Μ'αγαπά... Δεν μ'αγαπά..;

Αγαπητή συνγατιώτισσα,για τη δίμετρη αγγούρω έχω να πω το γνωστό μου σλόγκαν:Και τα πράσσα είναι ψηλά,αλλά τα ραπανάκια ανοίγουν την όρεξη!:lol::lol::lol::up:
Χα,χα,χα καλοοοοο!!:up:Παρεπιπτοντως ειμαι 1.72,σε τρωω!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε που τα πράσα βρωμάνε κ όλας συνγατιώτισσα;):rolleyes:
Μμμμ...Τρελαινομαι για πρασα...Πρασορυζο,πρασοπιτα...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οσο για το μυστηριο..αυτο ειναι αδυναμια..και στους αντρες και γενικως..!:happy:

Μπα... από την εμπειρία μου, οι μυστηριώδεις (υποτίθεται) τύποι είναι τελείως κενοί με τρομερές συναισθηματικές ελλείψεις, απλώς φοράνε αυτόν το μανδύα 'μυστηρίου' για να το κρύψουν... ή επειδή δεν ξέρουν πώς να επικοινωνήσουν με τους άλλους. Κατά βάθος είναι τρομερά βαρετοί άνθρωποι.:P

Μπα... από την εμπειρία μου, οι μυστηριώδεις (υποτίθεται) τύποι είναι τελείως κενοί με τρομερές συναισθηματικές ελλείψεις, απλώς φοράνε αυτόν το μανδύα 'μυστηρίου' για να το κρύψουν... ή επειδή δεν ξέρουν πώς να επικοινωνήσουν με τους άλλους. Κατά βάθος είναι τρομερά βαρετοί άνθρωποι.:P
Τι κριμα..Λες τελικα να μην υπαρχουν γνησια μυστηριωδεις αντρες και να ειναι ολα..μυθος:(;..

Όχι απλά μύθος, αλλά φούμαρα...:P
Για μένα το μυστήριο είναι καλό για περίπου πέντε λεπτά στο μπαρ. Κατά τ' άλλα, φαντάζεσαι να έχεις σχέση και να προσπαθείς να κάνεις φυσιολογικά πράγματα, να βγεις μια βόλτα, να πας ένα σινεμά, σε ένα εστιατόριο, να καθήσεις να πεις δυο κουβέντες βρε αδερφέ, και να είναι ο άλλος μονίμως μες στο μυστήριο; Πλήξη και ανία.:down:

...φαντάζεσαι να έχεις σχέση και να προσπαθείς να κάνεις φυσιολογικά πράγματα, να βγεις μια βόλτα, να πας ένα σινεμά, σε ένα εστιατόριο, να καθήσεις να πεις δυο κουβέντες βρε αδερφέ, και να είναι ο άλλος μονίμως μες στο μυστήριο; Πλήξη και ανία.:down:
Εγω:Τασο,τι θελεις να κανουμε σημερα;Σινεμα η' εστιατοριο;
Τασος:................:|
Εγω:Παρε τωρα μυστηριο να'χεις!(ξενερωμα..):mad::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:Τι διαβαζω σημερα η γυναικα!!! ειμαι με ζυγο και ειναι πολυ καλος σαν χαρακτηρας αλλα η αληθεια ειναι οτι ταλαιπωρει τους αλλους με την αναποφασιστηκοτητα ειναι λιγο του ασε μωρε δεν βαριεσαι και θα δουμε και ενταξει ακομα και στις σχεσεις του ειτε περναει καλα ειτε οχι :hmm:Στον ζυγο μου εγω εκανα το πρωτο βημα (απο την πρωτη στιγμη και ξεκαθαρα πραγματα )αν δεν το εκανα δεν υπηρχε περιπτωση να ημασταν μαζι τωρα!!σαν και εσενα 2/5 χρονια μαζι.Παντως και τοσο καιρο που σε θελει--ξενερωνει δεν ειναι και φυσσιολογικο ειπαμε αναποφασιστηκοτητα αλλα οχι και ετσι:down:!!!Παντως εγω νομιζω οτι απλα σου εχει μεινει αποθημενο με τον συγκεκριμενο τυπο δοκιμασε να κανεις την πρωτη κινηση(ξεκαθαρα ομως πραγματα οχι παμε για καφε και βλεπουμε θες σχεση ναι η οχι η φιλησε τον να δεις πως θα αντιδρασει ) και αν ειναι αρνητικος αλλαξε παλι τηλεφωνο και σβηστο απο τον τηλεφωνικο σου καταλογο τωρα μπορει να το θυμασαι απο εξω σε 2-3 μηνες αποκλειετε (μην τολμησεις να του δωσεις το νεο αριθμο θα σε πω μαζοχα) !!:Dκαι αντε να δουμε και κανα αλλο αντρα γυρο μας γιατι το πολυ κουρασαμε

:lol::lol::lol:Τι διαβαζω σημερα η γυναικα!!! ειμαι με ζυγο και ειναι πολυ καλος σαν χαρακτηρας αλλα η αληθεια ειναι οτι ταλαιπωρει τους αλλους με την αναποφασιστηκοτητα ειναι λιγο του ασε μωρε δεν βαριεσαι και θα δουμε και ενταξει ακομα και στις σχεσεις του ειτε περναει καλα ειτε οχι :hmm:Στον ζυγο μου εγω εκανα το πρωτο βημα (απο την πρωτη στιγμη και ξεκαθαρα πραγματα )αν δεν το εκανα δεν υπηρχε περιπτωση να ημασταν μαζι τωρα!!σαν και εσενα 2/5 χρονια μαζι.Παντως και τοσο καιρο που σε θελει--ξενερωνει δεν ειναι και φυσσιολογικο ειπαμε αναποφασιστηκοτητα αλλα οχι και ετσι:down:!!!Παντως εγω νομιζω οτι απλα σου εχει μεινει αποθημενο με τον συγκεκριμενο τυπο δοκιμασε να κανεις την πρωτη κινηση(ξεκαθαρα ομως πραγματα οχι παμε για καφε και βλεπουμε θες σχεση ναι η οχι η φιλησε τον να δεις πως θα αντιδρασει ) και αν ειναι αρνητικος αλλαξε παλι τηλεφωνο και σβηστο απο τον τηλεφωνικο σου καταλογο τωρα μπορει να το θυμασαι απο εξω σε 2-3 μηνες αποκλειετε (μην τολμησεις να του δωσεις το νεο αριθμο θα σε πω μαζοχα) !!:Dκαι αντε να δουμε και κανα αλλο αντρα γυρο μας γιατι το πολυ κουρασαμε
Ε,μα,αυτο δεν ειναι αναποφασιστικοτητα,αυτο τσακιζει κοκκαλα!!:mad:Καλα,ας μη μιλησουμε για απωθημενα,γιατι θα πρεπει να ανοιξω ΝΕΟ θεμα ΚΑΙ για αυτο..:/:Ελενη,αν τον φιλησω δεν θα καταληξουμε σε συμερασματα και ξεκαθαρισματα,αλλα στα πατωματα..:redface:Μαλλον εχω παθει στραβωμαρα,γιατι οι μονοι αντρες που βλεπω γυρω μου τον τελευταιο καιρο ειναι κατι τετοιοι κουλοι..:blink::lol:Αχχχ...!

Ε,μα,αυτο δεν ειναι αναποφασιστικοτητα,αυτο τσακιζει κοκκαλα!!:mad:Καλα,ας μη μιλησουμε για απωθημενα,γιατι θα πρεπει να ανοιξω ΝΕΟ θεμα ΚΑΙ για αυτο..:/:Ελενη,αν τον φιλησω δεν θα καταληξουμε σε συμερασματα και ξεκαθαρισματα,αλλα στα πατωματα..:redface:Μαλλον εχω παθει στραβωμαρα,γιατι οι μονοι αντρες που βλεπω γυρω μου τον τελευταιο καιρο ειναι κατι τετοιοι κουλοι..:blink::lol:Αχχχ...!
Δε μιλάω,δε μιλάω σήμερα Γωγούλα... αλλά θα σε μαλώσω! ;):lol:
Μήπως για κάποιο λόγο τελικά αυτή η συμπεριφορά έχει κάτι που σε τραβάει?
Μήπως δεν είναι στραβωμάρα αλλά έλξη? Να ρωτάς έναν άνδρα που θα πάτε και να μη σου λέει τίποτα κι εσύ να τον κοιτάς απλά σαν χαζή?? :mad:
Μήπως κι εσύ τις φοβάσαι τις σίγουρες και ήσυχες σχέσεις και σ'αρέσουν οι μυστηριώδεις τύποι?:cool: Ε? :hmm:

Υ.Γ. Βέβαια συγνώμη αλλά ο συγκεκριμένος δεν είναι ο γοητευτικά μυστηριώδης αλλά αυτός που παει να σε μουρλάνει! :mad:

