Μ'αγαπά... Δεν μ'αγαπά..;

Ό,τι να 'ναι είναι ο Τάσσος... 31 στα 15... Πες του να σε ξαναπάρει όταν βγάλει τους φρονιμίτες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι οκ εντάξη ότι πείτε "κύριε".......:sick: νομίζω 11 σελίδες πολλές του είναι πάρα πολλές:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε που είχε χάλια όνομα... Και λέω είχε, διότι σε βρίσκω αποφασισμένη ν΄ακολουθήσεις το σωστό γιά το δικό σου καλό. Ο τύπος, όπως τον έχεις περιγράψει, πρέπει να ερωτευτεί μία "καπάτσα" γυναίκα που θα τον σέρνει απ΄τη μύτη και θα του δίνει και κανα χαστούκι όταν χρειάζεται. Μόνο έτσι θα στρώσει...Πρόσεχε όμως! Είναι το είδος του άνδρα που μόλις τον φτύσης το πιό πιθανό είναι να μη το αντέξει και να προσπαθήσει να σε τουμπάρει με κάθε τρόπο. Πρόσεξε την παγίδα!!!!!!!!!!!! :):cool:

Μπα... από την εμπειρία μου, οι μυστηριώδεις (υποτίθεται) τύποι είναι τελείως κενοί με τρομερές συναισθηματικές ελλείψεις, απλώς φοράνε αυτόν το μανδύα 'μυστηρίου' για να το κρύψουν... ή επειδή δεν ξέρουν πώς να επικοινωνήσουν με τους άλλους. Κατά βάθος είναι τρομερά βαρετοί άνθρωποι.:P
:up::up::up:
Και όταν το καταλάβεις αυτό τρως ένα ξενέρωμα που είναι όλο δικό σου, άσε που εγώ ως κακίστρω, ύπουλη και καχύποπτη το μυαλό μου πάει σε πολλά κ περίεργα πράγματα. Τι είναι αυτό που έχεις ή που ΔΕΝ έχεις κ σε ήθελε αλλιώς:hmm: Μπορεί να υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι μπορεί να μην έχει ξεπεράσει μια παλιά σχέση, μπορεί να είναι αμφιφυλόφιλος, μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος, ή μπορεί απλά να είναι ανεύθυνος κ να μην θέλει να κάνει σχέσεις για να μην μπει στη διαδικασία να σοβαρευτεί σαν χαρακτήρας, ότι κ να είναι αυτό το μπορεί, εσένα δεν σε ενδιαφέρει γιατί γι αυτόν είναι αρκετό να τον κρατάει μακριά σου κ είμαι της άποψεις ότι όταν δεν βγαίνουν τα πράγματα από την αρχή υπάρχει λόγος το σύμπαν σε προστατεύει :D από δυσάρεστες καταστάσεις, μήν πας γυρεύοντας κ μην προκαλείς την τύχη σου. Εγώ έτσι το σκέφτομαι κ για μένα. Και όταν βλέπω ότι δεν κολλάει από την αρχή έμαθα να το αφήνω για να μη πληγωθώ αργότερα;)

ναι οκ εντάξη ότι πείτε "κύριε".......:sick: νομίζω 11 σελίδες πολλές του είναι πάρα πολλές:/:
Χμμ..:hmm:Οντως...!:mad:

Άσε που είχε χάλια όνομα... Και λέω είχε, διότι σε βρίσκω αποφασισμένη ν΄ακολουθήσεις το σωστό γιά το δικό σου καλό. Ο τύπος, όπως τον έχεις περιγράψει, πρέπει να ερωτευτεί μία "καπάτσα" γυναίκα που θα τον σέρνει απ΄τη μύτη και θα του δίνει και κανα χαστούκι όταν χρειάζεται. Μόνο έτσι θα στρώσει...Πρόσεχε όμως! Είναι το είδος του άνδρα που μόλις τον φτύσης το πιό πιθανό είναι να μη το αντέξει και να προσπαθήσει να σε τουμπάρει με κάθε τρόπο. Πρόσεξε την παγίδα!!!!!!!!!!!! :):cool:
Καλα τα λες,Bobbie,και το τελευταιο το εχω υποψιν μου..Λοιπον,εχει κανενας καμια ιδεα για χουνερι αν προσπαθησει να με..''τουμπαρει'';;;:rolleyes:

