γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι μια γλυκα!!

δικαιως την ονομασατε sugar!!!!

Πολυ στεναχωρεθηκα για το μικρουλι...

Η ασθενεια αυτη δν ειναι αντιμετωπισιμη ή εστω ανιχνευσμη???

τουλαχιστον ακομα κ αν δεν αντιμετωπιζεται κ ειναι ανιχνευσιμη να ξερουν τα κοριτσια αν εχει προσβληθει καποιο αλλο γατακι στα σιγουρα ετσι ωστε να του δωσουν καποια εξτρα φροντιδα αν χρειαστει (κ αν ειναι ανιατη..να ειναι τουλαχιστον προετοιμασμενες...οσο μπορει κανεις να ειναι σε τετοιες περιπτωσεις...)
Αλλα ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα...να τους πεις τα χαιρετισματα μου κ τις καλυτερες ευχες μου για τα μωρακια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Με την δυσκοιλιότητα των μωρών δούλεψε το κλισμα με λάδάκι στο θερμόμετρο και τα μωρά έκλαψαν μεν έχ##2σαν δε

Τώρα για το λουράκι ...δεν της το έβαλα γιατί στο Λούνα Παρκ έχει όλο παγίδες κι έτσι το λουράκι το μφόρεσε η..Μπίλλιω μου και κουδουνάει σαν σβούρα μέσα στο σπίτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρωταω γιατι ανεφερες πως ειπε ο γιατρος να τα χωρισουν τα μικρα για να μην κολλησουν το ενα το αλλο....
Αλλα χιλια μπραβο τους που κανανε κ@κ#κιααααα!!!!!!

mickey mouse
Διάσημο μέλος

απλά επειδή έχω χίλια στο κεφάλι μου αυτό τον καιρό ίσως να μην κατάλαβα τί ακριβώς μου είπαν

θα ξαναρωτήσω και θα επανέλθω
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οποτε μπορεσεις ενημερωσε μας (με την ησυχια σου βεβαια!!)
Κ φυσικα αυτο που προεχει αυτη τη στιμγη ειναι να σωθουν τα μωρακια κ συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας!!!
Ειστε υπεροχες γατομαμαδες!!!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Μίκυ μου, αν αυτό είναι, πες τους να μην το βάλουν κάτω, έχουν πιθανότητες τα γατάκια. (Επίσης πες τους ότι, αν όντως είναι αυτό, θα τα βοηθήσει πάρα πολύ να πάρουν συμπλήρωμα βιταμινών Β σε συνεννόηση με το γιατρό).Τελικά μου είπαν οτι ήταν δυσπλασία της παρεγκεφαλίδας κι οτι η θνησιμότητα σ'αυτό είναι μεγάλη![]()
Έτσι γεννήθηκε κι ο Πορδίτσος μου και είναι σήμερα κοτζάμ γάταρος...
και στέλνει στα μωρά ένα βαρελάκι για καλή τύχη:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
απ'ότι κατάλαβα έχασαν το ένα στις 10 μέρες που είναι κομβικό σημείο
αλλά τα άλλα πάνε καλά
Τα κορίτσια είναι του stray κι έχουν περισσότερες γνώσεις για σκύλους
αλλά είναι πεισματάρες και δυναμικές και θα τα καταφέρουν
μόλις καταλάβω "η χαζή ξανθιά" τί ακριβως τους εχει πει ο γιατρός θα σας το μεταφέρω
Εν τω μεταξύ ο Πορδίτσος είναι ΘΕΟΣ!!!!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος

(ο Πορδίτσος κοκκίνισε και σας ευχαριστεί
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μίκυ μου, αν αυτό είναι, πες τους να μην το βάλουν κάτω, έχουν πιθανότητες τα γατάκια. (Επίσης πες τους ότι, αν όντως είναι αυτό, θα τα βοηθήσει πάρα πολύ να πάρουν συμπλήρωμα βιταμινών Β σε συνεννόηση με το γιατρό).
Έτσι γεννήθηκε κι ο Πορδίτσος μου και είναι σήμερα κοτζάμ γάταρος...και στέλνει στα μωρά ένα βαρελάκι για καλή τύχη:
![]()
Αλικακι αμα την ειχε αυτη την ασθενεια το γατακι που πεθανε ειναι απαραιτητο να την εχουν κ τα αλλα ή οχι??
aretha
Περιβόητο μέλος

Αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρουν. Η παρεγκεφαλίτιδα σημαίνει απλώς κάποια δυσκολία (μικρότερη ή μεγαλύτερη, ανάλογα με την έκταση της ζημιάς) στην κίνηση (ο δικός μου, π.χ. δεν μπορεί να πηδήξει ψηλά, περπατάει σαν μεθυσμένος και καμιά φορά μπουρδουκλώνεται όταν τρέχει). Τα γατάκια που την έχουν πάντως, ζουν μια χαρά, ακόμα κι αν την έχουν σε μεγάλο βαθμό, όπως αυτό εδώ:
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστουμε για την ενημερωση Αλικακι!!! Να'σαι καλα!!!
κ να χαιρεσαι τον Πορδιτσο σου...ειναι ολα τα λεφτα ο ψιψινος!!!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να τα φιλοξενήσει
ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ να είναι έτοιμα για τα πρώτα τους εμβόλια
οπότε και θα πάνε στο stray για να προωθηθούν για υιοθεσία?
Εννοείται οτι τα έξοδά τους θα καλυφθούν απο το σωματείο.
Ευχαριστώ
Μίκυ
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μικυ μου ποσος χρονος πανω κατω ειναι αυτος που ζητατε???
δύο εβδομάδες περίπου αλλά θα επιβεβαιώσω με τα κορίτσια και το γιατρό
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Και εκει ήταν η κοντεσσίνα μας και περιδιάβαινε στο χώρο της και ούτε σημασία δεν μου έδωσε αλλά κορταρε ένα παιδάκι που έτρωγε σουβλάκι και φυσικά έφαγε το μερτικό της.

Είναι τόσο εξοικειωμένη με το χώρο και τα παιδιά που τρεχοβολάνε τριγύρω της και τόσο μαγκάκι που ένοιωσα να μου φεύγει κι η τελευταία αμφιβολία για το αν έκανα το σωστό να την επανατοποθετήσουμε εκεί.

Ανεπιφύλακτα σας προτείνω μια βόλτα με παιδιά ή ανήψια στα Αηδονάκια για να τη γνωρίσετε και να την κεράσετε σουβλάκι
. Εμείς αποφασίσαμε να πηγαίνουμε που και που για καφέ εκεί και να ξαναγινόμαστε παιδιά
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Όσοι πιστοί να περάσετε περικάλώ απο τα Αηδονάκια να παίξουν τα παιδάκια σας ή εσείς, να πιείτε καφεδάκι και να κεράσετε το κοριτσάκι μας,οκ?

Όσο για τα μωράκια μεγαλώνουν, έχουν βγάλει νοκ άουτ τις μαμάδες τους, τα σκυλιά τους ζηλέυουν αφόρητα, μέχρι που κατούρησαν το στρώμα της μιάς και γενικά ζούνε ένα τρελοκομείο.
Βοήθεια δεν βρέθηκε και τα κορίτσια τραβάνε τον αραμπά, όπως όλοι μας
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥΛΑΣ,ΟΚ??
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool