Μαζική παραγγελία από www.tiierisch.de;

https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-badalona

και αυτο το γατοδεντρο επισης:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ειμαι πολυ κατα των πλαστικων γατοφορων.τι να την κανεις? ειναι πολυ βαρια και δυσχρηστη :worry: καλυτερες ειναι οι υφασματινες!

εγω παλι τις υφασματινες δεν τις εμπιστευομαι;)ενα γατακι οταν τρομαξει μπορει αρκετα ευκολα να την σκισει και να πεταχτει εξω..οποτε οσο και δυσχρηστες να ειναι η πλαστικες ειναι πιο ασφαλης:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον, οποιος εχει κατασταλλαξει με την παραγγελια του ας μου στειλει με πμ τι ακριβως θελει και το τηλεφωνο του για να φτιαξω μια αναλυτικη λιστα. Μετα θα τα μοιρασουμε μαλλον σε δυο παραγγελιες, αλλα ας φτιαξουμε μια λιστα στην αρχη :):

Επισης, δεν εχω προβλημα να κανω δυο διαφορετικες παραγγελιες, ισως ετσι διευκολυνθει λιγο η κατασταση, μη μπερδευτουμε πολυ...Οτι προτασεις εχετε, δεκτες :D

εγω παλι τις υφασματινες δεν τις εμπιστευομαι;)ενα γατακι οταν τρομαξει μπορει αρκετα ευκολα να την σκισει και να πεταχτει εξω..οποτε οσο και δυσχρηστες να ειναι η πλαστικες ειναι πιο ασφαλης:)

αφου εχουν επενδυση αρκετη δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να σκιστουν! αλλα ειναι αναλογα τι βολευει τον καθενα:):)

αφου εχουν επενδυση αρκετη δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να σκιστουν! αλλα ειναι αναλογα τι βολευει τον καθενα:):)

δυστυχως εχει τυχει σε γνωστη μου να σκισει η γατα το μπροστινο μερος της πανινη γατοφορου εκει δηλαδη που ειναι το φερμουαρ και να την χασει..και η γατουλα ηταν και ηρεμος χαρακτηρας..απλα τρομαξε πολυ..οποτε προτιμω να μην το διακινδυνευσω..αλλα φυσικα ειναι και το τι βολευει το καθενα:)παντως ουτε εμενα με βολευει η πλαστικη αλλα την προτιμω

:oops:πλακα κανεις!! γατι σουπερμαν!!:P κριμα αλλα που να το ξερε κ αυτη!! εγω μια φορα μονο εχω βαλει τη σοραγια σε γατοφορο πλαστικη κ μου φυγαν κ τα χερια κ η μεση μαζι! :offtopic: {οκ ξερω φυγαμε εκτος θεματος!:D:P:worry:}

Πριν καταλάβω ότι ακόμα δεν έχετε κάνει παραγγελία, τους είχα στείλει μειλ. Σας παραθέτω την απάντηση

Hello, I think there isn't any petshop for this products in Athens.
Shipping to Greece is 14,95€ per 30kg parcel.

Σχετικά με τα μεταφορικά, ότι αποφασίσετε είμαι μέσα. Σωτηρία έχω την εντύπωση ότι σε κάθε παραγγελία στο εξωτερικό υπάρχει και delivery address. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν έχεις εσύ χώρο στο σπίτι σου, μπορούμε να δώσουμε κάποια άλλη δ/νση που να μπορεί να μας εξυπηρετήσει για καμμιά βδομάδα, αποθηκεύοντας τα πράγματα.
Λοιπόν εγώ ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω :
Scratch pad with plush for cats - code 4325 - € 10,99
Cat hammock siesta - code K 82591 - € 19,99
Kuschelhöhle Minou for dogs or cats, pink - code 36301 -€ 19,90
Cat litter tray for silica litter, Pearls - code 40471 - € 2,49
Cat Litter Box with Rim Ecktoilette Enzo - code 40405 - € 10,99

Το μειλ μου είναι v_xenou@yahoo.gr και θα προτιμούσα οποιαδήποτε συννενόηση να γίνει μέσω μειλ.

natalouko ακουω αποψεις....
Για ονυχοδρόμιο θα σου έλεγα ή το almerie ή το palamos!!!:P:P:D:D

Όπως είπε και η Ηλιάννα η πάνινες γατοφόροι ενώ είναι πολύ βολικές και ελαφριές δυστυχώς δεν είναι ασφαλείς.. Είχα μία και την Ράισα την ξέσκισε στο λεπτό... Και δεν είναι καμία άγρια γάτα..:):)
Εγώ έχω 1 πλαστική γατοφόρο η οποία ανοίγει και από πάνω (γιατί δεν μπαίνουν εύκολα μέσα) και βάζω και τα δύο κοριτσάκια μου μέσα... :D:DΚαι αυτά είναι ήρεμα και δεν χρειάζεται να κουβαλάω 2 γατοφόρους!!!:D:D

Εγώ τελικά δεν θα παραγγείλω γιατί μου προέκυψαν κάποια μεγάλα έξοδα από το πουθενά...;);)Την επόμενη φορά..:P:P

