Μία κούκλα που την έβγαλα Φοίβη...

Phoebe16716

Νεοφερμένο μέλος

Η Phoebe16716 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα!

Μόλις μπήκα στο forum σας, είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα!
Πριν λίγες μέρες περπατώντας σε δρόμο της Καλλιθέας είδα ένα πανέμορφο γατάκι, 4 ή 5 μηνών περίπου απ'ότι μου είπαν, τρίχρωμο με τεράστια πράσινα ματάκια! Και επειδή στην Καλλιθέα τελευταία έχω δει πολλά γατάκια πατημένα από αυτοκίνητο, το δελέασα με τροφή και το πήρα σπίτι.
Έχω δεθεί ήδη μαζί της αλλά δυστυχώς δε γίνεται να την κρατήσω για πολύ ακόμα... Και νιώθω και ένοχη και μεγάλη στενοχώρια που πρέπει να τη δώσω:cry:..
Μπορώ να τη βγάλω μια photo και να δημοσιεύσω αγγελία εδώ? Θέλω να είμαι πολύ προσεκτική μ'αυτό το θέμα και το γατάκι μου να έχει μία καλή ζωή, που δυστυχώς δε μπορώ να του δώσω εγώ προς το παρόν.. Αν γινόταν να τη βλέπω κιόλας που και που...
Θα την πάω στο γιατρό αύριο για κανένα εμβόλιο και να την απαλλάξω από τα παράσιτα που μάλλον θα έχει...

Καληνύχτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τη η κουκλίτσα μου...
Έχει ομορφύνει πολύ από όταν την πήρα σπίτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Phoebe.jpg
    Phoebe.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 61
Μπες στις αγγελίες και φτιαξε της ένα θέμα..Στο "χαρίζονται"!:)
Είναι κούκλα..γιατί δεν μπορεις να την κρατήσεις?

Γιατί δεν μπορείς να την κρατήσεις την κούκλα σου??????:hmm:Πολύ καλά έκανες και την μάζεψες πάντως...Μπράβο!:)

Μπες στις αγγελίες και φτιαξε της ένα θέμα..Στο "χαρίζονται"!:)
Είναι κούκλα..γιατί δεν μπορεις να την κρατήσεις?
Ταίδια είπαμε....:lol::lol::lol::lol:

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!...:lol:

Για πολλούς λόγους...
Αγχώνομαι που λείπω πολλές ώρες από το σπίτι (πάνω από 10) και δε μπορώ να τη φροντίσω και να παίξω μαζί της όπως θα έπρεπε.. Μόνο σήμερα που αρρώστησα ,μπορώ να είμαι μαζί της..
Όταν είχε πρωτοέρθει είχε χτυπημένο ποδαράκι και την σκεφτόμουν όλη μέρα που έλειπα.
Σε λίγους μήνες θα φύγω για Στρασβούργο για κάποιους μήνες και μετά για Βρυξέλλες για μισό χρόνο... Και απ'όσους ρώτησα κανείς δε θέλει να μου την κρατήσει μέχρι να γυρίσω και να βρω άλλο σπίτι!!:down:
Ήρθε σε δύσκολη περίοδο...
Εννοείται ότι δεν θα το άφηνα να το πατήσουν κι αυτό όπως τόσα άλλα εδώ....λες και το κάνουν επίτηδες οι ανεγκέφαλοι!

Καλησπερα και να χαιρεσαι την κουκλα σου.Μπραβο σου που τη βοηθησες και τη φροντιζεις τοσο!
Η λυση για τις πολλες ωρες που λειπεις θα ηταν ενα δευτερο γατακι.Εγω αυτο εκανα οταν μετακομισα και ο Σειριος θα εμενε μονος πολλες ωρες.Οσο για τις μετακινησεις,ισως θα μπορουσες να βρεςι καποια πανσιον,στεγη...Καποιος θα μπορουσε να τη φιλοξενησει για ενα διαστημα μεχρι να γυρισεις.Ελπιζω να βρεθει εστω και προσωρινη λυση για να μην την αποχωριστεις,φαινεται οτι την εχεις αγαπησει ηδη πολυ!:)

Ελπίζω το θεματάκι της πανέμορφης και φουντωτής κόρης σου να φύγει από το Χαρίζονται και να μπουν στο "Οι γάτες μου"! Κράτα την ψυχούλα, στα μάτια σου θα βλέπει τώρα τον άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή. Και από εκεί κ πέρα να βρούμε τρόπο προσωρινής φιλοξενίας.

Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα η μικρή είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ!! Ελπίζω να βρεί γρήγορα ένα καλό σπιτάκι.

Εννοείται ότι δεν θα το άφηνα να το πατήσουν κι αυτό όπως τόσα άλλα εδώ....λες και το κάνουν επίτηδες οι ανεγκέφαλοι!

Ασφαλώς και το κάνουν επίτηδες οι ψυχανώμαλοι:mad:, να είσαι καλά, που έσωσες τη γατούλα. Μην αργήσεις να της βάλεις αγγελία στα "Χαρίζονται", όσο μικρότερη, τόσο γρηγορότερα θα αποκατασταθεί. Επίσης, βάλε αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία και εδώ : https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=24556. Δίκιο έχεις, που σκέφτεσαι ότι θα είναι δύσκολη η φροντίδα της μικρής με τόσες μετακινήσεις και αλλαγές στη ζωή σου, όπου θα έχεις να αντιμετωπίσεις και νέα προβλήματα και δύσκολες, ίσως, καταστάσεις. :(Εμείς εδώ, όταν κάποιος θέλει να αποκτήσει γατάκι, τον συμβουλεύουμε να το ξανασκεφθεί, αν δεν έχει οργανώσει σε κάπως σταθερή βάση τη ζωή του, γιατί , όταν τα πράγματα γίνονται βεβιασμένα, αργότερα, μπορεί να είναι αναγκαίο να αποχωριστεί οριστικά το ζωάκι και να είναι εξαιρετικά δύσκολο για αυτό να βρει γονείς. Η μικρούλα είναι μια κούκλα τρίχρωμη, αν τη χαρίζεις και εμβολιασμένη, θα είναι στα συν της υιοθεσίας.:D ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΤΥΧΗ:up:

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ ότι θα την ταλαιπωρώ άδικα... :(
Είναι όντως πανέμορφη!! Έσπασε η καρδια μου μόλις την είδα στο δρόμο έτσι.. Πραγματικά, μακάρι να μην πήγαινα πουθενά και να την κρατούσα ή να μου την κρατούσε κάποιος εμπιστοσύνης..
Εμένα μου έδωσαν μία πιο αξιοπρεπή για το ανθρώπινο είδος εκδοχή για το γιατί βλέπω τόσα πολλά σκοτωμένα από αυτοκίνητα γατάκια στο δρόμο. Λέει τώρα που κάνει κρύο πάνε και κάθονται κάτω από τα αυτοκίνητα, επάνω στη ρόδα και ο οδηγός μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να το δει..
Αν υπάρχουν υπάνθρωποι που το κάνουν επίτηδες, τι να πω, καποιος πρέπει να τους μαζέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα, αν σκεφτείς ότι το επόμενο βήμα από την κακοποίηση ζώου είναι η κακοποίηση παιδιού.. :mad:

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως!!!

Σε λίγες μέρες θα πρέπει να φύγω εκτός Αθήνας για καμία βδομάδα, αλλά η γατούλα μου δε μπορεί να έρθει μαζί μου γιατί ο κτηνίατρος μου είπε ότι τα μωρά και μικρά παιδάκια κολλάνε εύκολα μύκητες από γάτα και να μην τους φέρω σε επαφή ακόμα.. θα έχει κανει μία εβδομάδα θεραπεία και τη μία εβδομάδα που θα λείπω δεν θα χρειάζεται να παίρνει το φάρμακο.
Ενήλικας είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να κολλήσει, εκτός αν έχει αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό (ο κτηνίατρος μου το είπε πάλι).

Που μπορώ να την αφήσω για μία εβδομάδα?
Μη μου πει κανείς μόνη της σπίτι όπως μία κυριούλα που ρώτησα, ήμαρτον! Σιγά να μη τη δέσω κιόλας!!!!

Ωραια...θα μεινω λοιπον γιορτες μονη μου με τη γατα...δεν πειραζει, θα δω και πως θα ειναι η ζωη μου σε 40 χρόνια απο τωρα!!!:lol::lol::lol:

Ελα μωρε μην το παιρνεις ετσι...Ρωτησες σε καποια πανσιον;Και στο Κεντρο Γατας νομιζω φιλοξενουν επι πληρωμη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back