Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα έχει έξτρα ανορεξίες και φοβάμαι παλι. Δοκίμασε και φάνηκε να της αρέσει πάντως, το βούτυρο Κερκύρας.
Της έδωσα και δοκίμασε από το ψωμάκι μου. Ορίστε, κάνει προόδους, είναι ανοιχτή σε νέες γεύσεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Συγγνώμη, τα φύκια είναι ανθρώπινο φαγητό;Απο ανθρωπινα φαγητα τρωει μονο φυκια. ........... Βασικα μονο κοτοπουλο τρωει και αυτο σε μορφη κονσερβας. Ψαρι κονσερβα δεν τρωει με τιποτα εκτος αν εχει ολοκληρα φιλετα/κομματια μεσα.

(εντάξει, ξέρω, σούσι και τα ρέστα
).......Πάλι καλά να λες. Η Μπασσέτ, εφόσον δεν τρώει κοτόπουλο και ψάρι, τώρα πια δεν τρώει ούτε κονσέρβες schesir, που έχουν όψη ,μυρωδιά και- φαντάζομαι- και γευση παρόμοια με την ανθρώπινη τροφή. Τις καλύτερες κονσέρβες τις σνομπάρει, αφού μυρίζουν όπως τα ανθρωποφαγιά.
Παρηγοριέμαι όμως, ότι δεν την έκανα εγώ έτσι, όπως με κατηγορεί ο μπαμπάς της, αφού βλέπω και τη Greicy την αδεσποτούλα, που είναι εξίσου μιζέρω (είναι όμως κουκλάρα, με ύφος και τουπέ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δεν την εκανες εσυ ετσι ιδιοτροπη, στο DNA της ειναι το προβλημα, αλλωστε εμεις τους δινουμε μαγειρεμενο φαγητο, αυτα ειναι χαζα και δεν τρωνε. Δεν φταιμε σε κατι

Ξερεις τι ειναι να τον παρακαλας να φαει το κρεατακι του και να μην το θελει; Του πηρα αυτες τις μερες ενα τελειο treat που υποθετω οτι ειναι νοστιμο και καλο αφου το χρυσοπληρωσα (ειναι 100% αποξηραμενο ψαρι) και δεν εχει φαει ουτε ενα κομματακι!
Βασικα απεκτησε και μια αλλη ιδιοτροπια...δεν μπαινει πλεον στην γατοφορο. Ενω μεχρι χθες εμπαινε και ξαπλωνε, σημερα ουτε λογος. Να δω πως θα τον βαλω μεσα για να τον παω στον κτηνιατρο. Τον εχω ικανο να φωναζει και να ξεσηκωσει ολο το λεοφωρειο και το τρενο (αχ που ειναι το ησυχο και καλο γατακι που ηταν παλια)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Ουάαα, ουάαα σνιφ, σνιφ:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
9 μηνων γατι, 6.51 κιλα και η κτηνιατρος ετριβε τα ματια της σημερα και δεν πιστευε οτι ειναι τοσο και τον αρχισε στις εξετασεις για να σιγουρευτει οτι οντως ειναι 9 μηνων
Γατακι περιμενε να δει και ειδε γοριλα
Ηθελα να ξερα πως εγινε τετοιο θηριο χωρις να τρωει πολυ. Με τον αερα παχαινει; Μπορει και με το χωμα απο τα γλαστρακια 
Εκει που νομιζα οτι του αρεζε η καινουρια του ξηρα τροφη, σημερα την μυριζει και φευγει. Ευτυχως επεστρεψε παλι στις κονσερβες γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω

Παντως εχω πεταξει και εγω πολλες τροφες. Βασικα δεν τις εχω πεταξει, τις εχω δωσει στο shelter. Εχω δωσει 3kg royal canin, 2.5kg science diet, 2.2kg natural balance και μια κουτα κονσερβες california natural ψαρι. Θα κανουν πανηγυρι στο shelter!!! Treats δεν εχω πεταξει γιατι ηταν μικρες ποσοτητες και τα ανακατευα λιγα λιγα με την κονσερβα. Αυτη τη φορα ομως τα ψαρακια θα τα πεταξω. Τα αδεσποτα δεν εχουν να φανε και εμεις ειμαστε επιλεκτικοι.

