sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια ολοι στην αθηνα ειστε?αμαν...και γω ψηνομαι ειδα το γατοδεντρο της εvelynkar και ξετρελαθηκα ..και ειναι και φθηνο.μηπως ξερει κανεις να μου πει ποσα θα ειναι τα εξοδα αποστολης για θεσσαλονικη?γιατι λογικα θα ερθει η παραγγελεια αθηνα και μετα να βρω ενα τροπο για θεσσαλονικη ε?
Τα μεταφορικα εξαρτωνται απο το βαρος. Aν σου το στειλουμε απο Αθηνα με τα ελτα, το ενα κιλο κοστιζει 3 ευρω και τα 20 κιλα κοστιζουν 15 ευρω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Οκ κανενα προβλημα. Δυστυχως ομως εγω την επομενη Τεταρτη θα μπορεσω να σας δωσω τα στοιχεια του λογαριασμου μου γιατι προς το παρον ειμαι Αγγλια και δεν εχω μαζι μου τα στοιχεια...Αν βιαζεστε πολυ θα προσπαθησω να πω στη μαμα μου να τα βρει
Επισης, στην τιμη που βλεπετε στο site να υπολογιζετε +19% φπα![]()
Τωρα αν τελικα το κανουμε μεσω της καρτας μου, λογικα θα πρεπει εγω να τα παραλαβω, οποτε πρεπει να σκεφτουμε αργοτερα και πως θα γινει η διανομη, ειδικα εαν καποιοι μενουν επαρχια![]()
εγω νομιζα πως οι τιμες περιλαμβανουν φπα
εισαι σιγουρη? θα τα κανονισουμε ολα τα υπολοιπα, μονιζω πως οι περισσοτεροι ειναι απο αθηνα κατσε να μπουν ολοι κ θα συννενοηθουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
χμμμ μαλιστα.δηλαδη ερχομαι στα ιδια εξοδα με το να το παραγγειλω κατευθειαν για θεσσαλονικη μονη απο το σιτε..σ ευχαριστω παντως πολυ για την πληροφοριαΤα μεταφορικα εξαρτωνται απο το βαρος. Aν σου το στειλουμε απο Αθηνα με τα ελτα, το ενα κιλο κοστιζει 3 ευρω και τα 20 κιλα κοστιζουν 15 ευρω...

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Θα σας απαντήσω αύριο αν τελικά θα παραγγείλω μαζί σας

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
χμμμ μαλιστα.δηλαδη ερχομαι στα ιδια εξοδα με το να το παραγγειλω κατευθειαν για θεσσαλονικη μονη απο το σιτε..σ ευχαριστω παντως πολυ για την πληροφορια![]()
μα δεν ειναι αναγκη να τα παρεις απο ελτα μπορεις και με το πλοιο αν κ ειναι καπως συνθετο!

Για το φπα οχι δεν ειμαι σιγουρη μπορει να λεω και βλακεια...Ας διαβασει καποιος που ξερει γερμανικα...
θα παω να το κοιταξω τωρα αλλα ας μας πει καποιος απο την προηγουμενη παραγγελια αν το φπα ηταν ξεχωριστα!

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
λοιπον ας διαλεξει ο καθενας τι ακριβως θελει για να ειμαστε ετοιμη οταν μπορεσει η σωτηρια να μας κανει την παραγγελια , που την ευχαριστουμε παραα πολυ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
αντωνια θα παραγγελλεις σιγουρα?Βαλτε και εμενα στη λιστα.. Βεβαια δεν εχω αποφασισει ακομα ποιο θελω αλλα θελω ενα ονυχοδρομιο καινουργιο!!![]()
εσυ χριστινα δεν θες τελικα?μην αγχωνεστε λεει Τιμή συμπεριλαμβανομένου 19% φόρος, οποτε οκ![]()
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
https://www.tiierisch.de/produkt/transportbox-traveller-capri-i αλλα αυτη που ο κωδικος της ειναι 39811 δηλαδη την γκρι
https://translate.googleusercontent....gle.gr&usg=ALkJrhjX4mB3Y3qVDJjJ0RPPu_fM_UmN0g αυτο το θελω διπλο
https://translate.googleusercontent....gle.gr&usg=ALkJrhhDof3TXc1EiJ3wiyAMXw9duG69tg
https://translate.googleusercontent....gle.gr&usg=ALkJrhjB4dKA2Bxn67PvxnKrHpn5m5BmWw και αυτο διπλο
τουλαχιστον τις 2 τουαλετες και τα παιχνιδακια τα θελω
ευχαριστωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ειμαι πολυ αναποφασιστη....

σιγουρα θα παρω και μια γατοφορο,δεν ξερω τι αλλο...
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-moriles μαλλον το δευτερο θα παρω, αλλα ειανι αναλογα κ τη γατα
εμενα η δικια μου δν παιζει κ πολυ ουτε ανεβαινει ψηλα

μαριτινα
Δραστήριο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
η αυτο https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-almeria
δεν ξερω ακομα...
μαριτινα
Δραστήριο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
θελω ρε συ..αλλα σκεφτομαι τωρα την αποστολη στη θεσσαλονικη.40 ευρω εχει το γατοδεντρο..δηλαδη μεχρι 50 εδινα συνολο να ερ8ει εδω θεσσαλονικη γτ οικονομικα ειμαι καπως..αντωνια θα παραγγελλεις σιγουρα?
εσυ χριστινα δεν θες τελικα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool