Μαζική παραγγελία από www.tiierisch.de;

Εγω τους πηρα κατι σπορακια απο τη Σκωτια,που φυτρωσαν και τα τρωνε μια χαρα.Θα σου ελεγα να φυτεψεις φακες ή σιταρι,την ιδια δουλεια κανει.
Την ιδια?Δεν ειναι ειδικο γατοχορτο?:hmm: Οπως και να'χει ειναι πολυ φθηνο,οποτε θα παρω...Να σου πω αμα το φανε ολο ξαναφυτρωνει?Μενει η ριζα μεσα ή πρεπει να ξαναφυτεψεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω,το δικο μου ηταν κανονικα σπορακια και ξαναμεγαλωνε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον εχω δεχτει παραγγελιες με pm απο τους χρηστες astam, SofiaV, Luna, ELENIP, kounelaki, evelynkar, moukelis
Ελπιζω να μην εχω ξεχασει καποια σας.
Θερμη παρακληση, στειλτε μου με προσωπικο μηνυμα τι θελετε γιατι μου ειναι δυσκολο να παρακολουθω το φορουμ.
Αναμενω παραγγελια και απο LunaDark και οποιον αλλον θελει να παραγγειλει.
H παραγγελια θα γινει Σαββατο βράδυ μαλλον.

Η παραδοση θα μπορει να γινει μονο ειτε απο το σπιτι μου ειτε απο το σπιτι της κοπελας μου επειδη οπως καταλαβαινετε ειναι λιγο δυσκολο να τρεχω για 10 ατομα ξεχωριστα να παραδιδω πραγματα :)
Πληρωμη κατα τη παράδοση.
Τελος εαν το καταστημα αρνηθει την αποστολη, περιοριζουμε καποια πραγματα (πχ αυτη τη στιγμη εχω στη λιστα μου 5 γατοφορους και ενα γατοδεντρο :/: )

Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπον εχω δεχτει παραγγελιες με pm απο τους χρηστες astam, SofiaV, Luna, ELENIP, kounelaki, evelynkar, moukelis
Ελπιζω να μην εχω ξεχασει καποια σας.
Θερμη παρακληση, στειλτε μου με προσωπικο μηνυμα τι θελετε γιατι μου ειναι δυσκολο να παρακολουθω το φορουμ.
Αναμενω παραγγελια και απο LunaDark και οποιον αλλον θελει να παραγγειλει.
H παραγγελια θα γινει Σαββατο βράδυ μαλλον.

Η παραδοση θα μπορει να γινει μονο ειτε απο το σπιτι μου ειτε απο το σπιτι της κοπελας μου επειδη οπως καταλαβαινετε ειναι λιγο δυσκολο να τρεχω για 10 ατομα ξεχωριστα να παραδιδω πραγματα :)
Πληρωμη κατα τη παράδοση.
Τελος εαν το καταστημα αρνηθει την αποστολη, περιοριζουμε καποια πραγματα (πχ αυτη τη στιγμη εχω στη λιστα μου 5 γατοφορους και ενα γατοδεντρο :/: )

σου στελνω την παραγγελια μου!:D:D

Εγω αυριο βραδυ θα ταξιδευω,οποτε δε θα μπορω να μπω στο σαιτ.Την Κυριακη πρωι θα μπω,που θα βρισκομαι Αθηνα.Ευχομαι να πανε ολα καλα και να γινει η παραγγελεια.
:D

το ειδες κι εσυ Αναστασω εε??????ειδες τι ωραιο και φτηνο που ειναι??
Ναιιιι το είδα και το ειχα ξαναδει παλιοτερα που το είχαν βάλει το λινκ τα παιδιά στο θέμα με τα αξεσουάρ. Αλλα δεν αποφάσιζα να παραγγείλω μόνη μου. Τωρα με αυτη την ιδέα για μαζική παραγγελία νομίζω ειναι για όλους μας συμφερον.
Εγώ σου έστειλα Βασίλη δυο πμ γιατι στο 1ο ξέχασα και κάτι άλλο που ήθελα και... να πω ότι σ΄ευχαριστουμε πολύ θα μας εξυπηρετήσεις γιατι και μόνον να τα παραγγειλεις τοσα πολλά απο ολους μας ειναι κόπος.:)

Τελευταία επεξεργασία:
εχουμε κανενα νεο για την παραγγελια??:worry:

δεν εχω προλαβει να γραψω επειδη πήζω λογο δουλειάς.
καταρχας μαζευτηκαν 6 γατοφοροι , 3 γατόδεντρα και 3 κλειστες αμμολεκανες πραγμα αδυνατο να γίνει ως παραγγελια.
Δευτερον περιορισα τα ατομα που εκαναν παραγγελια γιατι σε καποιες περιπτωσεις μου σταλθηκε ειτε α)καθυστερημενα καποιο pm ειτε β)δεν μπορουσα να επιβεβαιωσω αλλαγη, απο τη μερια σας, στη παραγγελια (ειναι αδικο ο Χ χρηστης να παραγγελνει 10 γατοφορους εις βαρος των υπολοιπων). Ισως φταιω και εγω που δεν ξεκαθαρισα απο την αρχη πως καλο ειναι να αποφυγουμε τα ογκωδη αντικειμενα.

Η παραγγελια εγινε.
Το κοστος ειναι ?338 ευρω συνολο + τα ταχυδρομικα που ειναι τελικα ?30 (δηλαδη 3 ευρω ταχυδρομικα για το καθενα σας)
Summe Produkte inkl. MwSt. 338,19 ? Versandkosten 29,90 ? Gesamtsumme inkl. MwSt. 368,09 ?
Εγινε παραγγελια 2 γατοφορων και 2 γατοδεντρων. Η παραγγελια ειναι ακομα σε εκρεμοτητα οποτε δεν μπορω να ξερω εαν θα υπαρξει καποιο προβλημα η οχι. Επειδη καποια πραγματα δεν ειναι ετοιμοπαράδοτα, θα χρειαστει να περιμένουμε.
Εγινε παραγγελια για τους παρακατω χρηστες:

astam
SofiaV
Luna
mrniceguy
ELENIP
kounelaki
moukelis
evelynkar
aporw
staman2 (χωρις τη κλειστη αμμολεκανη ομως)

Οποιος θελει μου στελνει το email του με pm για να του προωθήσω τη σχετικη αποδειξη με ολη τη παραγγελια.
Επομενη φορα (αν πανε ολα καλα με τη συγκεκριμενη παραγγελια) ελπιζω να παραγγειλουν και οσοι δεν προλαβαν.

δεν καταλαβα,απαγορευεται να γινει παραγγελεια με πολλα πραγματα?Μα οσο περισσοτερα παρουμε,τοσο δε τους συμφερει αυτους?

Η μεγιστη χρεωση ειναι 20 ευρω στη συγκεκριμενη περιπτωση με ενδεικτικα ορια τα 30 κιλα και μεγεθος 60 χ 60 χ 100 εκ.
Εαν δεν επιτραπει η παραγγελια η μας ζητησουν εξτρα μεταφορικα (πράγμα απιθανο), απλα δεν προχωραμε :)

Οχι δεν τους συμφέρει. Γιατι οταν οταν μεγαλωνει ογκομετρικα το μεγεθος της παραγγελιας, μεγαλωνει δυσαναλογα και το κοστος αποστολης. Στο παραπανω ποστ μου προ ημερων εχω αναφερει τα ορια που αναφερουν για Ελλαδα.
Δευτερον δεν ειμαι ουτε εμπορος αλλα ουτε εχω εξτρα αποθηκη για να εχω στην ακρη μερικα γατοδεντρα, γατοφορους κτλ. Προσπαθω να σας εξυπηρετησω και να εξυπηρετηθω.
Στη τελικη απο ολη αυτη την ενεργεια μου εγω θα χρεωθω σχεδον ?400 και θα βασιστω στη καλη πιστη ολων σας :)

Τελευταία επεξεργασία:
Οχι δεν τους συμφέρει. Γιατι οταν οταν μεγαλωνει ογκομετρικα το μεγεθος της παραγγελιας, μεγαλωνει δυσαναλογα και το κοστος. Στο παραπανω ποστ μου προ ημερων εχω αναφερει τα ορια τους.
Δευτερον δεν ειμαι ουτε εμπορος αλλα ουτε εχω εξτρα αποθηκη για να εχω στην ακρη μερικα γατοδεντρα, γατοφορους κτλ. Προσπαθω να σας εξυπηρετησω και να εξυπηρετηθω.
Στη τελικη απο ολη αυτη την ενεργεια μου εγω θα χρεωθω σχεδον ?400 και θα βασιστω στη καλη πιστη ολων σας :)

Καταρχην να σε ευχαριστησουμε παρα πολυ για την προσπαθεια σου!:):)
Ελπιζω να πανε ολα καλα με την παραγγελια και να μην αντιμετωπισεις κανενα προβλημα!:):)

Εγώ θα ήθελα να πω ότι απλά θα μπορούσες να κάνεις ένα κόπο με ένα πμ να μας πεις ότι δεν θα παραγγείλεις για μας να μην περιμένουμε. Όταν λέμε μαζική παραγγελία λογικό είναι να μαζευτούν πολλά άτομα σε ένα φόρουμ. :)
Για όσους δεν έγινε παραγγελία το σάιτ δεν φεύγει παραγγέλνουμε αργότερα:D
Και τέλος μας έβγαλες προσωρινά από τα έξοδα:D

Ευχαριστουμε Καζουμομπαμπα,εισαι θησαυρος!:clapup:

και εγω δεν προλαβα να απαντησω στο πμ του Βασιλη..any way..αν θελει καποιος σε καποια φαση να παραγγειλουμε ας το πει:)

Nα ευχαριστήσω κι εγώ απ΄τη μεριά μου τον Βασίλη και να πω ότι όποτε θέλετε παιδιά να ξανακάνουμε παραγγελία ειμαι κι εγώ μέσα γιατι αν τελικά μας στείλουν τα πράγματα που παραγγείλαμε τώρα μέσω του Βασίλη θα συμπληρώσω κι εγώ στην επόμενη παραγγελία την αμμολεκάνη που θέλω και ίσως να μαζευτουν και άλλα άτομα και να συμφωνήσουμε ξανα. :)

μεχρι στιγμης για επομενη παραγγελεια ειμαι εγω και η ρανια αναστασια μου..αρα βαζουμε και εσενα μεσα και αν μεζευτει αλλο 1 ή 2 ατομα κανουμε την παραγγελεια..

aporw εχεις πμ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ Βασίλη!!!!:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back