Ελενη,αν τον φιλησω δεν θα καταληξουμε σε συμερασματα και ξεκαθαρισματα,αλλα στα πατωματα..:redface:

Κοίτα να δεις γενικά τα απωθημένα είναι πολύ κακό πράγμα και προκαλλούν τοξίνες, ελεύθερες ρίζες και κακό κάρμα... Είναι δε πολύ πιθανό άμα κάνεις κάτι μετά να ξενερώσεις γιατί από προσωπική εμπειρία όλοι οι ντεμέκ μυστήριοι μετά από κάτι τέτοια σκηνικά αποκαθηλώνονται... (δεν θα μπω σε λεπτομέριες είναι σοβαρό το forum).

Αν τώρα είσαι αισθηματίας (απ' αυτούς που την πατάνε στη ζωή) μπορεί να καταλήξεις και μόνη σου να σέρνεσαι στα πατώματα...:down:

Εγώ λέω να κάνεις κάτι με πλήρη επίγνωση ότι ο τύπος είναι πεταμένα λεφτά και κατόπιν να ξεμπερδέψεις με συνοπτικές διαδικασίες. Και μην ξεχνάς ότι το τριπάκι "εγώ με την αγάπη μου θα τον αλλάξω" είναι αστικός μύθος όμοιος με τους κροκόδειλους των υπονόμων...:cool:

Καλα,αυτο το θεμα ειναι τελειως κουλο που ανοιγω,αλλα...εχω θεμα!Εδω και 2 1/2 περιπου χρονια ενας Τασος μου ψηνει το ψαρι στα χειλη..:(Ολο σκωτσεζικο ντους ειναι ο ατιμος..Ενω το ξεκινησε εκεινος,καθε φορα που πηγαινε για σχεση,το εκοβε και απομακρυνοταν..Οποτε παω να τον ξεπερασω αυτος τσουπ! εμφανιζεται παλι και αντε παλι απο την αρχη!Γνωριστηκαμε στην προηγουμενη δουλεια μου κι οταν εμαθε οτι θα φυγω ηθελε απεγνωσμενα το καινουργιο μου κινητο(το ειχα αλλαξει)..Τωρα τελευταια αρχιζει και μου λεει κατι περιεργα του τυπου:Γωγω μου,Γωγουλινι μου,αχ τι θα κανω εγω μ'εσενα,ποσο πιο ανοιχτα να σου μιλησω δεν το καταλαβαινεις κλπ.Να σημειωσω εδω οτι μου εχει πει οτι εχει κολημα με κατι συγκεκριμενο σε μενα κι επειδη αυτο θα διορθωθει,λεει οτι ΟΤΑΝ διορθωθει,τοτε να'μαι σιγουρη οτι δεν θα με αφησει να του ξεφυγω..:blink:Βγαζετε νοημα η' εγω δεν τα πιανω;;;:(
Απο αυτά που λές η προσωπική μου άποψη είναι πως σε δουλεύει ψιλό γαζί καθώς έχει δεύτερη σχέση ή κάτι άλλο τέλος πάντων και σε έχει σαν "αναπληρωματική".. Μην του ζητήσεις καν να ξεκαθαρίσει τίποτα, γιατί απλώς δεν αξίζει, έχεις ασχοληθεί παρα πολύ μπαίνοντας σε ενα ταξίδι σε ψευδαισθήσεις μαζί του διότι αυτό σου προσφέρει και αυτό είναι που σε τραβάει, όπως όλους μας.. Για μένα μην συνεχίζεις μαζί του αν δεν θές να πληγωθείς ακόμα περισσότερο.. Απλά σε κοροϊδεύει φιλικά στο λέω;)

Εγώ λέω να κάνεις κάτι με πλήρη επίγνωση ότι ο τύπος είναι πεταμένα λεφτά και κατόπιν να ξεμπερδέψεις με συνοπτικές διαδικασίες. Και μην ξεχνάς ότι το τριπάκι "εγώ με την αγάπη μου θα τον αλλάξω" είναι αστικός μύθος όμοιος με τους κροκόδειλους των υπονόμων...:cool:
Συμφωνώ, Φιντέλ!
Επίσης συμφωνώ και με τον erefer. Ο τύπος βρήκε και κάνει.
Και επαναλαμβάνω αυτό που είπαν ήδη πολλές/οί πριν από μένα: φτύσ' τον. Κι αν σε ξαναπλευρίσει, ξαναφτύσ' τον. Κι αν σε πλευρίσει και τρίτη φορά, ξαναματαφτύσ' τον. Όταν ο Θεός έβρεχε μυαλά, αυτός κρατούσε ομπρέλα...

