spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα.
13-12-08
01:14
Γατομαμάδες!!!!
Εκεί που είχα το 5 μηνών γατούνη μου στα πόδια μου και γουργούριζε ξαφνικά άρχισε να βήχει....Τρόμαξα πολύ ακριβώς επείδή τον είχα πάνω μου....Του έκανα μαλάξεις στο λαιμουδάκι όπως έχω δει τη κτηνίατρο(για να πάρει το χαπάκι των σκουληκιών) πολύ απαλά και του πέρασε... Μήπως ήταν ενόχληση από το αερό8ερμο;Ξέρετε αν τα ενοχλεί;;;Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που το βαλα...Μήπως είναι επειδή του πέφτουν τα νεογηλά γατοδοντάκια του;;;
έχω ηρεμήσει απλα με προβληματίζει το παροδικό του βηχαλάκι.
Τον αγαπώ πολύυυυυυυυ και είναι παιδί μου
Σαγαπώ Ραφαέλ και ας με δαγκώνεις...Χαλάλι σου!
Εκεί που είχα το 5 μηνών γατούνη μου στα πόδια μου και γουργούριζε ξαφνικά άρχισε να βήχει....Τρόμαξα πολύ ακριβώς επείδή τον είχα πάνω μου....Του έκανα μαλάξεις στο λαιμουδάκι όπως έχω δει τη κτηνίατρο(για να πάρει το χαπάκι των σκουληκιών) πολύ απαλά και του πέρασε... Μήπως ήταν ενόχληση από το αερό8ερμο;Ξέρετε αν τα ενοχλεί;;;Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που το βαλα...Μήπως είναι επειδή του πέφτουν τα νεογηλά γατοδοντάκια του;;;
έχω ηρεμήσει απλα με προβληματίζει το παροδικό του βηχαλάκι.
Τον αγαπώ πολύυυυυυυυ και είναι παιδί μου

Σαγαπώ Ραφαέλ και ας με δαγκώνεις...Χαλάλι σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
13-12-08
08:07
Μου φαίνεται λίγο απίθανο να προκλήθηκε βήχας από το αερόθερμο, εκτός πια αν ήταν μπροστά στο προσωπάκι του γατούλη. Πιο πιθανό θεωρώ το σενάριο να προσπάθησε να βγάλει τριχόμπαλα (είναι μάζες τριχών που δημιουργούνται από την κατάποση τρίχας κατά το καθάρισμα). Αν είναι έτσι, υπάρχουν ειδικές παστούλες που βοηθούν στην πρόληψη και απομάκρυνση της τριχόμπαλας, αλλά αυτό θα το συζητήσεις με τον κτηνίατρό σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα.
13-12-08
12:21
Ευχαριστώ..και εγώ αυτό υπέθεσα...Δεν είναι μακρύτριχος...Ημιμακρύτριχος θα έλεγα...ειδικά στην ουρίτσα του. Άλλη φορά δεν το είχε παρουσιάσει...
Δεν καθόταν μπροστά στο αερό8ερμο αλλά σε απόσταση ενός μέτρου και τον χτύπαγε ο ζεστός αέρας.
Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά και μεγαλώνουμε
κάνοντας σκανταλίτσες
και αγκαλίτσες
.
Δεν καθόταν μπροστά στο αερό8ερμο αλλά σε απόσταση ενός μέτρου και τον χτύπαγε ο ζεστός αέρας.
Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά και μεγαλώνουμε
κάνοντας σκανταλίτσες
και αγκαλίτσες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
16-12-08
22:21
Το αερόθερμο ξηραίνει τον αέρα.
Έχε του πάντα έτσι και αλλιώς νεράκι κάπου..
και ΜΗΝ το έχεις προς το μέρος του να τον φυσάει...
Έχε του πάντα έτσι και αλλιώς νεράκι κάπου.. και ΜΗΝ το έχεις προς το μέρος του να τον φυσάει...

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
16-12-08
22:52
Δεν κάθεται μπροστα στο αερό8ερμο..πάντα δίπλα μου...και από νεράκι..πάντα μπόλικο!το σπίτι αερίζεται και δε το βάζω και τέρμα το αερόθερμο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum