Μίμης ο κούκλος, ψάχνει για επείγουσα υιοθεσία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Με λένε Μίμη. Ζούσα εδώ και μήνες στο δρόμο, ήμουν πολύ κρυωμένος και ατάϊστος. Η Σοφία με μάζεψε, με πήγε στην κτηνίατρο και μ' έκανε τζάμι... τώρα σκάω από υγεία και από το πολύ φαγητό!
Ψάχνω όμως για σπίτι, γιατί η Σοφία θα φύγει σε 10 μέρες και δεν μπορώ να μείνω άλλο μαζί της. Της είπα να μην ανησυχεί, είμαι ανεξάρτητος τύπος...αλλά μεταξύ μας, δεν νομίζω να τα βγάλω πέρα αν ξαναγυρίσω στο δρόμο. Άλλωστε έχω γίνει τόσο κούκλος από τη φροντίδα, που σίγουρα κάποιος θα μ' ερωτευτεί.
Δεν έχω δίκιο; Αν θέλετε να με γνωρίσετε από κοντά, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6944-338616.
Nine Lives Charity Registration Number 2157/08

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mimis_1.jpg
    mimis_1.jpg
    19,2 KB · Εμφανίσεις: 117
Ο Μίμης χρειάζεται να βρει σπίτι μέχρι την Παρασκευή, η κοπέλα που τον κρατάει φεύγει και δεν έχει πού να πάει. Αν μπορείτε να προωθήσετε την αγγελία του, ψάχνει έστω και φιλοξενία με όλα τα έξοδα καλυμμένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμαν παναγιτσα μου και ειναι κουκλαρος ο Μιμης!Την καλυτερη τυχη να εχει!

Γι΄αυτό το γατάκι δεν ενδιαφέρθηκε κανείς;;

Τι όμορφος που είναι???
Φτού σου κούκλε μου!!!
Μακάρι να βρει γρήγορα σπίτι!!

Αυτό το γατάκι τελικά έχει γίνει ολόκληρο σήριαλ...το πηγαινοφέρνουν...περιμένω να επιβεβαιωθεί σύντομα αν έχει βρει μόνιμο σπίτι ή όχι ο καημενούλης. :redface:

Μα τι όμορφο αγόρι που είναι.....κανείς βρε παιδιά για ένα τέτοιο κούκλο;;; είναι και λευκός έχει και ανοιχτά μάτια....πω πω χάντρα μπλε πρέπει να του βάλει ο νέος του ιδιοκτήτης!!!

ΟΚ αγαπητοί γατοmaniacas, μόλις μου επιβεβαίωσαν ότι ο Μίμης θα μείνει εκεί που είναι! Προφανώς η κοπέλα που τον είχε αποφάσισε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν και θα τον κρατήσει, παρόλη την αρχική πρόθεση να δοθεί. Εύχομαι να τελειώσει εδώ το θέμα του κ να είναι ευτυχισμένος όπου είναι. Κλειδώστε παρακαλώ! :)

Το εύχομαι κι εγώ ολόψυχα!Είναι υπέροχος ο Μίμης!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back