Μ'αγαπά... Δεν μ'αγαπά..;

Απο αυτά που λές η προσωπική μου άποψη είναι πως σε δουλεύει ψιλό γαζί καθώς έχει δεύτερη σχέση ή κάτι άλλο τέλος πάντων και σε έχει σαν "αναπληρωματική".. Μην του ζητήσεις καν να ξεκαθαρίσει τίποτα, γιατί απλώς δεν αξίζει, έχεις ασχοληθεί παρα πολύ μπαίνοντας σε ενα ταξίδι σε ψευδαισθήσεις μαζί του διότι αυτό σου προσφέρει και αυτό είναι που σε τραβάει, όπως όλους μας.. Για μένα μην συνεχίζεις μαζί του αν δεν θές να πληγωθείς ακόμα περισσότερο.. Απλά σε κοροϊδεύει φιλικά στο λέω;)
Πραγματικα ηθελα μια αντρικη γνωμη πανω σε ολα αυτα.Ξερεις,πολλες φορες βλεπουμε καποια πραγματα,αλλα ισως δεν θελουμε να τα παραδεχτουμε οχι γιατι μας αρεσει,αλλα μαλλον γιατι..δεν θελουμε να συνειδητοποιησουμε οτι ηταν αλλη μια λαθος επιλογη..:/:Το παραπανω δεν αφορα το οτι εχει κατι αλλο αλλα το οτι μ'εχει βαλει στο δικο του τριπακι για τους του λογους(ισως δεν εχει ν'ασχοληθει με κατι αλλο,ισως επιβεβαιωνεται,ισως ''βρηκε κ τα κανει'',ισως ολα αυτα μαζι).Χθες το σκεφτηκα αρκετα,οχι τοσο ωστε να του δωσω περισσοτερη αξια απ'οσο αξιζει,και το συζητησα και με τις 2 φιλες μου που το εχουν ζησει απο την αρχη(και ειναι εντελως κατα του να συνεχισω) και αποφασισα να κανω πραξη τις συμβουλες σας..Βεβαια ειχα σκεφτει να του μιλησω κ να του πω να ξεκαθαρισει τι θελει,αλλα αφου διαβασα κ το μνμ του erefer,μαλλον εχει δικιο..Δεν χρειαζεται κανενα ξεκαθαρισμα..ειναι ηδη ξεκαθαρο απ'ο,τι φαινεται.:(Αν ηθελε η' τελος παντων αν θελησει καποτε να αποφασισει τι νιωθει κ τι θελει,ας μου το πει ο ιδιος,δεν ειναι δα και κανενα παιδακι!Και τοτε θα το σκεφτω πολυ,που δεν το νομιζω αν κρινω απ'το πως νιωθω τωρα..:mad:Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ,ελπιζω να μη με θεωρειτε κανενα ζωον μετα απ'ολα αυτα..:redface:Η αληθεια ειναι οτι ΕΙΜΑΙ λιγο ζωον με θεματα καρδιας..:redface::redface::redface:Εννοειται πως θα σας κραταω ενημερους για νεοτερα..δεν ειναι να μ'αφηνετε μονη σε τετοια..:/::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως εγώ θα πρότεινα να του τα πεις ένα ωραίο χεράκι πριν τη κάνεις απ'αυτή την αρρωστημένη σχέση! Θα ξαλαφρώσεις κιόλας! Για σένα όχι για εκείνον, αλλά και για να καταλάβει ότι ζώον δεν είσαι, αλλά μια γυναίκα που αξίζει να αγαπηθεί ξεκάθαρα!! ;)
Καλή τύχη και.... ΠΡΟΣΟΧΗ στα επόμενα που θα έλθουν! :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυσκολα ξεκολας απο τετοια συμπτωματα μου εχει συμβει και εμενα οπως αλλωστε και σε πολλες αλλες φανταζομαι και τελικα οταν πηγα μαζι του ξενερωσα εγω!!!!!!:D:D:D ας βρεθητε λοιπον στα πατωματα να ξεκολλησεις και εσυ να δουμε τι γινετε παρακατω!!:P αντε και καλα ξεπατωματα στα πατωμα!!! μηπως φταιει ακριβως οτι ψαχνεις τον κουκλο??και εγω εψαχνα τον κουκλο που λες και εσυ αλλα μετα του βαριομουν ευκολα συνηθως εχουν μεγαλη αυτοπεποιηθηη αστραφτερο χαμογελο καλο χιουμορ στην παρε σε κανουν να γελας αλλα ετσι και κανεις σχεση ειναι ανυποφορα βαρετοι με εφυεια χεσε μεσα:lol: οσες φορες εχω κανει σχεση με κουκλο αρκετες φορες δεν μπορουσα να τους αντεξω πανω απο 2 μηνες μετα γινομουν λουις συνηθως πλυν ελαχιστον εξαιρεσεων οι κουκλοι βασιζονται στην εξωτερικη τους εμφανιση και δεν εχουν φροντισει να γυμνασουν εκτος απο τους κοιλιακους τους ενα μερος του σωματος τους που ονομαζετε εγκεφαλος :down:!!και τωρα με τον αντρα μου αν και δεν ειναι το προτυπο ομορφιας ( κοιλιτσα τσραβα δοντακια καραφλιτσα αλλα μ'αρεσει!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:)εχουμε μια αρκετα καλη επικοινωνια και περναμε καλα 2/5 χρονια τωρα
Εχμμ..Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κανενας κουκλος..Οι φιλες μου που τον εχουν δει δεν τον εχουν ουτε για φτυσιμο..:/:Λενε:''κοιτα μωρε εναν αντρα που δημιουργει παθη..'' και οτι μπροστα του ειμαι πολυ καλυτερη(βασικα δεν ξερω αν το εννοουν η' αν το λενε επειδη ειμαστε φιλες,αλλα με θεωρουν πολυ ομορφη..).Εχω περιεργα γουστα η αληθεια ειναι..:redface::redface::hmm::D

Πάντως εγώ θα πρότεινα να του τα πεις ένα ωραίο χεράκι πριν τη κάνεις απ'αυτή την αρρωστημένη σχέση! Θα ξαλαφρώσεις κιόλας! Για σένα όχι για εκείνον, αλλά και για να καταλάβει ότι ζώον δεν είσαι, αλλά μια γυναίκα που αξίζει να αγαπηθεί ξεκάθαρα!! ;)
Ακουγεται πολυ ξελαφρωτικο οντως..:hmm:Σ'ευχαριστω,Γιουλη και ελπιζω την επομενη φορα να...εχει βελτιωθει το ενστικτο μου..:/:

Καλέ σταμάτα να ρίχνεις τον εαυτό σου πια!!! Όλες κάποια στιγμή την πατήσαμε έτσι αλλά μάθαμε και ξεκολλήσαμε.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου το ίδιο καλά και αντικειμενικά, όπως θα αντιμετώπιζες μία φίλη σου, αν είχε εκείνη το πρόβλημα.
Κοίτα να τονώσεις εσύ τον αυτοσεβασμό σου (όπως είπε πιο πάνω η Moukelis, ίσως και άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα), ξέχνα όσους δεν μπορούν να συμπορευτούν και βγες στη γύρα για νέες ιστορίες. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και δεν υπαινίσσονται ότι "μια μέρα των ημερών μπορεί να δεις και κανένα πορτοκαλάκι"!

Έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και δεν υπαινίσσονται ότι "μια μέρα των ημερών μπορεί να δεις και κανένα πορτοκαλάκι"!
:lol::lol::lol::lol:

Έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και δεν υπαινίσσονται ότι "μια μέρα των ημερών μπορεί να δεις και κανένα πορτοκαλάκι"!

Χώρια που μπορεί να έχει και κουσούρι και ίσως γι'αυτό να κωλυσιεργεί...:hmm:

Εξ άλλου η πείρα μου έδειξε πως, αν φτάσεις σε σημείο να ασχολείσαι τόσο πια πολύ με τα ψυχολογικά του, είναι ώρα πια να την κάνεις... όχι με ελαφρά πηδηματάκια, αλλά με τεράστιο διασκελισμό!!! :D

Εξ άλλου η πείρα μου έδειξε πως, αν φτάσεις σε σημείο να ασχολείσαι τόσο πια πολύ με τα ψυχολογικά του, είναι ώρα πια να την κάνεις... όχι με ελαφρά πηδηματάκια, αλλά με τεράστιο διασκελισμό!!! :D
Λες και δεν εχουμε τα δικα μας ψυχολογικα για να ασχοληθουμε!:lol:Φαντασου να του ελεγα:''Τασο,δε μπορω πλεον να ασχολουμαι με τα ψυχολογικα σου..με τα δικα μου ψυχολογικα ποτε θ'ασχοληθω,εεε;;;'':blink::blink:

δεν χρειαζετε να του πεις τιποτα αν εχεις αποφασισει επιτελους να βγεις απο το μπερδεμα αυτο απλα σβησε το τηλεφωνο του και αλλαξε αριθμο. ΤΩΡΑ ομως λεμε:whistle:

Φαντάσου να του έλεγες: "Φύγε, Τάσο, μη σε κλ....ω!!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χώρια που μπορεί να έχει και κουσούρι και ίσως γι'αυτό να κωλυσιεργεί...:hmm:

:lol::lol::lol:

Γεωργία συγνώμη αλλά θα δεις που μια μέρα των ημερών θα πεις από μόνη σου καλά τι του βρήκα?:P

δεν ξέρω άργησα να δω το φοβερό δήλιμά σου αλλά προσωπικά εμένα 30+ χρονών μαλάκας (σοζ:redface:) να λέει Γωγουλίνη μου αχ τι να κάνω κ τι να κάνω.....:blink: (να με πάρεις κοιμά να με κάνεις κεφτέδες.....:down:).... μου φτάνει για να ξενερώσω κ να μην τον ξανασκεφτώ ποτέ στη ζωή μου όχι να μπω και στην διαδικασία να τον περιμένω να πάρει μια απόφαση εδώ και 2 χρόνια......

και να ήθελε να με πάρει με παπά και με κουμπάρο δεν θα τον ήθελα εγώ (που οκ είμαι παντρεμένη ήδη μη το κάνουμε κ θέμα...) αλλά δε μπορώ να φανταστώ την ζωή μου να ξηπνάω κάθε πρωί και να ακούω Μαιρουλίνη μου τι να κάνω κ τι να σε κάνω κ τι να μου κάνεις έλεος δηλαδή:sick: τέτοιες βλακίες, ούτε εσύ θα το άντεχες πιστεψέ με:mpliaks:

μακριά μακριά ουυυυ 666:mpliaks:

Φαντάσου να του έλεγες: "Φύγε, Τάσο, μη σε κλ....ω!!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Να ενας αποτελεσματικος τροπος να ξεφορτωθεις καποιον!:lol::lol::lol:

Να ενας αποτελεσματικος τροπος να ξεφορτωθεις καποιον!:lol::lol::lol:
Αφουγκράσου τη φωνή του λαού! Κάτι ξέρει που έβγαλε αυτή την έκφραση!! :D

:lol::lol::lol:

Γεωργία συγνώμη αλλά θα δεις που μια μέρα των ημερών θα πεις από μόνη σου καλά τι του βρήκα?:P

δεν ξέρω άργησα να δω το φοβερό δήλιμά σου αλλά προσωπικά εμένα 30+ χρονών μαλάκας (σοζ:redface:) να λέει Γωγουλίνη μου αχ τι να κάνω κ τι να κάνω.....:blink: (να με πάρεις κοιμά να με κάνεις κεφτέδες.....:down:).... μου φτάνει για να ξενερώσω κ να μην τον ξανασκεφτώ ποτέ στη ζωή μου όχι να μπω και στην διαδικασία να τον περιμένω να πάρει μια απόφαση εδώ και 2 χρόνια......

και να ήθελε να με πάρει με παπά και με κουμπάρο δεν θα τον ήθελα εγώ (που οκ είμαι παντρεμένη ήδη μη το κάνουμε κ θέμα...) αλλά δε μπορώ να φανταστώ την ζωή μου να ξηπνάω κάθε πρωί και να ακούω Μαιρουλίνη μου τι να κάνω κ τι να σε κάνω κ τι να μου κάνεις έλεος δηλαδή:sick: τέτοιες βλακίες, ούτε εσύ θα το άντεχες πιστεψέ με:mpliaks:

μακριά μακριά ουυυυ 666:mpliaks:
Ααααχαχαχαααα!!!:lol::lol:Τι γελιο που εχετε βρε παιδια!!Εχω γ...θει στο γελιο και οχι τιποτα αλλο,ο προισταμενος με κοιταει καλα-καλα..:blink::blink:Να'στε καλα,μου εχετε φτιαξει τρελα την διαθεση!!:lol::lol::lol:

Εξίσου πετυχημένες ατάκες για να ξεφορτωθείς τέτοιο τύπο (είναι δοκιμασμένες σε πολύ ακραίες μορφές χαμένων κορμιών και αποφεύγεις αντιπαραθέσεις) είναι και το: "Σόρρυ δεν μπορώ να σου μιλήσω τώρα έχω πολύ σοβαρή δουλειά... Πάω για λούσιμο!" όπως επίσης και το: "Λυπάμαι δεν γίνεται να βγούμε... Έχω κανονίσει να πάω στη μαμά μου...". Αν δεν είναι λοβοτομημένος θα το πιάσει το υπονοούμενο... :up:

ψυχραιμία δεν χρειάζετε καν να αλλάξεις νούμερο κτλ. μπορείς απλά να του πείς αν και όταν σε ξαναθυμηθεί ότι τις τελευταίες μέρες γνώρησες κάποιο πολύ συμπαθιτικό παιδί και είπες να δοκιμάσεις να κάνεις μια σχέση της προκοπής, δεν θα σε ξαναενοχλήσει...(κακιούλα μεν :whistle:αλλά σιγά μην πληγωθεί και ανεπανόρθοτα κιόλας που στην προκιμένη ο ίδιος το χαβαλέ του έκανε)

