Μ'αγαπά... Δεν μ'αγαπά..;

Αχ,κοριτσια,ευχαριστω πολυ που ανταποκριθηκατε τοσο αμεσα και..θερμα!!!Και μετα λενε οι αντρες για την δικη τους αλληλεγγυη..Girl power!!:DΕχετε δικιο ολες,δε νομιζω να ειναι τυχαιο που ολες συμφωνειτε..Θα δω την επομενη κινηση του και δεν θα κανω τιποτα μεχρι να σας ενημερωσω!Οι τριτοι παντα βλεπουν τα πραγματα πιο καθαρα..;)Ελπιζω να μην φαω τα μουτρα μου παλι..:/:Μου φαινεται πρεπει να κανω εντατικα μαθηματα αυτοπεποιθησης..κανενας εθελοντης;;;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ,κοριτσια,ευχαριστω πολυ που ανταποκριθηκατε τοσο αμεσα και..θερμα!!!Και μετα λενε οι αντρες για την δικη τους αλληλεγγυη..Girl power!!:DΕχετε δικιο ολες,δε νομιζω να ειναι τυχαιο που ολες συμφωνειτε..Θα δω την επομενη κινηση του και δεν θα κανω τιποτα μεχρι να σας ενημερωσω!Οι τριτοι παντα βλεπουν τα πραγματα πιο καθαρα..;)Ελπιζω να μην φαω τα μουτρα μου παλι..:/:Μου φαινεται πρεπει να κανω εντατικα μαθηματα αυτοπεποιθησης..κανενας εθελοντης;;;:P

Μπράβο σου!! :up:
Μίλησες πολύ ώριμα και σωστά!!

Είμαστε σε πλεονεκτική θέση γιατί είμαστε έξω από το πρόβλημα και το σχολιάζουμε ως παρατηρητές! Τα δύσκολα μένουν σε σένα!
Είσαι μια ανοιχτόμυαλη κοπέλα κι αυτό θα σε βοηθήσει στη ζωή σου!

Όσο για μένα προσωπικά... που ξέρεις? Μπορεί να μου θύμησε μια δικιά μου ιστορία κι ένα προσωπικό λάθος που με τη βοήθεια φίλων αλλά και προσωπικής εσωτερικής δουλειάς διόρθωσα! ;)

Όλα θα πάνε καλά! Χαμογέλα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γωγούλα μου, αν μια φάση είναι να κάτσει, θα κάτσει από την αρχή. Αλλιώς, no time for losing και πάμε γι΄άλλα. Αντί να προσπαθείς να ξεδιαλύνεις την συμπεριφορά του ιδιόρρυθμου τύπου, άνοιξε τις κεραίες σου γιατί σίγουρα υπάρχουν πολλοί "νορμάλ" τύποι που θα εκτιμήσουν αυτό που είσαι, όπως είσαι & θα μοιραστούν μαζί σου ωραίες στιγμές πραγματικής ζωής. Με άλλα λόγια, αξίζει να ασχολούμαστε μόνο με τους άνδρες που μας κάνουν ευτυχισμένες, όχι με όσους μας προβληματίζουν.

Ευχαριστω,Γιουλη,τουλαχιστον προσπαθω να ειμαι παντα κ σε ολα ανοιχτομυαλη..Δεν αντεχω καθολου του κολημενους ανθρωπους και παντα με τετοιους ερωτευομαι..:blink:Πρεπει να ειμαι ανισορροπη..Μηπως πρεπει να κανω μια κουβεντουλα με τη μαμα μου για παιδικα τραυματα..;:hmm::lol:Αχ,τουλαχιστον ειναι παρηγορο που υπαρχουν κι αλλοι που τα εχουν περασει κ ξεπερασει..Εγω δυστυχως το δις εξαμαρτειν το εχω καταντησει...πολλακις αμαρτειν..:/::lol:Που θα παει,δεν θα βαλω μυαλο;;;

Και είμαστε όλες με το μέρος σου φυσικά!
Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να προκύψει τελικά η πολυπόθητη για σένα σχέση και σε ένα μήνα πχ κάτι να του τη σπάσει και να σπάσει? Πως θα αισθάνεσαι μετά Γωγώ μου? Χάλια. Είχα περάσει τέτοια κατάσταση και ο βλάκας καθόμουν επί ένα χρόνο, γιατί είχα κι εγώ μεγάαααλη υπομονή!
Μην υποκύψεις τουλάχιστον χωρίς να σιγουρευτείς ότι δε σε θέλει για καβάτζα όπως σου είπαν και παραπάνω ή για να περάσει καλά την ώρα του. Και ξέρεις όσο είσαι κολλημένη εκεί πόσες άλλες καλύτερες ευκαιρίες χάνεις?

Νομίζω ότι πρέπει να θυμώσεις μαζί του γιατί δεν έχει φερθεί σωστά. Τι πάει να πει ότι κάτι τον χαλάει πάνω σου και τον σταματάει από το να προχωρήσει μαζί σου;
Είσαι σίγουρη ότι θα ήθελες να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που δεν σε θέλει έτσι όπως είσαι ή μάλλον δεν σε θέλει και τόσο πολύ, αλλά απλώς απ' ό,τι φαίνεται μέσα από 'σενα δυστυχώς αυτοεπιβεβαιώνεται...;

Μπορώ να φανταστώ σε πόσο δύσκολη θέση είσαι γιατί δυστυχώς κι εγώ έχω περάσει από παρόμοιες καταστάσεις...:/:
Οπότε λοιπόν πιστεύω πως αυτό που πρέπει να διορθώσεις πάνω σου είναι η αυτοπεποίθησή σου και τίποτε άλλο. Μην κάνεις τη χάρη σε κανένα να σε κάνει να νιώθεις ότι "δεν του αξίζω ή δεν είμαι τόσο καλή και ωραία όσο θα ήθελε".
Πιστεύω ότι δεν είναι για σένα... Όσο ασταθής ήταν αυτά τα χρονιά, τόσο ασταθής θα είναι και τα επόμενα... Καλώς ή κακώς ο άνθρωπος δύσκολα αλλάζει χαρακτήρα και συμπεριφορά.

Είναι κρίμα να ταλαιπωρήσαι τόσο... Αν σε ήθελε πραγματικά, δεν θα σε τραβολογούσε 2,5 χρόνια...:/:
Όσο δύσκολο και να είναι... Προσπάθησε να ανοιχτείς.. Να βγεις έξω, να γνωρίσεις καινούριο κόσμο... Δώσε την ευκαιρία σε κάποιον καινούριο να σε προσεγγίσει. Κατά πάσα πιθανότητα, θα αξίζει περισσότερο.

Γωγούλα μου, αν μια φάση είναι να κάτσει, θα κάτσει από την αρχή. Αλλιώς, no time for losing και πάμε γι΄άλλα. Αντί να προσπαθείς να ξεδιαλύνεις την συμπεριφορά του ιδιόρρυθμου τύπου, άνοιξε τις κεραίες σου γιατί σίγουρα υπάρχουν πολλοί "νορμάλ" τύποι που θα εκτιμήσουν αυτό που είσαι, όπως είσαι & θα μοιραστούν μαζί σου ωραίες στιγμές πραγματικής ζωής. Με άλλα λόγια, αξίζει να ασχολούμαστε μόνο με τους άνδρες που μας κάνουν ευτυχισμένες, όχι με όσους μας προβληματίζουν.
Ποσο δικιο εχεις..Ειναι δυνατον καποιος να ερωτευεται με περιορισμους που βαζει ο ιδιος;;;Εμενα,παντως,''με βαραει κατακουτελα'',στο δοξα πατρι που λενε!:lol::lol::lol:(κλαψ!εκεινος με λεει ''Γωγουλα μου''..)

