Μαίην Κουν

Ευχαριστω πολυ!!!Μετραω τις βδομαδες! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το εχω περασει κι εγω ουκ ολιγες φορες,αλλα ειναι η πιο γλυκια αναμονη.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι σε φαση τυπου "να παρω απο τωρα φαι στο σπιτι να εχω?να εχω εξτρα μια συσκευασια αμμου για να ειμαι ησυχη για οοοταν τελειωσει η πρωτη?τι ονυχοδρομιο να παρω?τι παιχνιδια?τι κρεβατακι?" παρανοια :P

Nα παρεις τροφη,αν και λογικα θα εχει απο αυτη που ετρωγε μαζι του.Και καλο θα ηταν να μην αλλαξεις την αμμο,τουλαχιστον τις πρωτες μερες,παρε την ιδια που εχει συνηθισει να χρησιμοποιει.

Τα έζησα και εγώ από Νοέμβριο μέχρι Φλεβάρη... Το διάβασμά που είχα ρίξει!!!! Με το καλό λοιπόν....

Να στε καλα,παιδια,ευχαριστω πολυ!Δωρα καλα που μου το ειπες,περι τροφης και ειδικοτερα περι αμμου,δεν το γνωριζα αυτο,και σκοπευα να παρω απο μονη μου την εβερκλιν με αρωμα λεβαντα.

Οχι οτι δε θα παει,αλλα εμενα μου εχει τυχει και περιργο γατακι που δεν του αρεσε η υφη της αμμου που παιρναμε,ή το αρωμα,και ειχαμε ατυχηματα μεχρι να τη μαθει.

Αντε με το καλο να σου ερθει το 'μικρο' δεν θα ελεγα βεβαια χαχαχα...
Ναι να παρεις τροφη, αμμο που ειχε και πριν καλυτερα ετσι και μετα αν θελεις τα αλλαζεις σιγα σιγα, εγω ειχα τα παντα ετοιμα λες και ειχα γατι στο σπιτι :D

Σας ευχαριστω πολυ να στε καλα!Τωρα ειμαι σε φαση που ψαχνω για το κρεβατακι του,να ναι μεγαλο να μην αλλαζω στη πορεια που θα μουλαρεψει δηλαδη κλπ :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back