Μαζεύουν αδέσποτα στο Κιλκίς για να ταΐσουν τις τίγρεις του Τσίρκο Ρόμα!!

Μάλλον αυτό πρέπει να είδες Ράνια...:mad:
https://www.youtube.com/watch?v=bvjQZ_i0jRk&feature=player_embedded

Aυτό ναι:mad:

το ειδα και εγω στις ειδησεις.

τι θα γινει πλεον με αυτο το αισχος ? ελεος δλδ ..χρονια ολοκληρα και τελικα δεν τους σταματαει τπτ...μηπως πρεπει να λαβουμε εμεις μετρα ?οσοι ειναι εκει ας πανε στο τσιρκο να προκαλεσουν επεισοδια ελεος πια

Συμφωνώ. Τα έχω πάρει τόσο πολύ θα στείλω το λινκ Ιταλία. Μου την έδωσε τώρα. Αλλά πρέπει να τον πατήσει ο ελέφαντας στο κεφάλι να καταλάβει ο μακάκας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ειδα και εγω στις ειδησεις.

τι θα γινει πλεον με αυτο το αισχος ? ελεος δλδ ..χρονια ολοκληρα και τελικα δεν τους σταματαει τπτ...μηπως πρεπει να λαβουμε εμεις μετρα ?οσοι ειναι εκει ας πανε στο τσιρκο να προκαλεσουν επεισοδια ελεος πια

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ , ισως να πηγαιναμε και απο αλλου , μια εκδρομη δε κανει κακο σε κανενα , ενα ραντεβου εξω απο την πορτα τους μια χαρα θα ηταν .. εγω ειμαι μεσα , και επι τη ευκαιρια ανοιξα λογαριασμους mail μεχρι και στην γιαγια μου και εστειλα παντου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ , ισως να πηγαιναμε και απο αλλου , μια εκδρομη δε κανει κακο σε κανενα , ενα ραντεβου εξω απο την πορτα τους μια χαρα θα ηταν .. εγω ειμαι μεσα , και επι τη ευκαιρια ανοιξα λογαριασμους mail μεχρι και στην γιαγια μου και εστειλα παντου
παιδια επειτελους να σταματησουμε να φωνσζουμε και να μυξοκλαιμε.για οτι μας στεναχωρη και βλεπουμε οτι υπαρχει αδηκια πρεπει να λαβανουμε προσωπικη δραση. μα μην καθομαστε με σταυρομενα τα χερια και απλος να φωναζουμε. γι απαραδηγμα αναφερω οτι ακριβος αυτο εκανα εγω εχτες με τον κτηνιατρο που παρακολουθουσε τον γατουλι μου και παντα μου ελεγε για 15 μερες οτι παμε απο το καλο στο καλητερο και τελικα την αλλη μερα πεθανε αυτα τα καταραμενα τσιρκο που βασανιζουν ταλαιπορουν και τελικα τιζουν τα ζωα του με αδεσποτα γατια και σκυλια πρεπει να τα διωξουμε εκτος ΕΛΛΑΔΟΣ γιατι ειναι ΚΥΗΝΟΙ

Έχω συγχιστεί πάρα πολύ. Μόλις τώρα ο Α έδειξε μια κακοποίηση ελέφαντα σε τσίρκο στην Φλώρινα. Φαίνεται μπήκαν κρυφές κάμερες. Φρίκη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ξύλο έφαγε ο ελεφαντάκος. Αν τον είχα μπροστά μου τον αλήτη που τον βαρούσε θα του όρμαγα. Μίλησε και η υπεύθυνη του Αρκτούρου για αυτό. Και έχεις ακόμα χαζομαμάδες και ηλίθιους χαζομπαμπάδες που πάνε τα παιδάκια τους ακόμα στο τσίρκο:mad:
Αυτο ακριβως Ράνια μου είναι που λες. Ηλίθιοι γονεις που πανε τα παιδιά τους σε σιρκο με ζωάκια. Αίσχος κι θα πρεπει κάποτε να σταματήσει αυτο...

angry

παιδια επειτελους να σταματησουμε να φωνσζουμε και να μυξοκλαιμε.για οτι μας στεναχωρη και βλεπουμε οτι υπαρχει αδηκια πρεπει να λαβανουμε προσωπικη δραση. μα μην καθομαστε με σταυρομενα τα χερια και απλος να φωναζουμε. γι απαραδηγμα αναφερω οτι ακριβος αυτο εκανα εγω εχτες με τον κτηνιατρο που παρακολουθουσε τον γατουλι μου και παντα μου ελεγε για 15 μερες οτι παμε απο το καλο στο καλητερο και τελικα την αλλη μερα πεθανε αυτα τα καταραμενα τσιρκο που βασανιζουν ταλαιπορουν και τελικα τιζουν τα ζωα του με αδεσποτα γατια και σκυλια πρεπει να τα διωξουμε εκτος ΕΛΛΑΔΟΣ γιατι ειναι ΚΥΗΝΟΙ

αν λεω ΑΝ και συγνωμη για τον συνειρμο ηταν ο παρατερας ζωο του τσιρκου τι θα εκανες ?? ετσι πρεπει να σκεφτουμε ολοι !!!! και παλι συγνωμη , δεν θελω να σε στενοχωρησω σε καταλαβαινω εχω χασει και εγω ζωο ...