... είμαι της άποψεις ότι όταν δεν βγαίνουν τα πράγματα από την αρχή υπάρχει λόγος το σύμπαν σε προστατεύει :D από δυσάρεστες καταστάσεις, μήν πας γυρεύοντας κ μην προκαλείς την τύχη σου. Εγώ έτσι το σκέφτομαι κ για μένα. Και όταν βλέπω ότι δεν κολλάει από την αρχή έμαθα να το αφήνω για να μη πληγωθώ αργότερα;)
Ποτε δεν το ειχα σκεφτει ετσι..;)

Καλα τα λες,Bobbie,και το τελευταιο το εχω υποψιν μου..Λοιπον,εχει κανενας καμια ιδεα για χουνερι αν προσπαθησει να με..''τουμπαρει'';;;:rolleyes:
Το μεγαλύτερο χουνέρι είναι να είσαι εσύ η ίδια βέβαιη μέχρι το τρίσβαθο ότι η ευτυχία σου δεν εξαρτάται από αυτόν (ή κάποιον σαν κι αυτόν).
Αν συμβαίνει αυτό, δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα χουνέρι. Χουνεριάζεται αυτός (ή οποιοσδήποτε σαν κι αυτόν) από μόνος του! :D

Απλα μ'επιασαν οι διαολιες μου..χιχιχι!:PΝαι...σκοτιστηκε αυτος!

Απλα μ'επιασαν οι διαολιες μου..χιχιχι!:PΝαι...σκοτιστηκε αυτος!
Ο σωστός τρόπος να το θέσεις είναι "σκοτίστηκα εγώ", όχι "σκοτίστηκε αυτός". Μην κολλάς παιδικό φέρσιμο από αυτόν. Το παιδικό φέρσιμο είναι χαριτωμένο αποκλειστικά και μόνο στα παιδάκια, όχι σε ενήλικα άτομα που ψηφίζουν για την τύχη του τόπου τους.

Βγες με τις φίλες σου να περάσεις καλά! Παράλληλα βγάλε και το περισκόπιο! Κοίτα και κανέναν άλλο!

Πλακα κανω,βρε,να ξορκισω το κακο!!Φτου,φτου,μακρια!!:lol:Μη θυμωνεις..Προς το παρον κοιταω με λατρεια τους 2 αληθινα ΑΝΤΡΕΣ της ζωης μου,τον Roberto και τον Jerry!:up:

Μα δεν θύμωσα καθόλου, απλώς βαρέθηκα να στολίσω το μήνυμα με διάφορα κορκοντζελάκια. Την άλλη φορά θα το κορκοντζελιάσω δεόντως για να μην φαίνομαι :mad: ενώ είμαι :)!!!
(Κάιιιιιιι κάιιιιιιιιιι κάιιιιιιιι)

Το μεγαλύτερο χουνέρι είναι να είσαι εσύ η ίδια βέβαιη μέχρι το τρίσβαθο ότι η ευτυχία σου δεν εξαρτάται από αυτόν (ή κάποιον σαν κι αυτόν).
Αν συμβαίνει αυτό, δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα χουνέρι. Χουνεριάζεται αυτός (ή οποιοσδήποτε σαν κι αυτόν) από μόνος του! :D

Γειά σου βρε Ζωή! :)
--------------------------------
Το καλύτερο χουνέρι:
"Αντίο! Με κούρασες!!!" Άν το πείς, το εννοείς κι εξαφανιστείς, πιστεύω πως θα είναι ο,τι χειρότερο του έχει συμβεί!

