kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

δικο της ειναι κ μου το δανειζει ο δικος μου χαλασε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
και τωρα πως 8α μας ενημερωσεις? ποτε θα ξαναεχεις υπολογιστη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Eιδα το τροπο πληρωμης και εχει διαφορους
με πιστοτικη
οταν ερχετσαι το πακετο
κ με εναν αλλο τροπο που ειναι γωστος απο το ebay.
θα τ δει κ μια φιλη μου που ειναι απο την Αυστρια κ εχει κ εκεινη γατουλα
και θα σας πω
και εγω ετσι νομιζα στην αρχη οτι ειναι με αντικαταβολη δλδ οταν ερχεται το πακετο, γ αυτο ειχα αγνοησει την πιστωτικη
να φανταστω πως ουτε κ συ εχεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλα δεν εχω προβλημα να σας βοηθησω. Στειλτε μου pm ή μνμ στο κινητο μου 6945247005 (δε μπορω να δεχτω κλησεις γιατι ειμαι αγγλια μεχρι 25/5).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Invoice amount in advance to transfer itself
The necessary data transfer you will receive our order confirmation e-mail. The order will be processed as soon after receipt of your payment to our account.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
θα το κοιταξω!σωτηρια πραγματικα εισαι πολυ γενναιδωρη κ σε ευχαριστουμε πολυ παρα πολυ για την προσφορα σου! κανεις αλλος δεν θα το εκανε αυτο

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Δεν έχω συναλλαγές με το εξωτερικό για να έχω ψάξει τις διαδικασίες που χρειάζονται.. Πάντως έχει κι άλλη μια επιλογή κάτι σαν internet banking. Το χρησιμοποιεί ο μπαμπάς μου, βολεύει πάρα πολύ. Ψάξτε το αν θέλετε 
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
το θεμα ειναι να αποφασισετε τι θα κανετε και να μαζευτειτε μερικα ατομα. μετα ειμαι στη διαθεση σας 
Voula
Διάσημο μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

ουτε εγω δεν εχω καρτα εχω μια που εκανα παραγγελιες απο το ebay αλλα εχω να τ χρησιμοποιησω καιροοοοοοο.
Μολις η γνωστη μου διαβασει το site θα σας απαντησω

Hlianna
Διάσημο μέλος

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
μαριτινα
Lunadark
koynelaki
george pan
elvenstar
και η natalouko που δεν εχει πει σιγουρα!
μενει να πει ο καθενας τι ακριβως θελει και να κανονισουμε για την παραγγελια

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
μαριτινα
Lunadark
koynelaki
george pan
elvenstar
voula
hliana
και natalouko που δεν εχει πει σιγουρα
20 /7 = δηλαδη τα μεταφορικα βγαινουν γυρω στα 2.80 ευρω για τον καθενα
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επισης, στην τιμη που βλεπετε στο site να υπολογιζετε +19% φπα
Τωρα αν τελικα το κανουμε μεσω της καρτας μου, λογικα θα πρεπει εγω να τα παραλαβω, οποτε πρεπει να σκεφτουμε αργοτερα και πως θα γινει η διανομη, ειδικα εαν καποιοι μενουν επαρχια

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
ρε παιδια ολοι στην αθηνα ειστε?αμαν...και γω ψηνομαι ειδα το γατοδεντρο της εvelynkar και ξετρελαθηκα ..και ειναι και φθηνο.μηπως ξερει κανεις να μου πει ποσα θα ειναι τα εξοδα αποστολης για θεσσαλονικη?γιατι λογικα θα ερθει η παραγγελεια αθηνα και μετα να βρω ενα τροπο για θεσσαλονικη ε?
χριστινα αν μαζευτουμε με εσενα 8 τα μεταφορικα απο γερμανια - αθηνα ειναι 2.50 ευρω, για θεσσαλονικη ομως δεν ξερω, αν στο βαλει καποιος στο πλοιο σαν δεμα νομιζω ειναι γυρω στα 5 ευρω, εμενα μυτιληνη -αθηνα για μια βαλιτσα μονη της τοσα μου ειχαν παρει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool