Μαγγελάνος, ένας μικρός εξερευνητής!

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Βρέθηκα παρατημένος μόλις λίγων ημερών. Κάποιος με έκλεισε σε ένα κουτάκι, μαζί με τα 2 μου αδερφάκια και με παράτησε ένα βράδυ έξω από ένα πετ σοπ. Το πρωί που μας βρήκαν είχαμε ήδη παγώσει από το κρύο. Τα αδερφάκια μου δεν τα κατάφεραν, εγώ όμως το πάλεψα πολύ και άντεξα. Το μόνο σημαδάκι που μου θυμίζει τα παλιά είναι τα πίσω ποδαράκια μου που είναι χωρίς νύχια, μιας και από την προσπάθεια μου να βγω από το κουτί τα πλήγιασα και πέσανε.Θα δοθώ μόνο για σπίτι, και με την προϋπόθεση στείρωσης.Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com
Αρ.τσιπ 698000010057947

100_3493.jpg

100_3499.jpg

100_3464.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρίμα για την ταλαιπωρία που πέρασε ο μικρός...
Εύχομαι να βρει το σπίτι και την οικογένεια που του αξίζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού τα κατάφερε μέχρι εδώ ο μικρός, το επόμενο ταξίδι θα είναι σίγουρα μέχρι το σπίτι του! :)

Πανέμορφος μικρούλης που σίγουρα θα βρει την παντοτινή αγάπη!!

P5262321.jpg

P5262320.jpg

Μοιάζει με καστανό, βελούδινο σκίουρο :inlove::inlove::inlove:

527011_443197562387223_256647921_n.jpg

598678_474390955934550_1734178098_n.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back