spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Christina E.
Νεοφερμένο μέλος
. Και εγώ τον άφήνω μόνο του και κάνει σαν τρελός όταν γυρνάω.. Συμφωνώ με τις προλαλήσασες για δεύτερο γατάκι, εάν υπάρχει βέβαια η δυνατότητα και ο χώρος. Και για οποιαδήποτε βοήθεια, μιας και είμαστε στην ίδια πόλη, μη διστάσεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Συμβουλη: παρτου ενα δευτερο θα μεγαλωσει καλυτερα, παντα οι γατες μονες και ιδιως τα γατακια αναπτυσουν συνδρομο εξαρτησης
Δήμητρα μήν του πάρεις δεύτερο για παρέα, θα με κρεμάσει ο πατέρας σου για την κακιά συνήθεια που σου κόλλησα :Ρ
Και μην τον κάνεις πολύ ανεξάρτητο σαν τον Prince. Ώρες ώρες λαχταρώ να μου ζητήσει χάδια αλλά το κάνει σπάνια. Εγώ πάντως τον αφήνω 8 ώρες κάθε μέρα μόνο του...
Βάλε και καμιά φωτό του να δώ πάλι το γατό-ανήψι μου :Ρ
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Είπε θα μου δώσει δώρο κροκόδειλο αν περάσω από Πάτρα :ΡΡΡΡΡΡΡΠάντως παίζουν με το γατάκι τους έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια. Εξάλλου συμπαθούν και τον Prince. Και είναι καλόβολο γατάκι. Στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.
Christina E.
Νεοφερμένο μέλος
Μου κρατάει μούτρα... Ο πατέρας της σίγουραΕίπε θα μου δώσει δώρο κροκόδειλο αν περάσω από Πάτρα :ΡΡΡΡΡΡΡ
Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη.. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις κροκόδειλο στην Πάτρα...![]()
prince
Διάσημο μέλος
Είχα μια ανησυχία 
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο μικρούλης μου κοιμάται τις ώρες που υπολογίζω ότι 8α λείπω για δουλειά.Τον τσεκάρω....Αλλά δε τον ενοχλώ γιατί έχει ανάγκη τον ύπνο... επίσης τον έχω πετύχει να παίζει μόνος του...Τρελαίνεται για το ποντικάκι που του πήρε η ξαδέρφη μου
για το καλαμάκι του φραπέ, για το ονυχοδρόμιο, για ένα κουκλάκι μαλακό το οποίο και δαγκώνει και για αυτό που του έστρωσα στη φωλίτσα του...Έχει και κουδουνάκι και το δαγκώνει επίσης. Όσον αφορά την υγιεινή (ευτυχώς γλύφει το τρίχωμά του) τον παίρνω από πίσω με το μωρομάντηλο.. Επίσης δε τον αφήνω να με δαγκώνει και αν το κάνει σταματάει το παιχνίδι.. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βλεπει τα πόδια μου σαν ένα κινούμενο παιχνίδι... Και φοβάμαι μήπως δαγκώνει καλώδια...Δύσκολη η ζωή της γατο μαμάς.
Όσο για τις φωτό....Χμμμμμ αν κάτσει φρόνιμος και σταματήσει να αλητεύει διατρέχοντας όλο το μπαλκόνι σα σφαίρα ίσως να μπορέσω να αποθανατήσω την ομορφάδα του!!
marestros
Δραστήριο μέλος
προσπαθησε να τον βγαλεις οταν κοιμαται.
οταν θα δουλευεις πιστευω θα προσαρμοστει στο προγαμμα σου. ετσι κι αλλιως απο την φυση τους οι γατες ειναι ανεξαρτητες οποτε οταν θα λειπεις θα απολαμβανει την ησυχια του και την ανεξαρτησια του... οσο για τα χαδια και τις αγκαλιες παν μετρον αριστον (ελπιζω να το γραφω σωστα!)

prince
Διάσημο μέλος
Δοκίμασε και κανένα μπαλάκι από αφράτο αλουμινόχαρτο ή από καμιά κόλλα Α4
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool