Μήπως τον παραχαϊδεύω;;;;;;

spot22

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα.
Καλησπέρα γατόφιλοι/ες..Είμαι μία νέα γατομαμά!! Υιοθέτησα ένα γατούλη και τώρα είναι περίπου 2 μηνών.Τον έχω λοιπόν όλο αγκαλιές όσο μπορώ... Παίζουμε όσο έχω χρόνο και τον φροντίζω αλλά τον αφήνω και μόνο του για κάποια ώρα γιατί σε λίγο που θα δουλεύω θαλείπω μερικές ώρες από το σπίτι και θα πρέπει να ανεξαρτοποιηθεί και να μάθει πως δεν είναι δυνατόν να είμαι όλη την ώρα δίπλα του. Το ζήτημα είναι πως με το που με ακούει αρχίζει να νιαουρίζει επίμονα μέχρι να εμφανιστώ όπου και ακούγεται το γνωστό "νια" που υποδηλώνει την αγκαλιά.Και αμέσως χώνεται στην αγκαλιά μου γουργουρίζοντασ...Μήπωσ όμωσ τον κακομαθαίνω άθελά μου; Η έχει απλά μεγάλη ανάγκη για χάδια; Να επισημάνω ότι μεγάλωσε με πιμπερό γιατί, αν και γεννημένος σε σπίτι, κάποιοι "φιλόζωοι" επέλεξαν τα βάλουν δίπλα στο κάδο σκουπιδιών. Προσπαθώ λοιπόν να του αναπληρώσω-αν γίνεται- το κενό...
Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμβουλη: παρτου ενα δευτερο θα μεγαλωσει καλυτερα, παντα οι γατες μονες και ιδιως τα γατακια αναπτυσουν συνδρομο εξαρτησης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό 100%. Όταν το γατάκι υιοθετηθεί από αυτην την ηλικία ειναι σημαντικό να μεγαλώσει μαζί με ένα άλλο γατάκι για να κοινωνικοποιηθεί καλύτερα, αλλά και για να παίζει και να μην βαριέται. :)

Πολύ καλά κάνεις καί τον χαϊδεύεις, τα φιλιά κ΄οι αγκαλιές δεν βλάπτουν. Παράλληλα, όμως, πρέπει και να τον εκπαιδεύεις, όπως θα έκανε η μαμά του, δηλ, στην καθαριότητα και στο να ακολουθεί κάποιους κανόνες, ώστε μεγαλώνοντας να μη σου προκαλεί προβλήματα. Επίσης, πρόσεχε στα παιχνίδια σας, να μην του επιτρέπεις να σε δαγκώνει, μπορεί όσο είναι μικράκι να μη σε ενοχλεί, αλλά, μεγαλώνοντας, μεγαλώνουν και τα δόντια του (πέφτουν τα μωρουδιακά και βγαίνουν τα κανονικά). Μπες στο www.ailouros.gr θα βοηθηθείς πάρα πολύ και για όποια απορία σου, εδώ είμαστε. Να σου ζήσει, περιμένουμε φωτογραφίες του μωρού και νέα σας.

Συγχαρητήρια για το γατούλη σου!! Τα χάδια δεν είναι ποτέ αρκετά.. :up:. Και εγώ τον άφήνω μόνο του και κάνει σαν τρελός όταν γυρνάω.. Συμφωνώ με τις προλαλήσασες για δεύτερο γατάκι, εάν υπάρχει βέβαια η δυνατότητα και ο χώρος. Και για οποιαδήποτε βοήθεια, μιας και είμαστε στην ίδια πόλη, μη διστάσεις...

Συμβουλη: παρτου ενα δευτερο θα μεγαλωσει καλυτερα, παντα οι γατες μονες και ιδιως τα γατακια αναπτυσουν συνδρομο εξαρτησης

Δήμητρα μήν του πάρεις δεύτερο για παρέα, θα με κρεμάσει ο πατέρας σου για την κακιά συνήθεια που σου κόλλησα :Ρ

Και μην τον κάνεις πολύ ανεξάρτητο σαν τον Prince. Ώρες ώρες λαχταρώ να μου ζητήσει χάδια αλλά το κάνει σπάνια. Εγώ πάντως τον αφήνω 8 ώρες κάθε μέρα μόνο του...

Βάλε και καμιά φωτό του να δώ πάλι το γατό-ανήψι μου :Ρ

Ε κοιτα αν ειναι να κρεμασει ο μπαμπας σου την prince το παιρνω πισω γιατι μας φτιαχνει τα αυτοκολλητα για τους καδους και ειναι εξαιρετικα πολύτιμη ως γραφιστρια:D

Μου κρατάει μούτρα... Ο πατέρας της σίγουρα :) Είπε θα μου δώσει δώρο κροκόδειλο αν περάσω από Πάτρα :ΡΡΡΡΡΡΡ

Πάντως παίζουν με το γατάκι τους έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια. Εξάλλου συμπαθούν και τον Prince. Και είναι καλόβολο γατάκι. Στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.

Μου κρατάει μούτρα... Ο πατέρας της σίγουρα :) Είπε θα μου δώσει δώρο κροκόδειλο αν περάσω από Πάτρα :ΡΡΡΡΡΡΡ

Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη.. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις κροκόδειλο στην Πάτρα...:lol::lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ :) Είχα μια ανησυχία :)

Γατοσυνομιλητές μου....
Ο μικρούλης μου κοιμάται τις ώρες που υπολογίζω ότι 8α λείπω για δουλειά.Τον τσεκάρω....Αλλά δε τον ενοχλώ γιατί έχει ανάγκη τον ύπνο... επίσης τον έχω πετύχει να παίζει μόνος του...Τρελαίνεται για το ποντικάκι που του πήρε η ξαδέρφη μου :P για το καλαμάκι του φραπέ, για το ονυχοδρόμιο, για ένα κουκλάκι μαλακό το οποίο και δαγκώνει και για αυτό που του έστρωσα στη φωλίτσα του...Έχει και κουδουνάκι και το δαγκώνει επίσης. Όσον αφορά την υγιεινή (ευτυχώς γλύφει το τρίχωμά του) τον παίρνω από πίσω με το μωρομάντηλο.. Επίσης δε τον αφήνω να με δαγκώνει και αν το κάνει σταματάει το παιχνίδι.. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βλεπει τα πόδια μου σαν ένα κινούμενο παιχνίδι... Και φοβάμαι μήπως δαγκώνει καλώδια...

Δύσκολη η ζωή της γατο μαμάς.
Όσο για τις φωτό....Χμμμμμ αν κάτσει φρόνιμος και σταματήσει να αλητεύει διατρέχοντας όλο το μπαλκόνι σα σφαίρα ίσως να μπορέσω να αποθανατήσω την ομορφάδα του!!

να το χαιρεσαι το μικρο σου...
προσπαθησε να τον βγαλεις οταν κοιμαται.
οταν θα δουλευεις πιστευω θα προσαρμοστει στο προγαμμα σου. ετσι κι αλλιως απο την φυση τους οι γατες ειναι ανεξαρτητες οποτε οταν θα λειπεις θα απολαμβανει την ησυχια του και την ανεξαρτησια του... οσο για τα χαδια και τις αγκαλιες παν μετρον αριστον (ελπιζω να το γραφω σωστα!):up:

Ο δικός μου πάντως κοιμάται όταν λείπω....

Δοκίμασε και κανένα μπαλάκι από αφράτο αλουμινόχαρτο ή από καμιά κόλλα Α4

Μια χαρά το γράφεις...Όλα πάνε μια χαρά με το μικρό κύριο...Αν εξαιρέσουμε ότι τα πόδια μου αποτελούν για το μικρούλη μου κινούμενο παιχνίδι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back