SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Απριλίου 2010 στις 23:11 Η SofiaV έγραψε: #101 13-04-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Click για ανάπτυξη... Εχω αμάξι... Θα τα βάλω στο πορτ παγκάζ και θα τα βγάλω όταν τα πάρετε. Θα πάρω το δικό σου και της aporw, κανένας άλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 00:03 Η moukelis έγραψε: #102 14-04-10 00:03 Σοφακι μηπως μπορεις να παρεις και το λουρακι μου σε παρακαλω,να μη μου το στελνει με το ταχυδρομειο ο Καζουμομπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 00:51 Η SofiaV έγραψε: #103 14-04-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοφακι μηπως μπορεις να παρεις και το λουρακι μου σε παρακαλω,να μη μου το στελνει με το ταχυδρομειο ο Καζουμομπαμπας; Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #104 14-04-10 09:32 Οκεικ,του εστειλα ΡΜ να δω αν τον βολευει. Σε ευχαριστω πολυ πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:03 Ο mrniceguy: #105 14-04-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Click για ανάπτυξη... δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:27 Η aporw έγραψε: #106 14-04-10 13:27 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Click για ανάπτυξη... Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:28 Η SofiaV έγραψε: #107 14-04-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Και το ροζ λουράκι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 16:01 Ο mrniceguy: #108 14-04-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Εφοσον μας απαντησει το kounelaki αρνητικα, ειναι δικο σου. Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Και το ροζ λουράκι εγω! Click για ανάπτυξη... Δικο σου λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:15 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #109 14-04-10 17:15 αμμα ξανακανετε παραγκελλια ισως θελω και εγω...θελω μια μεγαλη τσαντα μεταφορας(60,40,40 ..αυτη με το πλαστικο πλεγμα) για την joyce...δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγορας...αλλα κατι μου λεει οτι αν ειναι μεχρι 10 ? εξοδα αποστολη ςποιο φθηνα θα μου ερθει απο εξω παρα απο εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:50 Η kounelaki: #110 14-04-10 17:50 Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω πολυ σοφια!!!! εχεις αμαξι? γιατι αν δεν εχεις αποτι λεει ο μπιλ ειναι βαρυ .. στην τελικη θα παω με ταξι αν δεν βρω αλλο τροπο. Click για ανάπτυξη... Εχω αμάξι... Θα τα βάλω στο πορτ παγκάζ και θα τα βγάλω όταν τα πάρετε. Θα πάρω το δικό σου και της aporw, κανένας άλλος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 00:03 Η moukelis έγραψε: #102 14-04-10 00:03 Σοφακι μηπως μπορεις να παρεις και το λουρακι μου σε παρακαλω,να μη μου το στελνει με το ταχυδρομειο ο Καζουμομπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 00:51 Η SofiaV έγραψε: #103 14-04-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοφακι μηπως μπορεις να παρεις και το λουρακι μου σε παρακαλω,να μη μου το στελνει με το ταχυδρομειο ο Καζουμομπαμπας; Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #104 14-04-10 09:32 Οκεικ,του εστειλα ΡΜ να δω αν τον βολευει. Σε ευχαριστω πολυ πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:03 Ο mrniceguy: #105 14-04-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Click για ανάπτυξη... δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:27 Η aporw έγραψε: #106 14-04-10 13:27 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Click για ανάπτυξη... Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:28 Η SofiaV έγραψε: #107 14-04-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Και το ροζ λουράκι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 16:01 Ο mrniceguy: #108 14-04-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Εφοσον μας απαντησει το kounelaki αρνητικα, ειναι δικο σου. Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Και το ροζ λουράκι εγω! Click για ανάπτυξη... Δικο σου λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:15 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #109 14-04-10 17:15 αμμα ξανακανετε παραγκελλια ισως θελω και εγω...θελω μια μεγαλη τσαντα μεταφορας(60,40,40 ..αυτη με το πλαστικο πλεγμα) για την joyce...δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγορας...αλλα κατι μου λεει οτι αν ειναι μεχρι 10 ? εξοδα αποστολη ςποιο φθηνα θα μου ερθει απο εξω παρα απο εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:50 Η kounelaki: #110 14-04-10 17:50 Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σοφακι μηπως μπορεις να παρεις και το λουρακι μου σε παρακαλω,να μη μου το στελνει με το ταχυδρομειο ο Καζουμομπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 00:51 Η SofiaV έγραψε: #103 14-04-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοφακι μηπως μπορεις να παρεις και το λουρακι μου σε παρακαλω,να μη μου το στελνει με το ταχυδρομειο ο Καζουμομπαμπας; Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #104 14-04-10 09:32 Οκεικ,του εστειλα ΡΜ να δω αν τον βολευει. Σε ευχαριστω πολυ πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:03 Ο mrniceguy: #105 14-04-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Click για ανάπτυξη... δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:27 Η aporw έγραψε: #106 14-04-10 13:27 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Click για ανάπτυξη... Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:28 Η SofiaV έγραψε: #107 14-04-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Και το ροζ λουράκι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 16:01 Ο mrniceguy: #108 14-04-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Εφοσον μας απαντησει το kounelaki αρνητικα, ειναι δικο σου. Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Και το ροζ λουράκι εγω! Click για ανάπτυξη... Δικο σου λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:15 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #109 14-04-10 17:15 αμμα ξανακανετε παραγκελλια ισως θελω και εγω...θελω μια μεγαλη τσαντα μεταφορας(60,40,40 ..αυτη με το πλαστικο πλεγμα) για την joyce...δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγορας...αλλα κατι μου λεει οτι αν ειναι μεχρι 10 ? εξοδα αποστολη ςποιο φθηνα θα μου ερθει απο εξω παρα απο εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:50 Η kounelaki: #110 14-04-10 17:50 Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σοφακι μηπως μπορεις να παρεις και το λουρακι μου σε παρακαλω,να μη μου το στελνει με το ταχυδρομειο ο Καζουμομπαμπας; Click για ανάπτυξη... Εννοειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 09:32 Η moukelis έγραψε: #104 14-04-10 09:32 Οκεικ,του εστειλα ΡΜ να δω αν τον βολευει. Σε ευχαριστω πολυ πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:03 Ο mrniceguy: #105 14-04-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Click για ανάπτυξη... δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:27 Η aporw έγραψε: #106 14-04-10 13:27 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Click για ανάπτυξη... Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:28 Η SofiaV έγραψε: #107 14-04-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Και το ροζ λουράκι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 16:01 Ο mrniceguy: #108 14-04-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Εφοσον μας απαντησει το kounelaki αρνητικα, ειναι δικο σου. Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Και το ροζ λουράκι εγω! Click για ανάπτυξη... Δικο σου λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:15 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #109 14-04-10 17:15 αμμα ξανακανετε παραγκελλια ισως θελω και εγω...θελω μια μεγαλη τσαντα μεταφορας(60,40,40 ..αυτη με το πλαστικο πλεγμα) για την joyce...δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγορας...αλλα κατι μου λεει οτι αν ειναι μεχρι 10 ? εξοδα αποστολη ςποιο φθηνα θα μου ερθει απο εξω παρα απο εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:50 Η kounelaki: #110 14-04-10 17:50 Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκεικ,του εστειλα ΡΜ να δω αν τον βολευει. Σε ευχαριστω πολυ πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:03 Ο mrniceguy: #105 14-04-10 13:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Click για ανάπτυξη... δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:27 Η aporw έγραψε: #106 14-04-10 13:27 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Click για ανάπτυξη... Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:28 Η SofiaV έγραψε: #107 14-04-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Και το ροζ λουράκι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 16:01 Ο mrniceguy: #108 14-04-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Εφοσον μας απαντησει το kounelaki αρνητικα, ειναι δικο σου. Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Και το ροζ λουράκι εγω! Click για ανάπτυξη... Δικο σου λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:15 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #109 14-04-10 17:15 αμμα ξανακανετε παραγκελλια ισως θελω και εγω...θελω μια μεγαλη τσαντα μεταφορας(60,40,40 ..αυτη με το πλαστικο πλεγμα) για την joyce...δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγορας...αλλα κατι μου λεει οτι αν ειναι μεχρι 10 ? εξοδα αποστολη ςποιο φθηνα θα μου ερθει απο εξω παρα απο εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:50 Η kounelaki: #110 14-04-10 17:50 Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Eγω δε το θελω σε ροζ...γινεται να επιστραφει? Click για ανάπτυξη... δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 13:27 Η aporw έγραψε: #106 14-04-10 13:27 Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Click για ανάπτυξη... Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:28 Η SofiaV έγραψε: #107 14-04-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Και το ροζ λουράκι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 16:01 Ο mrniceguy: #108 14-04-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Εφοσον μας απαντησει το kounelaki αρνητικα, ειναι δικο σου. Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Και το ροζ λουράκι εγω! Click για ανάπτυξη... Δικο σου λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:15 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #109 14-04-10 17:15 αμμα ξανακανετε παραγκελλια ισως θελω και εγω...θελω μια μεγαλη τσαντα μεταφορας(60,40,40 ..αυτη με το πλαστικο πλεγμα) για την joyce...δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγορας...αλλα κατι μου λεει οτι αν ειναι μεχρι 10 ? εξοδα αποστολη ςποιο φθηνα θα μου ερθει απο εξω παρα απο εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:50 Η kounelaki: #110 14-04-10 17:50 Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mrniceguy: δυσκολο αφου πρεπει να σταλει απο εμενα πισω (με οτι εξοδα αυτο συνεπαγεται) και αντε να συνενοηθω με τους γερμανους για το τι ακριβως θελω. Οποτε δεν συμφέρει (εφοσον μιλαμε για ενα απλο λουρακι με μικρο κοστος). Εχει μεινει και το γρασίδι το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες. αφου σου βγαινει 1,69 + 3 ευρω εξοδα αποστολης Click για ανάπτυξη... Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:28 Η SofiaV έγραψε: #107 14-04-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Και το ροζ λουράκι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 16:01 Ο mrniceguy: #108 14-04-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Εφοσον μας απαντησει το kounelaki αρνητικα, ειναι δικο σου. Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Και το ροζ λουράκι εγω! Click για ανάπτυξη... Δικο σου λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:15 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #109 14-04-10 17:15 αμμα ξανακανετε παραγκελλια ισως θελω και εγω...θελω μια μεγαλη τσαντα μεταφορας(60,40,40 ..αυτη με το πλαστικο πλεγμα) για την joyce...δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγορας...αλλα κατι μου λεει οτι αν ειναι μεχρι 10 ? εξοδα αποστολη ςποιο φθηνα θα μου ερθει απο εξω παρα απο εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:50 Η kounelaki: #110 14-04-10 17:50 Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Και το ροζ λουράκι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 16:01 Ο mrniceguy: #108 14-04-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Εφοσον μας απαντησει το kounelaki αρνητικα, ειναι δικο σου. Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Και το ροζ λουράκι εγω! Click για ανάπτυξη... Δικο σου λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:15 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #109 14-04-10 17:15 αμμα ξανακανετε παραγκελλια ισως θελω και εγω...θελω μια μεγαλη τσαντα μεταφορας(60,40,40 ..αυτη με το πλαστικο πλεγμα) για την joyce...δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγορας...αλλα κατι μου λεει οτι αν ειναι μεχρι 10 ? εξοδα αποστολη ςποιο φθηνα θα μου ερθει απο εξω παρα απο εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:50 Η kounelaki: #110 14-04-10 17:50 Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Αν δεν θελει το γρασιδι το περνω εγω!!! Click για ανάπτυξη... Εφοσον μας απαντησει το kounelaki αρνητικα, ειναι δικο σου. Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Και το ροζ λουράκι εγω! Click για ανάπτυξη... Δικο σου λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:15 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #109 14-04-10 17:15 αμμα ξανακανετε παραγκελλια ισως θελω και εγω...θελω μια μεγαλη τσαντα μεταφορας(60,40,40 ..αυτη με το πλαστικο πλεγμα) για την joyce...δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγορας...αλλα κατι μου λεει οτι αν ειναι μεχρι 10 ? εξοδα αποστολη ςποιο φθηνα θα μου ερθει απο εξω παρα απο εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:50 Η kounelaki: #110 14-04-10 17:50 Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμμα ξανακανετε παραγκελλια ισως θελω και εγω...θελω μια μεγαλη τσαντα μεταφορας(60,40,40 ..αυτη με το πλαστικο πλεγμα) για την joyce...δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγορας...αλλα κατι μου λεει οτι αν ειναι μεχρι 10 ? εξοδα αποστολη ςποιο φθηνα θα μου ερθει απο εξω παρα απο εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:50 Η kounelaki: #110 14-04-10 17:50 Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα ειδα τις απαντησεις.Το γρασιδι θα κρατησω,το λουρακι ας το παρει οποιος θελει και οταν ξανακανουμε παραγγελεια θα το ξαναπαραγγειλω αν δεν το εχω βρει σε κανενα πετ σοπ μεχρι τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 17:58 Η kounelaki: #111 14-04-10 17:58 Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακυρο,τωρα καταλαβα οτι το γρασιδι θα μου ερθει 4,κατι ευρω και δεν συμφερει καθολου.Οποτε Σιμωνακι μου,δικο σου! Συγγνωμη αν σας μπερδεψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 08:51 Η SofiaV έγραψε: #112 16-04-10 08:51 Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 09:06 Η moukelis έγραψε: #113 16-04-10 09:06 Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστουμε παρα πολυ Σοφακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η evelynkar: #114 16-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Λοιπον, πήγα χθες και πήρα τα πραγματάκια όσων μου είπαν και τώρα βρίσκονται στο πορτ παγκάζ του Loui. Το ΣΚ θα με βρείτε στην έκθεση απ οπου μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV Πολύ δραστήριο μέλος Η SofiaV δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:31 Η SofiaV έγραψε: #115 16-04-10 14:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ευχαριστω παρα πολυ σοφια!!! τα δικα μου ειναι 3 ετσι? γατοδεντρο, γατοφορος κ λουρι γατοφορου Click για ανάπτυξη... Ναι, 3 δικά σου πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:40 Η evelynkar: #116 16-04-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SofiaV: Ναι, 3 δικά σου πήρα! Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! να σαι καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 14:48 Η aporw έγραψε: #117 16-04-10 14:48 Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστουμε πολυ Σοφια.. επειδη εγω δεν θα ερθω μαλλον στην εκεθεση μπορουμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα?? εμενα ειναι το ονυχοδρομιο και το γατοχορτο της κουνελας σωστα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 16 Απριλίου 2010 στις 15:12 Η evelynkar: #118 16-04-10 15:12 σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kari moukelis gatito Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σιμωνη δεν θα ρθεις στην εκθεση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:59 Ο mrniceguy: #119 25-04-10 21:59 ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ελπιζω να ειστε ολες ενταξει με τα γατοπραγματα σας Ηταν μια καλη ευκαιρια κιολας να δεχτουμε (εγω και η kazumoμαμα) και καποιες συμβουλες απο τη Luna και staman2, τις οποιες χαρηκαμε που ειδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 00:33 Η Luna έγραψε: #120 26-04-10 00:33 κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε και φυσικα που ειδαμε απο κοντα το τελειο και τρυφερο Kazumaki!! Τα πραγματα μας ειναι ολα καταπληκτικα και ο χοντρος μου γατος ηδη πηγε στον γιατρο με αυτο και για πρωτη φορα απο τοτε που ηταν μπεμπης δεν μου τσακισε τον ωμο!! Ευχαριστουμε και παλι για την εξυπηρετηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.