έπειτα μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις και πραγματικότιτα αυτό το πράγμα για να είσαι εσύ ευτυχυσμένη γιατί υπάρχουν και καλά παιδιά στον κόσμο και αυτό σου το υπογράφω κιόλας άμα θες, δεν είναι είδος υπό εξαφάνιση, όταν με το καλό γνωρίσεις κάποιον τέτοιο τότε θα είναι και η στιγμή που θα πεις μα καλά τι του βρήκα του παπάρα και καθόμουν και στενοχωριόμουν και έκλεγα

θα δεις όλα καλά θα πάνε, όλοι κάνουμε λάθη αλλά για να βρεις κάποιον ΄Άνθρωπο της προκοπής πρέπεις να ξέρεις να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια όπως σου είπανε και όχι να κάθεσαι να περιμένεις πότε ο άλλος θα αλλάξει ή θα πάρει μια απόφαση.... την απάντηση την ξέρεις και η ίδια αλλά δεν ήθελες να το παραδεχτείς, είναι Ποτέ!!!

και στα υπόψην οι "άντρες" δεν διώχνουν και δεν χωρίζουν από σπάνια έως ποτέ, (αν υπάρχει και καμιά καβάτζα δεν πηράζει μπορεί να έρθει και κατοχή ποτέ δεν ξέρεις:confused:) απλά σε κάνουν να φύγεις:/:

Καποια στιγμη περυσι μου ειχε προτεινει να βρεθουμε,οποτε θα περιμενα να μου τηλ.για να κανονισουμε..Ε,ενω ειχε ολη μερα ρεπο,αντι να με παρει απο νωρις να ξερω κι εγω τι θα κανω(μιας κ ειχα κι εγω ρεπο),με αφησε κ περιμενα ολη μερα κ μου εστειλε μνμ τελευταια στιγμη,κατα τις 23:00 το βραδυ:''Τι κανεις,Γωγουλα;Θα σε δω αποψε;''.Ε,ειχα φορτωσει κι εγω αγρια κ η φιλη μου η Ολγα που ειναι ''μανουλα'' σε κατι τετοια μου ειπε να του στειλω το παρακατω μνμ αν θελω να τον στειλω αδιαβαστο κ να τον ξενερωσω οπως ξενερωσε εκεινος εμενα..και του το εστειλα:''Να σου πω μωρε..επειδη εχω ηδη γ...θει αποψε,δεν το κανονιζουμε μια αλλη μερα...;''Ε,ακομα το φυσαει κ δεν κρυωνει..Και να φανταστεις οτι κολαγα να το στειλω..Το χρειαζοταν!:mad:

Καποια στιγμη περυσι μου ειχε προτεινει να βρεθουμε,οποτε θα περιμενα να μου τηλ.για να κανονισουμε..Ε,ενω ειχε ολη μερα ρεπο,αντι να με παρει απο νωρις να ξερω κι εγω τι θα κανω(μιας κ ειχα κι εγω ρεπο),με αφησε κ περιμενα ολη μερα κ μου εστειλε μνμ τελευταια στιγμη,κατα τις 23:00 το βραδυ:''Τι κανεις,Γωγουλα;Θα σε δω αποψε;''.Ε,ειχα φορτωσει κι εγω αγρια κ η φιλη μου η Ολγα που ειναι ''μανουλα'' σε κατι τετοια μου ειπε να του στειλω το παρακατω μνμ αν θελω να τον στειλω αδιαβαστο κ να τον ξενερωσω οπως ξενερωσε εκεινος εμενα..και του το εστειλα:''Να σου πω μωρε..επειδη εχω ηδη γ...θει αποψε,δεν το κανονιζουμε μια αλλη μερα...;''Ε,ακομα το φυσαει κ δεν κρυωνει..Και να φανταστεις οτι κολαγα να το στειλω..Το χρειαζοταν!:mad:

Είμαι της άποψης ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η απάντηση που αρμόζει είναι το "Σόρυ ξέχασα ότι είχαμε πει να βρεθούμε και κανόνισα... Τα λέμε άλλη μέρα!". Μη φαίνεσαι και θιγμένη!;)

Είμαι της άποψης ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η απάντηση που αρμόζει είναι το "Σόρυ ξέχασα ότι είχαμε πει να βρεθούμε και κανόνισα... Τα λέμε άλλη μέρα!". Μη φαίνεσαι και θιγμένη!;)
Κι ομως,το'χαψε και δεν τοχωνευε κ με τιποτα!Αφου την αλλη μερα με πηρε εξαλλος τηλ.κ εκανε σαν υστερικος κ μου ζηταγε ρεστα και εγω ολο ναζι του ειπα:''δε μπορω να καταλαβω γιατι σε πειραξε,ειχαμε σχεση κ δεν το καταλαβα;δεν υπαρχει λογος να κανεις σκηνη,ελευθεροι ανθρωποι δεν ειμαστε;''κι αυτος συνεχιζε να φωναζει ακομα πιο πολυ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back