Αν πάλι θέλεις να έχει κάτι για να σε "θυμάται" σε όλη του τη ζωή, δώστου ραντεβού σε 7 χρόνια στο Παρίσι! Τότε θα μπορείς και άμα θέλει...όπου εσύ θα "σκάσεις" με τον τότε καλό σου αγκαλιά...ΧΑΧΑΧΑ...:up::up::up::up:

...Αν πάλι θέλεις να έχει κάτι για να σε "θυμάται" σε όλη του τη ζωή, δώστου ραντεβού σε 7 χρόνια στο Παρίσι! Τότε θα μπορείς και άμα θέλει...όπου εσύ θα "σκάσεις" με τον τότε καλό σου αγκαλιά...ΧΑΧΑΧΑ...:up::up::up::up:
Ειναι μικρος ο κοσμος ουτως η' αλλως,ολο κ καπου μπορει να συναντηθουμε στο μελλον και ΕΝΑ ειναι βεβαιο:οτι εγω θα ειμαι καλα!!!Αντε βρε,μου φαινεται με κολησατε κ εμενα λιγο αισιοδοξιλα!:blink::lol:Ασε που δε μου αρεσει το Παρισι..Λονδινο γινεται;;;:rolleyes:

Αν πάλι θέλεις να έχει κάτι για να σε "θυμάται" σε όλη του τη ζωή, δώστου ραντεβού σε 7 χρόνια στο Παρίσι! Τότε θα μπορείς και άμα θέλει...όπου εσύ θα "σκάσεις" με τον τότε καλό σου αγκαλιά...ΧΑΧΑΧΑ...:up::up::up::up:
Εναλλακτικό:
ΕΣΥ: Θα σε δω οπωσδήποτε τη Δευτέρα.
ΑΥΤΟΣ: Ποια Δευτέρα;
ΕΣΥ: Τη Δευτέρα Παρουσία...
Παλιό αλλά καλό... Χιχιχιχιχι!

Εναλλακτικό:
ΕΣΥ: Θα σε δω οπωσδήποτε τη Δευτέρα.
ΑΥΤΟΣ: Ποια Δευτέρα;
ΕΣΥ: Τη Δευτέρα Παρουσία...
Παλιό αλλά καλό... Χιχιχιχιχι!
:blink::lol::lol::lol:
Μ'αυτα και μ'αυτα κι επειδη βλεπω να τελειωνει καπου εδω το θεμα αυτο(ευτυχως..),σκεφτηκα ν'ανοιξω ενα νεο θεμα με τιτλο:''Χουνερια'',που θα γραφουμε τι εχουμε κανει η' μας εχουν κανει..Τι λετε κ εσεις;;:hmm:

Να σου πω, το βρίσκω λίγο λανθασμένη στρατηγική να βγάλουμε τις μαλαγανιές μας στο μεϊντάνι!
Μπορεί να τις διαβάσει και κανένας "γνωστός" ;) και μετά να έχουμε ΠΡΡΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol::lol::lol:

Να σου πω, το βρίσκω λίγο λανθασμένη στρατηγική να βγάλουμε τις μαλαγανιές μας στο μεϊντάνι!
Μπορεί να τις διαβάσει και κανένας "γνωστός" ;) και μετά να έχουμε ΠΡΡΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:Η' να παρουν ιδεες καποιοι κ να τα κανουν σ'εμας..:blink:Ουπς!Ακυρο,α κ υ ρ ο!!!:lol::lol::lol:

Εγώ προτείνω ν΄ανοίξουμε ένα θέμα με τίτλο "πρόβλημα" γενικώς ή "ψυχολογική υποστήρηξη" ή "γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης" ή ό,τι...

Αφου καταφέραμε να βοηθήσουμε την Γεωργία, γιατί να μην αλληλοσυμβουλευόμαστε για διάφορα;...εεεεεεεεε;;; :up:

:up:καλο!!!!!παντως θα ειχε πλακα αυτο με τα χουνερια!!!!ποια η ποιος θα αρχισει πρωτη/ος????:whistle::whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back