Μήπως δεν είναι στραβωμάρα αλλά έλξη? Να ρωτάς έναν άνδρα που θα πάτε και να μη σου λέει τίποτα κι εσύ να τον κοιτάς απλά σαν χαζή?? :mad:
Βρε,αυτο ηταν χιουμοριστικη αναπαρασταση σε αυτο που ειπε σαν παραδειγμα η ruko!!!:lol:Αν με εξιταρε και μια τετοια συζητηση στην πραγματικοτητα,τοτε θα ειχα ΜΕΓΑΛΟ προβλημα!:blink:Χα,χα,χα!:lol:

Απο αυτά που λές η προσωπική μου άποψη είναι πως σε δουλεύει ψιλό γαζί καθώς έχει δεύτερη σχέση ή κάτι άλλο τέλος πάντων και σε έχει σαν "αναπληρωματική".. Μην του ζητήσεις καν να ξεκαθαρίσει τίποτα, γιατί απλώς δεν αξίζει, έχεις ασχοληθεί παρα πολύ μπαίνοντας σε ενα ταξίδι σε ψευδαισθήσεις μαζί του διότι αυτό σου προσφέρει και αυτό είναι που σε τραβάει, όπως όλους μας.. Για μένα μην συνεχίζεις μαζί του αν δεν θές να πληγωθείς ακόμα περισσότερο.. Απλά σε κοροϊδεύει φιλικά στο λέω;)

Γωγώ!! Πρόσεξε γιατί ο erefer είναι άνδρας!
'Ακουσέ τον!! :up:

...Και μην ξεχνάς ότι το τριπάκι "εγώ με την αγάπη μου θα τον αλλάξω" είναι αστικός μύθος όμοιος με τους κροκόδειλους των υπονόμων...:cool:
Για αυτο ειπα πως καπως λεγεται αυτο το συνδρομο..:P

Όταν ο Θεός έβρεχε μυαλά, αυτός κρατούσε ομπρέλα...
Μαλλον εγω την κραταγα την καταραμενη την ομπρελλα..:/:

Μακριά από μας αυτό το σύνδρομο :up:, κι όπως θέλει ας λέγεται!!! :D

Μαλλον εγω την κραταγα την καταραμενη την ομπρελλα..:/:
Κόλλησες απ' αυτόν. Κοίτα να ξεκολλήσεις σύντομα!

Λέγεται σύνδρομο της νοσοκόμας και να μην μπεις καν στη διαδικασία... Στη χειρότερη κόφ' του καμιά βεντούζα...

δυσκολα ξεκολας απο τετοια συμπτωματα μου εχει συμβει και εμενα οπως αλλωστε και σε πολλες αλλες φανταζομαι και τελικα οταν πηγα μαζι του ξενερωσα εγω!!!!!!:D:D:D ας βρεθητε λοιπον στα πατωματα να ξεκολλησεις και εσυ να δουμε τι γινετε παρακατω!!:P αντε και καλα ξεπατωματα στα πατωμα!!! μηπως φταιει ακριβως οτι ψαχνεις τον κουκλο??και εγω εψαχνα τον κουκλο που λες και εσυ αλλα μετα τους βαριομουν ευκολα συνηθως εχουν μεγαλη αυτοπεποιηθηση αστραφτερο χαμογελο καλο χιουμορ στην παρεα σε κανουν να γελας αλλα ετσι και κανεις σχεση ειναι ανυποφορα βαρετοι με εφυεια χεσε μεσα:lol: οσες φορες εχω κανει σχεση με κουκλο αρκετες φορες δεν μπορουσα να τους αντεξω πανω απο 2 μηνες μετα γινομουν λουης Συνηθως πλυν ελαχιστον εξαιρεσεων οι κουκλοι βασιζονται στην εξωτερικη τους εμφανιση και δεν εχουν φροντισει να γυμνασουν εκτος απο τους κοιλιακους τους ενα μερος του σωματος τους που ονομαζετε εγκεφαλος :down:!!και τωρα με τον αντρα μου αν και δεν ειναι το προτυπο ομορφιας ( κοιλιτσα τσραβα δοντακια καραφλιτσα αλλα μ'αρεσει!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:)εχουμε μια αρκετα καλη επικοινωνια και περναμε καλα 2/5 χρονια τωρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back