Μίλλυ, μια Περσίδα καλλονή χαρίζεται

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Η Μίλλυ είναι μια αυτοκρατορική Περσίδα απαράμιλλης ομορφιάς και γλυκύτατου χαρακτήρα που ψάχνει μόνιμο σπίτι. Πρόκειται για γάτα σπιτιού που πέθανε η ιδιοκτήτριά της κι οι στενοί συγγενείς της ψάχνουν να της βρουν ένα νέο σπίτι, γιατί έχουν ήδη αρκετές γάτες οι ίδιοι και δεν μπορούν να την κρατήσουν. Είναι 6-9 χρονών, στειρωμένη, εμβολιασμένη και υγιέστατη. Μαδάει ελάχιστα για τόσο μακρύτριχη γάτα. Είναι ιδανική για σπίτι, με υπέροχους τρόπους, προσαρμόζεται εύκολα, τρυφερή, της αρέσουν τα χάδια κι οι αγκαλιές χωρίς να είναι 'της προσκολλήσεως'.
Όποιος ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει και να τη λατρεύει όπως της αξίζει, μπορεί να επικοινωνήσει με το 6942067197 ή στο ragia.lia@gmail.com
Nine Lives registration number 2157/08

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• milly.JPG
    milly.JPG
    88,9 KB · Εμφανίσεις: 76
Καλή τύχη γλυκιά μου! Σε ένα σπίτι που θα σε αγκαλιάσει με ίση και περισσότερη αγάπη από αυτήν που γνώρισες στη μέχρι τώρα ζωή σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!
Ποιος ξερει αν εχεις υιοθετηθει ... τοσος καιρος που εχει περασει ....
Αραγε ξερει κανεις να μου πει;;;;;;;;;;;;;

Καλησπέρα! Η Μίλλυ τελικά έχει υιοθετηθεί. Κλειδώστε το θέμα παρακαλώ. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back