Μαίην Κουν

Τι ομορφιά είναι αυτή?!!!!:blink: Έχω μείνει άφωνη!!!

Δεν ήξερα ότι είναι τόσο όμορφα τα Μαίην Κουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξερει κανεις ποσο βαρος εχουν οταν ειναι 9 μηνων; Ψαχνω να βρω τι μιξη ειναι ο δικος μου γιατι για την ηλικια του ειναι υπερβολικα βαρυς και μεγαλος! Ουτε η κτηνιατρος δεν πιστευε στα ματια της οταν ειδε το βαρος του στην ζυγαρια :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ειναι και κουρεμενος χαχαχαχχα
IMGP0052.jpg

IMG%5D

Ο δικός μου ήταν πρίπου 6 κιλά αλλά καθόλου παχής και πολύ ρωμαλαίος!!!

Μου φαίνεται πως και το δικό μου έχει γονίδια από κουν... Τι λένε οι πιο έμπειροι ? Για περισσότερες φωτό δείτε το θεματάκι μας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=30996 :)

Μου φαίνεται πως και το δικό μου έχει γονίδια από κουν... Τι λένε οι πιο έμπειροι ? Για περισσότερες φωτό δείτε το θεματάκι μας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=30996 :)
Εχει πολλά στοιχεία που τον κάνουν να μοιάζει με κουν!!Φυσικά η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες!Αλλά όπως και να έχει είναι κούκλος και μοιάζει τρομερά του δικού μου!!!:)

https://www.mycat.gr/gallery/browsei...serid=5264&page=2browseimages&c=3&userid=5264

Αν δεν σου ανοίγει το λινκ πήγαινε αν θέλεις στο γκάλερι στο ονομα ESTELLE και θα τον δεις!!:)

Καλέ είδες ομοιότητες :blink: ??? Λες και είναι δίδυμα τα σκασμένα! Και ο δικός σου όμως δεν πάει πίσω σε ομορφιά... Πολύ ωραίο χρώμα έχει...Αυτό το ασημί με τρελαίνει.. Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Είναι κουν ο δικός σου ?

Καλέ είδες ομοιότητες :blink: ??? Λες και είναι δίδυμα τα σκασμένα! Και ο δικός σου όμως δεν πάει πίσω σε ομορφιά... Πολύ ωραίο χρώμα έχει...Αυτό το ασημί με τρελαίνει.. Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Είναι κουν ο δικός σου ?
Σε ευχαριστώ Ρία!!!Ναι είναι κουν ο Ντουράν!!Τον πήρα απο το εκτροφείο της Νεκταρίας!!:)Πάντως θα μπορούσαν να ήταν και αδελφάκια!!Μοιάζουν τρομερά!!:P

Απάντηση: Μαίην Κούν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fancy200909567.jpg
fancy200907222.jpg
jc2009101.jpg
jc2009112.jpg
luna805d.jpg
luna2009072121.jpg
luna2009072123.jpg
luna2010013.jpg
luna2010041.jpg
luna2010042.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

quigley20100320k.jpg
quigley20100349k.jpg
quigley2010052.jpg
xjc110812.jpg

στην τελευταια φωτο, το τιγρε κουνακι μοιαζει με γατα σιβηριας :jumpy:

64824151407674894883100.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πανεμορφες....πολυ εξυπνες....και με πολυ καλο χαρακτηρα!! Το κοστος απο εκτροφειο ειναι 700 ευρω....Εγω τοσο την βρηκα την μελλουσα "κορουλα" μου...και την περιμενω πως και πως...!!!! :) :clapup::clapup: Ετσι θα εχω δυο "κορουλες"...! Γυναικοκρατεια στο σπιτι...!!:P:P Τρεμε μπαμπαααα....:hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τυχερηηηηηηηη!!!!!! Λατρευω και εγω τα κουνακια! Κυριως επειδη ειναι μεγαλοσωμα!!:P

Ο αντρας μου ειχε την εμονη με τις Coon...Η Λιζα μας ειναι ημιαιμη, ενος ετους, ζωηρη και δοξα το θεουλη με πολυ καλο χαρακτηρα..! Αλλα θελαμε να της φερουμε παρεουλα....και ειπα να κανω την χαρη στον αντρα μου...οποτε ψηθηκα και εγω με το coonακι σιγα σιγα....! (βεβαια τα λεφτα τα ψιλο ποναω....αλλα τωρα ο κυβος εριφθει και μας εχει παρει τα μυαλα:D) :clapup:

hehehe!!! Ειναι να το παρεις αποφαση, οταν θα ερθει σπιτι σας θα λετε "και περισσοτερα $$ να εδινα, θα το εκανα" :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back