marzep
Δραστήριο μέλος

!Ενω ο μεγαλος αδερφος που δεν θ'αργησει να κανει διαιτα,δεν πλησιαζει ποτε τα πιατα μας και στο απλο "οχι" υποχωρει,η μικρη που ειναι σαφρακιασμενη και δειχνει γενικως ολιγον ατα'ι'στη αν καταλαβει οτι τρως σου γινεται κολλιτσιδα ΚΑΙ μεχρι να μυρισει τι τρως,αλλα ΚΑΙ μεχρι να δοκιμασει
!Και αν τρως κατοπουλο π.χ εχει καλως!Αν τρως ομως αλλα "απαγορευμενα" φαγητα τιιι γινεται???Που καθεται και σε κοιταζει στο στομα,γλυφεται και σε σκουνταει με το ποδαρακι κιολας για να της δωσεις???
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντως εχω πεταξει και εγω πολλες τροφες. Βασικα δεν τις εχω πεταξει, τις εχω δωσει στο shelter. Εχω δωσει 3kg royal canin, 2.5kg science diet, 2.2kg natural balance και μια κουτα κονσερβες california natural ψαρι. Θα κανουν πανηγυρι στο shelter!!! Treats δεν εχω πεταξει γιατι ηταν μικρες ποσοτητες και τα ανακατευα λιγα λιγα με την κονσερβα. Αυτη τη φορα ομως τα ψαρακια θα τα πεταξω. Τα αδεσποτα δεν εχουν να φανε και εμεις ειμαστε επιλεκτικοι.![]()
Σε ικετευω μην μ το θυμιζεις!Ενα καρο λεφτα για να ''δοκιμασει'' η κυρια κ να επιλεξει ποια της αρεσει! Αλλα τρωνε τα σκ@τα τους στο δρομο απο τη πεινα και εμεις κοιταμε ποια θα τους καλαρεσει!

Ρεεεε η πεινα κανει θαυματα!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το καλο με τη δικη μου γειτονια,ειναι οτι εχει αρκετα αδεποτακια που τσακιζουν με ευχαριστηση ο,τι τους δωσεις κι ετσι γλυτωνουμε τον καδο...
αυτα ειναι!! Τουλαχιστον καταληγουν καπου! Σε μενα καταληγουν στα σκουπιδια αν δεν εχω χρονο να τα παω στο shelter. Δεν εχει και αδεσποτα εξω να ταισω.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτο που λες sakura με τις california natural τις κονσερβες μου γυρισε το ματι!Ακου εκει αποφασησε να σταματησει να τρωει τις κονσερβες
.Μωρε θα το ειχα ξενυστικωσει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Εκει που παθαινει παρακρουση ειναι με την σαλτσα ντοματας,ετσι κ του μυρισει πρεπει οπως+δηποτε να φαει εστω μια κουταλια για να το βουλωσει,μιλαμε για ΤΟ λαιμαργο γατι,δεν το μασαει το φαι του,το εισπνεει!
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Τελικα μονο ο γατος μου ειναι νορμαλ γατι?Με το που θα ακουσει κρατσ κρατσ απο σακουλα(το περιεχομενο δεν εχει σημασια)εχει ηδη φτασει στα ποδια κ γκαριζει!Τρωει τα παντα ομως!
Εκει που παθαινει παρακρουση ειναι με την σαλτσα ντοματας,ετσι κ του μυρισει πρεπει οπως+δηποτε να φαει εστω μια κουταλια για να το βουλωσει,μιλαμε για ΤΟ λαιμαργο γατι,δεν το μασαει το φαι του,το εισπνεει!
Τα ίδια κι εδώ, Νόνικα! Ο δικός μου είναι ικανός να φάει κι εμένα. Ό,τι και να βάλω να φάω (μέχρι και ψωμί με μερέντα), ορμάει και αν δεν του δώσω έστω και λίγο μου επιτίθεται σαν τίγρης. Όταν βέβαια του δώσω, ηρεμεί. Τι να πω...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Κι εγώ έριξα μισή ωμή φτερούγα κοτόπουλου στη Μπασσέτ και "καθόταν" απείραχτη στο πιάτο όλη την ημέρα
Φοβήθηκα ότι θα βρωμίσει πια, και την πέταξαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Χα, χα, χα, χα, χα, να δω πόσο θα αντέξεις!!Κι εγώ έριξα μισή ωμή φτερούγα κοτόπουλου στη Μπασσέτ και "καθόταν" απείραχτη στο πιάτο όλη την ημέρα
Φοβήθηκα ότι θα βρωμίσει πια, και την πέταξα
![]()
χαχαχαχαχα! Εγω δεν τον εβαλα αμεσως στα βαθια
Πριν εφαγε μπιφτεκι! Απιστευτο! Οταν ομως του εδωσα ενα μεγαλο κομματακι το παρατησε. Εχω αρχισει να πιστευω οτι εχει προβλημα με την γναθο του, δεν ειναι λογικο να μη μασαει καπως μεγαλυτερες μπουκιες. Μιλαμε για μπουκιες 2χ2 εκατοστα! Αν δεν ειναι σε μεγεθος 1χ1 εκατοστο τις γλειφει και τις παραταει Εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν υπαρχει γατα στον κοσμο που να μην τρωει ωμο κρεας εκτος απο την Μπασσυ και τον naruto
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν υπαρχει γατα στον κοσμο που να μην τρωει ωμο κρεας εκτος απο την Μπασσυ και τον naruto![]()
Θα γίνω γραφική αλλά δεν μπορώ να μην επαναλάβω τα κατορθώματα από τα δικά μου τα ξελιγωμένα. Μια φορά έχει βρεθεί στο δρόμο του Χωσούλη, σακουλάκι που είχα κιμά μέσα και κυριολεκτικά μπήκε ολόκληρος μέσα για να γλύψει μέχρι και την τελευταία ακρούλα. Όταν όμως του έδωσα λίγο κιμά ωμό με κοίταξε με ένα υφάκι σαν να μου έλεγε "μα καλά για μ@$%&α με περασες κυρά μου;" και έφυγε απογοητευμένος.
Αλλά τα ψάρια τα περιπιούμαστε κανονικά. Και τα ίδια τα ψαράκια και το χαρτί που ήταν μέσα και τα εντόσθια που έχω πετάξει στα σκουπίδια. Ότι βρει και μπορεί να το πάρει το γλύφει μέχρι τελικής πτώσης!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Θα γίνω γραφική αλλά δεν μπορώ να μην επαναλάβω τα κατορθώματα από τα δικά μου τα ξελιγωμένα. Μια φορά έχει βρεθεί στο δρόμο του Χωσούλη, σακουλάκι που είχα κιμά μέσα και κυριολεκτικά μπήκε ολόκληρος μέσα για να γλύψει μέχρι και την τελευταία ακρούλα. Όταν όμως του έδωσα λίγο κιμά ωμό με κοίταξε με ένα υφάκι σαν να μου έλεγε "μα καλά για μ@$%&α με περασες κυρά μου;" και έφυγε απογοητευμένος.
Αλλά τα ψάρια τα περιπιούμαστε κανονικά. Και τα ίδια τα ψαράκια και το χαρτί που ήταν μέσα και τα εντόσθια που έχω πετάξει στα σκουπίδια. Ότι βρει και μπορεί να το πάρει το γλύφει μέχρι τελικής πτώσης!![]()

ονομα και πραγμα ο Χωσουλης!!! Σωστος γατουλης!!

Ο δικος μου προτιμησε να μεινει νηστικος μια ολοκληρη μερα παρα να φαει το φαγητο του ή να πηδηξει στο τραπεζι να φαει απο τα πιατα μας ή να φαει κροκετες. Ειναι απιστευτο ποσο μαζευτηκε η κοιλιτσα του και αδυνατησε μεσα σε μια μερα. Οποτε δεν αντεξα και επανηλθαμε στην κλασσικη διατροφη του αφου πρωτα του εδωσα μια super premium κονσερβα με φιλετα σολωμου και πεστροφας γιατι ενιωθα πολλες ενοχες γι'αυτο που του εκανα χθες 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ονομα και πραγμα ο Χωσουλης!!! Σωστος γατουλης!!Ο δικος μου προτιμησε να μεινει νηστικος μια ολοκληρη μερα παρα να φαει το φαγητο του ή να πηδηξει στο τραπεζι να φαει απο τα πιατα μας ή να φαει κροκετες.
Θα έρθει μερα που θα τον ευχαριστείς που ειναι τοσο φλωρος.
Ξέρεις τι είναι να μην έχεις μερος να κρυψεις ενα σοκολατακι γιατι θα το βρει το γατί σου; Να πρεπει να τρως όρθια για να μην ορμησουν στο πιατο σου; Να τους βαζεις να τρωνε ο καθενας σε διαφορετικό δωμάτιο γιατι τα λιγουρια όταν είναι και οι τρεις μαζί, παει ο καθενας να φαει το φαγητο του αλλου πρωτα;
Ακου που σου λέω. Καλύτερα έτσι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool