Μήπως πέρασαν τα χρόνια; Δε χρειάζεται πανικός!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Υπέροχο άρθρο και θα με βοηθήσει αρκετά στο μέλλον...!
Να είστε καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως τέλειο το άρθρο.
Και τα ζω όλα αυτά μιας που ο Μιμίκος μου είναι 17 χρονών.
Με λίγα προβληματάκια βέβαια... αλλά κρατεί γερά το μωρό μου!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τζαμι!!ειδικα για τη γατουλα μου που ειναι '60αρα...καιρος για να παει στα καπη

Ευχαριστώ πολύ γιά τίς απαντήσεις σας, (σχετικά μέ τό πολύ νερό που πίνει η ηλικιωμένη γάτα μου,)τό ξέρω ότι θά έπρεπε νά τό ψάξω, αλλά φοβάμαι. Φοβάμαι τά αποτελέσματα,καί τήν ταλαιπωρία στήν οποία ίσως τήν υποβάλλω,καί φροντίζω, νά τής αλλάζω πολλές φορές τήν ημέρα τό νερό της,καί νά τής δίνω ειδικές κροκέτες γιά υπερήλικες γάτες. Είχα καί έναν γάτο, πού έζησε επίσης 19 χρόνια, καί είχε πολύ άσχημο τέλος, καί δέν αντέχω νά τό ξαναζήσω.Καλύτερα νά μήν ξέρω από τί πάσχει !!!Θά ήθελα νά σας στείλω καμία φωτογραφία τής Mitsis,αλλά δέν ξέρω πώς .Είμαι καινούργια ...κομπιουτερού,καί δυσκολεύομαι. Συγχωρέστε τά λάθη μου. Σάς παρακολουθώ όμως μέ πολύ ενδιαφέρον !:hmm:

μα μπορει να ταλαιπωρητε η γατουλα σας, το καλυτερο ειναι να ξερετε απο τι πασχει και αν θεραπευεται. σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να σκεφτομαστε το καλο του ζωου και οχι το δικο μας..

Δέν έχω διαπιστώσει νά υποφέρει από κάτι,εκτός από τό νά πίνει πολλές φορές νερό τήν ημέρα,δέν βλέπω νά τήν ενοχλεί κάτι άλλο.Αυτές οι εξετάσεις ,πού θά έπρεπε ίσως νά κάνει,είναι δύσκολες,καί επώδυνες γιά τό ζώο ?Καί σάν τί εξετάσεις είναι αυτές ?Αιματολογικές,η άλλες ?:hmm:

το πιο πιθανον αιματολογικες..αλλα πρεπει να το δει ο γιατρος που θα σου πει καλυτερα. σιγουρα ουτε εκεινος θα θελει να ταλαιπορησει το γατακι αφου ειναι μεγαλο σε ηλικια...

;)Η Νέλλη μου ειναι 10 χρονων,και όχι μονοέχει όλα τα προηγόυμενα χαρακτηριστικά αλλά έχει γίνει και απίστευτα πάραξενη. Μια γλυκία
γριοπαράξενη:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back