Μία χείρα βοηθείας!

• Thread starter Thread starter Fifiki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Fifiki

Νεοφερμένο μέλος

Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Καλημέρα σας.

Και είναι Κυριακή πρωί και μόλις έχω επιστρέψει από ταξίδι, και σκέφτομαι ότι την Τρίτη θα αφιχθούν στο σπίτι τα 2 μας γατάκια ( ευχαριστωωω kristen!) και τσοουπ! Μιαου μιαου από τον κήπο! Ξυπνάει ο φίλος μου μου λέει έχουμε παρέα δυο γατάκια πολύ μικρά έξω τρέεχα! Να σου και εγώ με τις πυτζάμες έξω, αντικρύζοντας 2 πολύ ζωηρά λευκοπορτοκαλί γατούλια να παίζουνε και να μου γκρινιάζουν στην μούρη.
Με το που τα είδα μπήκα μέσα και άρχισα να ψάχνω στο forum για να δω τί πρέπει να κάνω! Δεν μου λεχει ξανατύχει κάτι αντίστοιχο, οπότε θα χρειαστώ όση βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε.
Προσπαθώ να κατανοήσω την ηλικία τους. Είναι αρκετά αδύνατα και δεν με βοηθάει το βάρος τους να καταλάβω, αλλά έχουν ανοίξει τα ματάκια τους και τρέχουν άνετα πέρα δώθε. Θέλω να πιστεύω ότι είναι 1 - 1 1/2 μηνών. Τους έβαλα kitten κροκέτες που είχα ευτυχώς καταχωνιασμένες στο σπίτι και γάλα εβαπορέ αραιωμένο. Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά, μιας και είναι Κυριακή δεν ξέρω που να τρέξω και τί πιο κατάλληλο να βρω!
Το πιο σοβαρό είναι ότι είναι γεμάτα τσιμπούρια και δεν έχω κανένα φάρμακο εδώ. Προς το παρόν είναι έξω στον κήπο και παίζουν, ευτυχώς είναι μικρά και δεν μπορούν να πηδήξουν κάγκελα και να βρεθούν στο δρόμο κλπ.
Σκέφτομαι να τα βάλω μέσα σε ένα δωματιάκι που είχα τακτοποιήσει για τον ερχομό των άλλων μικρών σε 2 μέρες για πρώτο χώρο αλλά με ανησυχούν οι ψύλλοι και τα τσιμπούρια εντός του σπιτιού, και δεν ξέρω τί είναι πιο σωστό.
Αύριο πριν πάω στο γραφείο, θα τα πάω σε έναν καλό άνθρωπο κτηνίατρο εδώ κοντά, όχι ειδήμων σε γάτες αλλά πιστεύω ότι θα είναι οκ για τα αναγκαία, και θα γνωρίζω την κατάσταση και την ηλικία τους ακριβώς.
Να ενημερώσω πως αφού κάνω ότι μπορώ θα ήθελα να δοθούν σε ένα σπιτάκι μιας και με τον ερχομό των άλλων 2 μου είναι αδύνατον να τα υιοθετήσω εγώ, παρα μόνον στον κήπο, που για να είμαι ειλικρινής με τρομάζει σαν ιδέα μην πάθουν κάτι, αλλά είναι πολύ καλύτερα από τον δρόμο.
Σας παραθέτω μία φωτό τους στα σκαλάκια μου μιας και ακόμα με φοβούνται τα σκασμένα και δεν κάθονται για πόζα καλή :p

Αναμένω τις συμβουλές σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P1010623.jpg
    P1010623.jpg
    118 KB · Εμφανίσεις: 35
Αν έχεις frontline, ψέκασέ τα λίγο... Είναι λίγο ρίσκο να τα βάλεις στο δωμάτιο που θα έρθουν τα άλλα... Και για ενδεχόμενες αρρώστιες, και για τους ψύλλους και τα τσιμπούρια. Καλύτερα, σε ένα άλλο δωμάτιο ή αποθηκούλα κάτι.:hmm:

Έτσι είναι... όταν έχουμε βρεί γατάκι, έρχονται και τα άλλα....:(

Πρέπει να είναι κανα μήνα- ενάμιση.. και να τρώνε και κονσέρβα, και κροκέτες. Καλά έκανες με το γάλα, δεν πειράζει. Φτιάξε μια αγγελία με πιο κοντινές φώτο, και εύχομαι όλα να πάνε καλά.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για την βοήθεια Julia!
Ευτυχώς βρήκα έναν φίλο εδώ κοντά και δανείστηκα το frontline και ψεκαστήκαμε :up:

Και αφού η νέα μας μαμά δεν φαίνεται και τόσο τρομακτική αφού μας χτένισε γιατί γεμίσαμε σκατολοίδια από τον κήπο, και γέμισε λίγο την κοιλίτσα μας είπαμε να της κάτσει ο ένας από τους δύο χμμμφφ και να βγάλει και καμιά φωτό ΟΧΙ κουνημένη :P ουφ!
Επίσης είμαστε και τα δύο αγοράκια ( εκτός αν η μαμά μας είναι τόσο άσχετη..).
Πείτε μας μια καλήμέρα!

Συνημμένα

• fifis.jpg
    fifis.jpg
    178,5 KB · Εμφανίσεις: 29
Πω πω ενα κουκλι!

χμμ.. βοηθήστε μας λίγο. Μπήκαμε σε αγγελία αλλά δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις φωτό μας και εκεί γιατί είναι posted εδώ. Τι πρέπει να κάνουμε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back