεις που εμένα προσωπικά μου είχαν δώσει την αίσθηση ότι αυτό που ενδιαφέρει είναι ποιος θα επιπλήξει περισσότερο, και με φράσεις που δεν μπορεί κανείς να τις κατηγορήσει ως μη πολιτισμένες. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που κάποιο μέλος διαμαρτυρήθηκε για επίθεση ή για προσβολή, και πήρε απάντηση ότι δεν υπήρχε πρόθεση ούτε για το ένα ούτε για το άλλο, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την επίθεση ή την προσβολή.
Δεν είναι μόνο πως λέγεται κάτι, είναι και τι κρύβεται πίσω από τις πολιτισμένες φράσεις. "

Nerina: "Δεν τα σκέφθηκε η ίδια αποτελούν προιόν συλλογικής δουλειάς. Θεε μου πολλαπλασιάζονται!!!!!! Αυτό δε το φοβερό με τα ρεβύθια -δεν αντέχω θα το πω της το πρότεινε σαν επιχείρημα η Δεινομάχη για όσες τη θυμόσαστε.
Όντως του ρημάζει τα πέταλα του IQιου η χορτοφαγία......:lol: "

Nanaki: "Αυτό δεν είναιπροσβολή προς την γιασμίν? εμένα προσωπικά έτσι μου φαίνεται..."

---------------------------------------
Πρώτ' απ' όλα να πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που τελείωσε το ban της Yasmin.
Είναι από τα πιο ενεργά μέλη του σάιτ και έχει δώσει πάμπολλες φορές χρήσιμες πληροφορίες, βοήθεια και θέματα. Για το ότι δεν της αρέσει το πολύ το γούτσου-γούτσου μάλλον θετικό το βρίσκω. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτική με τους υφάλους (ο νοών νοείτω) δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Δεύτερο να πω ότι το βρίσκω εξαιρετικά άκομψο να διαγράφεται το όνομα (ψευδώνυμο)εκείνου που του επιβάλλεται ban. Θα μπορούσε να βρεθεί άλλος τρόπος με κάποιο χρώμα ή απλά να μπαίνει ο χαρακτηρισμός.
Τρίτο θα ήθελα μια επιβεβαίωση για το αν, όταν πρόκειται να τιμωρηθεί κάποιος του γίνεται πρώτα κάποια προειδοποίηση από τους υπεύθυνους, οι οποίοι βέβαια χρεώνονται με το πόσο μακρυά αφήνουν να πάει το θέμα.
Θα ήθελα επίσης να συμφωνήσω πλήρως με τον Θανάση όσον αφορά στις καμουφλαρισμένες επιθέσεις και, θα προσθέσω: στις ειρωνίες και στο "σφάξιμο με το βαμβάκι" - πράγμα καθόλου ασυνήθιστο ακόμα και σ' αυτό το σάιτ. Όπως π.χ. αυτό μεταξύ άλλων: " Όντως του ρημάζει τα πέταλα του IQιου η χορτοφαγία......:lol: ", για το οποίο βέβαια συμφωνώ με την Νanaki.
Και επειδή εν τέλει πελαγοδρομήσαμε θα ήθελα να θυμίσω το ερώτημα που τέθηκε όταν μπήκε το θέμα (βλ. πρώτη σελίδα) και που δεν νομίζω ότι απαντήθηκε ικανοποιητικά.

-------------------

---------------------------------------
Πρώτ' απ' όλα να πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που τελείωσε το ban της Yasmin.
Είναι από τα πιο ενεργά μέλη του σάιτ και έχει δώσει πάμπολλες φορές χρήσιμες πληροφορίες, βοήθεια και θέματα. Για το ότι δεν της αρέσει το πολύ το γούτσου-γούτσου μάλλον θετικό το βρίσκω. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτική με τους υφάλους (ο νοών νοείτω) δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Δεύτερο να πω ότι το βρίσκω εξαιρετικά άκομψο να διαγράφεται το όνομα (ψευδώνυμο)εκείνου που του επιβάλλεται ban. Θα μπορούσε να βρεθεί άλλος τρόπος με κάποιο χρώμα ή απλά να μπαίνει ο χαρακτηρισμός.
Τρίτο θα ήθελα μια επιβεβαίωση για το αν, όταν πρόκειται να τιμωρηθεί κάποιος του γίνεται πρώτα κάποια προειδοποίηση από τους υπεύθυνους, οι οποίοι βέβαια χρεώνονται με το πόσο μακρυά αφήνουν να πάει το θέμα.
Θα ήθελα επίσης να συμφωνήσω πλήρως με τον Θανάση όσον αφορά στις καμουφλαρισμένες επιθέσεις και, θα προσθέσω: στις ειρωνίες και στο "σφάξιμο με το βαμβάκι" - πράγμα καθόλου ασυνήθιστο ακόμα και σ' αυτό το σάιτ. Όπως π.χ. αυτό μεταξύ άλλων: " Όντως του ρημάζει τα πέταλα του IQιου η χορτοφαγία......:lol: ", για το οποίο βέβαια συμφωνώ με την Νanaki.
Και επειδή εν τέλει πελαγοδρομήσαμε θα ήθελα να θυμίσω το ερώτημα που τέθηκε όταν μπήκε το θέμα (βλ. πρώτη σελίδα) και που δεν νομίζω ότι απαντήθηκε ικανοποιητικά.

-------------------
Το θεμα ειναι οτι ειχαμε παραπονα απο πολλα μελη κ μαλιστα νεα μελη του φορουμ τις ειχε γινει καποια συσταση αν θυμαμαι παλια κ μαλιστα της το ειχα πει κ εγω οταν ειχαμε βρεθει αποκοντα οτι δεν πρεπει να ειναι τοσο αυστηρη κ να μιλαει με εναν τετοιο τροπο που να προσβαλει τον αλλον ναι ηταν πολυ σημαντικες οι πληροφοριες κ η προσφορα της στο σαιτ αλλα εαν εχουμε συνεχεια αναφορες τι θα πρεπει να κανουμε? για ελατε λιγο κ στην θεση της ομαδας συντονισμου που μετα απο ωρες συζητησεων κ σκεψεις πρεπει να δουμε τι ειναι καλο για τα Μελη του σαιτ νεα κ παλια οποτε πρεπει να κραταμε μια ουδετερη σταση κ να εξαντλουμε ολα τα ορια

Για το ότι δεν της αρέσει το πολύ το γούτσου-γούτσου μάλλον θετικό το βρίσκω. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτική με τους υφάλους (ο νοών νοείτω) δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Evelia αν θέλεις εξηγείς λίγο τα παραπάνω.
1. Οσον αφορά το "γουτσου γουτσου" (τι χαρακτηριζεται ως "γουτσου γουτσου" και γιατί είναι καλό να αποφεύγεται)
2. Ποιοι είναι οι "ύφαλοι"? (Μάλλον δεν είμαι "νοών" αλλά δεν πειράζει...)
Σε ότι αφορά το αρχικό ερώτημα που έθεσες (Μήπως και τα φυτά?), εμένα με κάλυψε απόλυτα η απάντηση της Ruko εδω.
Επίσης παρόμοια συζήτηση είχε γίνει εδω και με το θέμα που έθεσες ακριβώς εξελίσεται εδω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back