αν λεω ΑΝ και συγνωμη για τον συνειρμο ηταν ο παρατερας ζωο του τσιρκου τι θα εκανες ?? ετσι πρεπει να σκεφτουμε ολοι !!!! και παλι συγνωμη , δεν θελω να σε στενοχωρησω σε καταλαβαινω εχω χασει και εγω ζωο ...
μαλον δεν εγεινα κατανοητος. δεν τα βαζω και ουτε εχω κατι με τα ζωα του τσιρκου γιατι το ζωω πηναει και οτι του δωσης θα το φαει ειτε ειναι φιλετο ειτε μια ζωντανει γατα. τα εχω ομως με τους ιδιοκτητες τ ων τσιρκων που βασανηζουν και ταλαιπορουν τα αγρια ζωα για μερικα ευρω. αυτοι ειναι το προβλημα γιαυτο λεω να τα διωξουμε απο τον τοπο μας.αν ηταν ενα πραγματηκα ψυχαγωγικο θεαμα ΧΩΡΗΣ ΖΩΑ τοτε και εγω μαζι τους..τωρα που εχουν τα ζωα αν τους διωξουμε εμεις τοτε του χρονου αν θα ερθουν θα ειναι χωρης αυτα και θα αξειζουν το χειροκροτημα μας.

μαλον δεν εγεινα κατανοητος. δεν τα βαζω και ουτε εχω κατι με τα ζωα του τσιρκου γιατι το ζωω πηναει και οτι του δωσης θα το φαει ειτε ειναι φιλετο ειτε μια ζωντανει γατα. τα εχω ομως με τους ιδιοκτητες τ ων τσιρκων που βασανηζουν και ταλαιπορουν τα αγρια ζωα για μερικα ευρω. αυτοι ειναι το προβλημα γιαυτο λεω να τα διωξουμε απο τον τοπο μας.αν ηταν ενα πραγματηκα ψυχαγωγικο θεαμα ΧΩΡΗΣ ΖΩΑ τοτε και εγω μαζι τους..τωρα που εχουν τα ζωα αν τους διωξουμε εμεις τοτε του χρονου αν θα ερθουν θα ειναι χωρης αυτα και θα αξειζουν το χειροκροτημα μας.

οχι οχι , δεν καταλαβες αν το αγριο ζωο στα χερια τους ηταν ο παρατερας , αν, καπως αν θεωρουσαν οτι μπορουσαν να τον κανουν θεαμα τι θα εκανες , μια υποθεση , ας πουμε οτι κλεβουν το ζωο μας και το εκπαιδευουν ετσι οπως ξερουν μονο αυτοι, να πηδαει μεσα απο φωτιες , τι θα εκανες ??

οχι οχι , δεν καταλαβες αν το αγριο ζωο στα χερια τους ηταν ο παρατερας , αν, καπως αν θεωρουσαν οτι μπορουσαν να τον κανουν θεαμα τι θα εκανες , μια υποθεση , ας πουμε οτι κλεβουν το ζωο μας και το εκπαιδευουν ετσι οπως ξερουν μονο αυτοι, να πηδαει μεσα απο φωτιες , τι θα εκανες ??
φυσικα θα πειγενα να διαμαρτηρηθω στους ιδιους πια.θα χρεισημοποιουσα ολα τα νομημα μεσα για να τους σταματησω απο το να συκοσω τον κοσμο απο τον καναπε τους μεχρι τηλεοπΤηκα καναλια, υγειονομικο ΚΛΠ αυτο ενωουσα αγαπητη μου ΥΑΚΙΝΘΗ οτΑν λεω να παρουμε την κατασταση στα χερια μας και να κανουμε κατι και εμεις εκτος απο τον μεταξυ μας σχολιασμο του θεματος

φυσικα θα πειγενα να διαμαρτηρηθω στους ιδιους πια.θα χρεισημοποιουσα ολα τα νομημα μεσα για να τους σταματησω απο το να συκοσω τον κοσμο απο τον καναπε τους μεχρι τηλεοπΤηκα καναλια, υγειονομικο ΚΛΠ αυτο ενωουσα αγαπητη μου ΥΑΚΙΝΘΗ οτΑν λεω να παρουμε την κατασταση στα χερια μας και να κανουμε κατι και εμεις εκτος απο τον μεταξυ μας σχολιασμο του θεματος

ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ , να παρουμε την κατασταση στα χερια μας , τα πολλα σχολια περιττα ....

ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ , να παρουμε την κατασταση στα χερια μας , τα πολλα σχολια περιττα ....
αγαπητη ΥΑΚΙΝΘΗ μα αυτο ειπα στο πρωτο μηνυμα μου σημερα να αναλαβη ο καθενας προσωπηκη δραση και να κανουμε κατι και να σταματησουμε να μυξοκλαιμε, και εφερα και προσωπικο παραδηγμα την διαμαρτηρια μου στον κτηνιατρο μου που παρακολουθουσε τον γατουλι μου. αρα ειμασταν ιδη συντονισμενοι

αγαπητη ΥΑΚΙΝΘΗ μα αυτο ειπα στο πρωτο μηνυμα μου σημερα να αναλαβη ο καθενας προσωπηκη δραση και να κανουμε κατι και να σταματησουμε να μυξοκλαιμε, και εφερα και προσωπικο παραδηγμα την διαμαρτηρια μου στον κτηνιατρο μου που παρακολουθουσε τον γατουλι μου. αρα ειμασταν ιδη συντονισμενοι

ας αναλαβει καποιος να προτεινει κινησεις και ας ακολουθησουμε ολοι οι υπολοιποι , σιγουρα ολοι εχουμε στειλει mail παντου , ας κανουμε και κατι ακομα , μια εκδρομη στο τσιρκο να το κανουμε τσιρκο ονομα και πραγμα ας πουμε , δεν ειναι κακο , η κοινωνια εκει ειναι μικρη και μπορει να χρειαζετε υποστηριξη, κηνητοποιηση ..

Λοιπον δειτε τη συνεχεια στο θεμα με το τσιρκο.

οσοι θελουν να κανουν εκδρομουλα στη ναουσσα να επικοινωνήσουν

Λοιπον δειτε τη συνεχεια στο θεμα με το τσιρκο.

οσοι θελουν να κανουν εκδρομουλα στη ναουσσα να επικοινωνήσουν

ΑΨΟΓΟ ΤΕΛΕΟΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ:up::up::up::up:

Κατόπιν πολλών διαμαρτυριών Συλλόγων και Ενώσεων για την προστασία των ζώων, αλλά και πολιτών, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, δήλωσε σήμερα πως μελετά το ζήτημα της απαγόρευσης τσίρκο που έχουν άγρια ζώα στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Οι πρόσφατες εικόνες βιαιότητας από την κακοποίηση ελέφαντα σε τσίρκο που βρίσκεται στην Βόρειο Ελλάδα, οι οποίες μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ, δε συνάδουν με τον πολιτισμό και την κουλούρα μας, καθώς η ψυχαγωγία δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνει το βασανισμό εξαθλιωμένων ζώων, τα οποία περιφέρονται υπό άθλιες συνθήκες, υποτίθεται χάριν του θεάματος με μοναδικό στόχο το κέρδος.

Στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. έχει απαγορευτεί η παρουσία τσίρκο με άγρια ζώα ενώ και η χώρα μας έχει υπογράψει τη Συνθήκη του Άμστερνταμ του 1997 και άλλες διεθνείς Συνθήκες, με τις οποίες δεσμεύεται να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία και το σεβασμό όλων των ζώων.

Από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι μέθοδοι και οι τρόποι εκπαίδευσης των ζώων, προκειμένου να καθίσταται δυνατό να εκτελούν τα όποια θεάματα, είναι στα όρια της βαρβαρότητας, ενώ η ίδια η χρησιμοποίηση των ζώων για τη διασκέδαση του ανθρώπου αποτελεί κατάλοιπο άλλων εποχών.

Σύμφωνα με τη Συνθήκη του Άμστερνταμ, ο άνθρωπος έχει ηθική υποχρέωση να σέβεται όλα τα ζώα και να λαμβάνει σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι υποφέρουν και θυμούνται.

Τα ζώα αποτελούν συμβιωτικό κύκλο με τους ανθρώπους και δεν επαρκούν μόνο οι νομοθετικές παρεμβάσεις για να αλλάξει μία νοοτροπία ετών.

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στοχεύει όχι μόνο στη βελτίωση της νομοθεσίας και στην αύξηση των χρηματικών ποινών στις περιπτώσεις κακοποίησης ζώων αλλά σύντομα θα ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης που θα έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες απέναντι σε όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.

Η κακοποίηση των ζώων δεν πρέπει να απαγορεύεται επειδή το επιβάλλουν οι νόμοι, αλλά γιατί οι πολίτες θα αντιμετωπίζουν διαφορετικά το όλο θέμα. Τα ζώα είναι έξυπνα, έχουν συναισθήματα και επιπλέον αποτελούν συμβιωτικό κύκλο με τους ανθρώπους και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό, ιδιαίτερα σήμερα που η εξόντωση των ζώων από τον άνθρωπο σε όλο τον πλανήτη για αναζήτηση ζωτικού χώρου έχει οδηγήσει στην εξαφάνιση αρκετών ειδών. Ένας κόσμος χωρίς τα ζώα θα είναι ένας άδειος κόσμος.»

Καλα ολα αυτα αλλα δεν λεει με τη συγκεκριμενη κακοποιηση τι θα κανει αυτα ειναι γενικα πραγματα και εκλπιζω να οδηγουν σε αλλαγη νομων δραστικα

COSTASS ευχαριστω για την ενημερωση μας.ερωτηματα υπαρχουν πολλα, ελπειζω ομως η κατασταση να αλαξη γιατι ο κοσμος αντιδρα πια.δεν ζουμε στον μεσαιωνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back