Ευχαριστω,Γιουλη,τουλαχιστον προσπαθω να ειμαι παντα κ σε ολα ανοιχτομυαλη..Δεν αντεχω καθολου του κολημενους ανθρωπους και παντα με τετοιους ερωτευομαι..:blink:Πρεπει να ειμαι ανισορροπη..Μηπως πρεπει να κανω μια κουβεντουλα με τη μαμα μου για παιδικα τραυματα..;:hmm::lol:Αχ,τουλαχιστον ειναι παρηγορο που υπαρχουν κι αλλοι που τα εχουν περασει κ ξεπερασει..Εγω δυστυχως το δις εξαμαρτειν το εχω καταντησει...πολλακις αμαρτειν..:/::lol:Που θα παει,δεν θα βαλω μυαλο;;;

Και βέβαια θα βάλεις! Η ζωή θα σου το βάλει! ;)

Ποσο δικιο εχεις..Ειναι δυνατον καποιος να ερωτευεται με περιορισμους που βαζει ο ιδιος;;;Εμενα,παντως,''με βαραει κατακουτελα'',στο δοξα πατρι που λενε!:lol::lol::lol:(κλαψ!εκεινος με λεει ''Γωγουλα μου''..)

Αν σε λέει Γωγούλα του, πες του να σε κάνει και δική του, γιατί αλλιώς θα γίνεις αλλουνού Γωγούλα όπου είναι και το πιο πιθανό! :lol:

Jasmine και Jeannine εσεις καλα τα λετε,το δικο μου ξεροκεφαλο που παντα σε τετοια μπλεκει,φταιει..:/:Παντως,απ'ο,τι εχω καταλαβει οι περισσοτερες εχουμε αναλωθει σε τετοια,ε;Ωραια..Θα ειχε ενδιαφερον να εγραφε και καποιος αντρας τη γνωμη του πανω σε αυτα..:hmm:Οχι οτι λεω πως ειναι ολοι ετσι,απλα καποιες εχουμε τον μ...μαγνητη..:redface:

Αν σε λέει Γωγούλα του, πες του να σε κάνει και δική του, γιατί αλλιώς θα γίνεις αλλουνού Γωγούλα όπου είναι και το πιο πιθανό! :lol:
:lol::lol::lol:Καλο..!

Και βέβαι θα βάλεις μυαλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως συμφωνώ...πρέπει να αρχίσεις να βγαίνεις με φίλες έξω, να γνωρίσεις κόσμο.................και ίσως και κανένα καινούριο φλερτ.........

ΞΕΧΑΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛ-ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πίστεψέ με δεν αξίζει.

Ξέρω πως είναι δύσκολο. Είσαι κολυμένη και δεν μπορείς να σκεφτείς εύκολα κάτι άλλο.
Αλλα και η φίλη μου που σου είπα 2 χρόνια πεδευόταν με το κτίνος. Τώρα όμως βρήκε καινούριο τέρι και είνια ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Όλα με τον καιρό τους. Να δεις...... θα έρθει μέρα που θα τον ξεχάσεις....
αλλά και εσύ θα πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι πιο ανοιχτή σε κάτι καινούριο.

Δε μπορω να πω,ειμαι σχεδον καθε μερα με τις φιλες μου,αλλα δε βγαινουμε συχνα εξω,συνηθως καθομαστε σπιτι..Ε,λιγο οτι ειμαστε κομματια απ'τις δουλειες κ τις υποχρεωσεις,λιγο οτι λειπω απ'τις 7:00 ως τις 16:30 κ θελω να κατσω λιγο με τα μικρα :P,να κανω δουλειες στο σπιτι αφου μενω μονη μου(και τελειωμο δεν εχουν..:mad: ),λιγο οτι δεν ειμαι και πολυ του εξω..(και ολα τα παραπανω ειναι λιιιιγο δικαιολογιες..:redface: )..Θα προσπαθησω ομως..

Aντε μπράβο!!! Η τύχη χαμογελά εκεί που δεν το περιμένουμε

Δε μπορω να πω,ειμαι σχεδον καθε μερα με τις φιλες μου,αλλα δε βγαινουμε συχνα εξω,συνηθως καθομαστε σπιτι..Ε,λιγο οτι ειμαστε κομματια απ'τις δουλειες κ τις υποχρεωσεις,λιγο οτι λειπω απ'τις 7:00 ως τις 16:30 κ θελω να κατσω λιγο με τα μικρα :P,να κανω δουλειες στο σπιτι αφου μενω μονη μου(και τελειωμο δεν εχουν..:mad: ),λιγο οτι δεν ειμαι και πολυ του εξω..(και ολα τα παραπανω ειναι λιιιιγο δικαιολογιες..:redface: )..Θα προσπαθησω ομως..
Ερχεται και το καλοκαίρι και οι διακοπές?? ;)
Με κανένα βραδινό κοκτέιλ... να σου πω εγώ πως θα ξεχαστείς!
Είχες πει για Πήλιο?:hmm:
Μήπως να προτιμήσεις κανένα νησάκι...? :hmm:

Αν και το καλοκαιρι,ο ηλιος,το μπανιο στη θαλασσα και ολα τα σχετικα δεν κ το καλυτερο μου,ομολογω οτι ηδη εχω αρχισει να νιωθω πιο ευδιαθετη..Παντως το ζωδιο μου μερες τωρα λεει οτι θα ερωτευτω,ελπιζω να μην εννοει τον Τασο..:hmm:(αν και δεν πολυπιστευω στα ζωδια..μαλλον ο,τι με συμφερει!:P )

Αν και το καλοκαιρι,ο ηλιος,το μπανιο στη θαλασσα και ολα τα σχετικα δεν κ το καλυτερο μου,ομολογω οτι ηδη εχω αρχισει να νιωθω πιο ευδιαθετη..Παντως το ζωδιο μου μερες τωρα λεει οτι θα ερωτευτω,ελπιζω να μην εννοει τον Τασο..:hmm:(αν και δεν πολυπιστευω στα ζωδια..μαλλον ο,τι με συμφερει!:P )

Δεν εννοεί τον Τάσο... αυτόν τον είχες ερωτευτεί! Για άλλον μιλά!
Στα ζώδια πιστεύεις!:P Μας τα έχεις αναφέρει 3-4 φορές! :P:lol:

Το Καλοκαίρι, ο ήλιος και η θάλασσα ανεβάζουν τη λίμπιντο και βοηθούν στη χαλάρωση, ξεκούραση και ανανέωση του οργανισμού.
Γι'αυτό και λέγονται και διακοπές! Διακόπτουμε από τη καθημερινότητα και από αυτά που μας ταλαιπωρούν! ;)

[Το Καλοκαίρι, ο ήλιος και η θάλασσα ανεβάζουν τη λίμπιντο και βοηθούν στη χαλάρωση, ξεκούραση και ανανέωση του οργανισμού.
Γι'αυτό και λέγονται και διακοπές! Διακόπτουμε από τη καθημερινότητα και από αυτά που μας ταλαιπωρούν! ;)[/quote]

συμφωνώ..........................:up::up::up:

Ε,ενταξει,τα διαβαζω,αλλα σπανια θα βγει κατι..:redface:Απλα θα προτιμουσα να γινοταν να επαιρνα αδεια για διακοπες τον χειμωνα..:happy:Ειδικα η βροχη μου φτιαχνει πολυ την διαθεση..!:blink::D

Ε,ενταξει,τα διαβαζω,αλλα σπανια θα βγει κατι..:redface:Απλα θα προτιμουσα να γινοταν να επαιρνα αδεια για διακοπες τον χειμωνα..:happy:Ειδικα η βροχη μου φτιαχνει πολυ την διαθεση..!:blink::D

Ναι αλλά τη ρίχνει στους γύρω σου:lol:... κι εμείς θέλουμε να περιστοιχίζεσαι από ευδιάθετους και ορεξάτους αρσενικούς γύρω σου... μιας και σε κόβω και για ντροπαλούλα!

Η βροχή είναι όμορφη όταν έχεις και μια ΚΑΛΗ παρέα δίπλα... Θα δεις ότι με το τέλος του Καλοκαιριού κάτι θα'χει αλλάξει! ;)

Μη σκέφτεσαι το Χειμώνα, σκέψου το Καλοκαίρι που τώρα περνάμε, τις διακοπές που σύντομα έρχονται... και την αγκαλιά που σε περιμένει το Φθινόπωρο χαζεύοντας τη βροχή να πέφτει έξω από το τζάμι! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back