Μήπως κανείς αντιμετώπισε περίπτωση σαν τη δική μου να με βοηθήσει;

milou

Νεοφερμένο μέλος

Η milou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
:hmm: Μηπως καποιος απο εσας εχει καποια γατουλα περσιας , μοναχοπαιδι και καλομαθημενη και αργοτερα πηρε καποιο νεο γατακι στο σπιτι?
Το εχω ξαναναφερει αυτο το θεμα αλλα θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον που το εχει ζησει απο κοντα.
Θα το δεχτει η δικια μου το μικρο ή θα εχω προβλημα?
Διαβασα και καποια σχετικα αρθρα με το τι να κανω τις πρωτες μερες μεχρι να ερθει η ωρα να συναντηθουνε τετ α τετ.
Μπορει καποιος να μου πει σε μια τετοια περιπτωση τι αποτελεσματα ειχε?
Δε το δεχθηκε ποτε το γατακι?Το δεχθηκε αλλα απο τοτε αλλαξε η συμπεριφορα της και εγινε απομακρη?Ή μηπως το δεχθηκε μετα χαρας και εγινε και η ιδια καλυτερος χαρακτηρας??
Βοηθηστε με βρε παιδια?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm: Μηπως καποιος απο εσας εχει καποια γατουλα περσιας , μοναχοπαιδι και καλομαθημενη και αργοτερα πηρε καποιο νεο γατακι στο σπιτι?
Το εχω ξαναναφερει αυτο το θεμα αλλα θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον που το εχει ζησει απο κοντα.
Θα το δεχτει η δικια μου το μικρο ή θα εχω προβλημα?
Διαβασα και καποια σχετικα αρθρα με το τι να κανω τις πρωτες μερες μεχρι να ερθει η ωρα να συναντηθουνε τετ α τετ.
Μπορει καποιος να μου πει σε μια τετοια περιπτωση τι αποτελεσματα ειχε?
Δε το δεχθηκε ποτε το γατακι?Το δεχθηκε αλλα απο τοτε αλλαξε η συμπεριφορα της και εγινε απομακρη?Ή μηπως το δεχθηκε μετα χαρας και εγινε και η ιδια καλυτερος χαρακτηρας??
Βοηθηστε με βρε παιδια?:/:

Τα Περσικά είναι συνήθως ήπιου χαρακτήρα. Μια γνωστή μου έχει δύο -αρσενικούς όμως- οι οποίοι δέχονται καλόβολα διάφορα αδέσποτα, και γάτες και σκύλους, που εγκαθίστανται κατά καιρούς στο σπίτι.
Ένα ρίσκο πάντα το έχεις παίρνοντας δεύτερη γάτα, όμως αυτό το ρίσκο αξίζει τον κόπο αν το δεύτερο που θα πάρεις είναι κάποιο αδέσποτο που χρειάζεται σπίτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω για την απαντηση,ελπιζω να πα νε ολα καλα!

Γεια σου Milou! Τελικά πήρες και άλλο γατάκι? Πώς τα πήραν?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back