Μήπως μας "λήστεψε"... ο γιατρός;

saloniCAT

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η saloniCAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
Πηγαίνω τη γατούλα μου στο συγκεκριμένο κτηνίατρο από τότε που τη βρήκα. Έχω διαβάσει για οικονομικότερους αλλά και για ακριβότερους. Σήμερα όμως νιώθω σαν να με λήστεψαν!
Χθες η Survi παρουσίασε διάροια και εμετό. Της έδωσα i/d αλλά η κατάστση συνεχίστηκε. Την έχω στο μαγαζί κι επειδή το απόγευμα που θα έφευγα δεν μπορούσα να την πάρω μαζί μου την πήγα στο γιατρό να την κρατήσει ένα βράδυ και να την παρακολουθήσει.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του ήταν:
1. Έβαλε θερμόμετρο
2. Την ακροάστηκε με τα ακουστικά
3. Αντι-εμετική ένεση
4. Νοσηλεία από χθες το μεσημέρι για σχεδόν ένα 24ωρο
5. Άλλες δύο κονσέρβες i/d που αγόρασα σήμερα για να τις δώσω το Σ/Κ.

Γι' αυτά τα πέντε πλήρωσα 63,40€ !!!
Τα τρία πρώτα 30,00€, άλλα 30,00€ η νοσηλεία και 3,40€ οι δύο κονσέρβες.
Δέχομαι ότι η ένεση κοστίζει 5,00€.
Δέχομαι επίσης ότι η εξέταση κοστίζει άλλα 25,00€. (Ήθελε να δει και τα κόπρανά της στο μικροσκόπιο αλλά δεν είχε υπολείμματα το εντεράκι της οπότε δεν μπορώ να του καταλογίσω ότι δεν θα έκανε την εξέταση).
Τριάντα Ευρώ όμως για να την κρατήσει σ' ένα κλουβάκι χωρίς τροφή και χωρίς νερό και χωρίς να κάνει τίποτε άλλο;
Τη φιλοξενία τη χρεώνει επτά ευρώ την ημέρα με τροφή ενώ την "νοσηλεία" τριάντα;
Μήπως μας κ...λοπιάσανε;
:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον....
Μηπως να εψαχνες και για κανεναν αλλο να εχεις στα υπ'οψιν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τριάντα Ευρώ όμως για να την κρατήσει σ' ένα κλουβάκι χωρίς τροφή και χωρίς νερό και χωρίς να κάνει τίποτε άλλο;

Ουτε στο Χιλτον να την είχε. 30 ευρω ειναι πάρα πολλά :down:

Μαλλον...
καλυτερα να βρεις καποιον αλλο κτηνιατρο...
ακου εκει 30 ευρω...:down:

30 ευρω ειναι η ελαχιστη τιμη για νοσηλεια και παρακολουθηση στο ιατρειο/ημερα αυτο περιλαμβανει τακτικη εξεταση του ζωου και αν χρειαστει την επιπλεον αγωγη. Την πηγες σε γιατρο για να παρακολουθησει ενα αρρωστο γατι και οχι να φιλοξενησει καποιο υγιες:)

Kαι εμενα πολλα μου φαινονται!!!:hmm:Αποδειξη εκοψε?:redface:

30 ευρω ειναι η ελαχιστη τιμη για νοσηλεια και παρακολουθηση στο ιατρειο/ημερα αυτο περιλαμβανει τακτικη εξεταση του ζωου και αν χρειαστει την επιπλεον αγωγη. Την πηγες σε γιατρο για να παρακολουθησει ενα αρρωστο γατι και οχι να φιλοξενησει καποιο υγιες:)

Δεν έχω καμία αντίρρηση, στο ποσό της χρέωσης αν αυτό περιλάμβανε αυτά που περιγράφετε... Ναι, όντως, την πήγα για νοσηλεία, αλλά να βάλεις τη γάτα σ' ένα κλουβί, χωρίς νερό, χωρίς τροφή, και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα περαιτέρω - η Survi με την αντιεμετετική που της χορήγησε νωρίτερα ήταν ήδη πολύ καλά, εγώ δεν το λέω νοσηλεία.

Συμφωνώ μαζί σας και με το γιατρό που την παρακολουθούσε από την τυπική άποψη: ΟΚ, Έτσι λέει ο τιμοκατάλογος.

Αλλά όταν έχεις πελάτες ευαισθητοποιημένους, που μαζεύουν πού και πού κανένα αδέσποτο για να ζήσει καλύτερα, πέρα από το κήρυγμα για καλύτερη ποιότητα ζωής με εμβόλια και στειρώσεις... κάνεις και λίγο τα στραβά μάτια σε περιπτώσεις που δεν ίδρωσες κιόλας για τον ασθενή.
:cool:

Σιέννα μου, στις αποδείξεις είναι πάντα τυπικός. Αλλά κάποιες φορές δεν είναι αυτή η ουσία, νομίζω...

Εγώ θα κάνω μια άλλη ερώτηση... τον θεωρείς καλό γιατρό; Τον εμπιστεύεσαι;
Αν ναι, τότε πηγαίνεις και πληρώνεις τα χρήματα που ζητά. Είναι το ελάχιστο αντίτιμο για την ασφάλεια και την υγεία της γάτας σου και τη δική σου σιγουριά. :/:

εμενα που νοσηλευτηκε 10 μερες σε σοβαρη κατασταση, πληρωνα 40 ευρω την ημερα. αυτες ειναι οι τιμες απο οσο ξερω.

εμενα που νοσηλευτηκε 10 μερες σε σοβαρη κατασταση, πληρωνα 40 ευρω την ημερα. αυτες ειναι οι τιμες απο οσο ξερω.

Ναι αλλα εκει το ζωακι σου το προσεχαν καθε στιγμη.Αλλο νοσοκομειο και αλλο ιατρειο που το βραδυ κλειδωνει και φευγει αν δεν εχει σοβαρο περιστατικο.:)

Για την αποδειξη ρωτησα απο αποψη τυπικοτητας απο πλευρας του.Διοτι πολλοι παιρνουν λεφτα στον αερα χωρις να κανουν τιποτα και δεν κοβουν ουτε αποδειξη!

Παντως αν οντως νιωθεις οτι δεν τον πολυεμπιστευεσαι σαν γιατρο,κοιτα και κανεναν αλλον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back