Τελικα στελνουν και αντικαταβολη παιδια;

Για ονυχοδρόμιο θα σου έλεγα ή το almerie ή το palamos!!!:P:P:D:D

Όπως είπε και η Ηλιάννα η πάνινες γατοφόροι ενώ είναι πολύ βολικές και ελαφριές δυστυχώς δεν είναι ασφαλείς.. Είχα μία και την Ράισα την ξέσκισε στο λεπτό... Και δεν είναι καμία άγρια γάτα..:):)
Εγώ έχω 1 πλαστική γατοφόρο η οποία ανοίγει και από πάνω (γιατί δεν μπαίνουν εύκολα μέσα) και βάζω και τα δύο κοριτσάκια μου μέσα... :D:DΚαι αυτά είναι ήρεμα και δεν χρειάζεται να κουβαλάω 2 γατοφόρους!!!:D:D

Εγώ τελικά δεν θα παραγγείλω γιατί μου προέκυψαν κάποια μεγάλα έξοδα από το πουθενά...;);)Την επόμενη φορά..:P:P

λοιπον εχω να σας πω σημερινη εμπειρια! μολις γυρισα απο τον γιατρο που πηγα κ τα 2 γατια, κ εβαλα στην πανινη την αγριογατα μου την σαρα :Pεκανε αποπειρες να την γρατζουνισει αλλα δεν καταφερε τπτ! προς απογοητευση της:P:clapup:τον γιετρο βεβαια τον ξεσκισε.....:whistle::whistle:

Eμενα παντως η πανινη που ειχα το Χαρη εσπασε το φερμουαρ ευτυχως τη φορα που τον ειχα παει για στειρωση και ηταν στην επιστροφη και ηταν ναρκωμενος αλλιως ακομα θα τον εψαχνα στους δρομους της Χιου..:(
Ποτε θα κανουμε την παραγγελια για να ξερω ποτε θα αποφασισω για το 2ο ονυχοδρομιο;:)

Πριν καταλάβω ότι ακόμα δεν έχετε κάνει παραγγελία, τους είχα στείλει μειλ. Σας παραθέτω την απάντηση

Hello, I think there isn't any petshop for this products in Athens.
Shipping to Greece is 14,95? per 30kg parcel.

Σχετικά με τα μεταφορικά, ότι αποφασίσετε είμαι μέσα. Σωτηρία έχω την εντύπωση ότι σε κάθε παραγγελία στο εξωτερικό υπάρχει και delivery address. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν έχεις εσύ χώρο στο σπίτι σου, μπορούμε να δώσουμε κάποια άλλη δ/νση που να μπορεί να μας εξυπηρετήσει για καμμιά βδομάδα, αποθηκεύοντας τα πράγματα.
Λοιπόν εγώ ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω :
Scratch pad with plush for cats - code 4325 - ? 10,99
Cat hammock siesta - code K 82591 - ? 19,99
Kuschelhöhle Minou for dogs or cats, pink - code 36301 -? 19,90
Cat litter tray for silica litter, Pearls - code 40471 - ? 2,49
Cat Litter Box with Rim Ecktoilette Enzo - code 40405 - ? 10,99

Το μειλ μου είναι v_xenou@yahoo.gr και θα προτιμούσα οποιαδήποτε συννενόηση να γίνει μέσω μειλ.

Οκ, λοιπον σε εβαλα κι εσενα στη λιστα!:D
Εγω γυριζω τριτη και την τεταρτη θα σας στειλω τα στοιχεια του λαγαριασμου μου για τα χρηματα. Υποθετω οτι μεχρι να βρουν ολοι χρονο να πανε στην τρπεζα θα περασουν μια-δυο μερες οπωσδηποτε. Μετα θα κανουμε την παραγγελια. Εφοσον απ'οτι καταλαβαινω θα γινουν πανω απο μια παραγγελιες, τοτε μπορουμε να δωσουμε 2 διαφορετικες delivery addresses.

Οκ, λοιπον σε εβαλα κι εσενα στη λιστα!:D
Εγω γυριζω τριτη και την τεταρτη θα σας στειλω τα στοιχεια του λαγαριασμου μου για τα χρηματα. Υποθετω οτι μεχρι να βρουν ολοι χρονο να πανε στην τρπεζα θα περασουν μια-δυο μερες οπωσδηποτε. Μετα θα κανουμε την παραγγελια. Εφοσον απ'οτι καταλαβαινω θα γινουν πανω απο μια παραγγελιες, τοτε μπορουμε να δωσουμε 2 διαφορετικες delivery addresses.

OK για τον λογαριασμό:) Αλλά αν δώσουμε 2 deliveyr address πως θα είμαστε σίγούροι ότι εγώ π.χ.που έχω 5 πράγματα, αθ είναι όλα μαζι σε μια δ/σνη ?

Εχω πολυυυυυυυ χωρο ατο σπιτι μου οποτε δεν εχω κανενα προβλημα να δωσετε τ διευθυνση μου:)
Σωτηρια θα σου στειλω π.μ:)

Σωτηρια σου εστειλα ΠΜ σου ηρθε?
γιατι ειμαι και ασχετος!!!!:whistle:

κι εγω έχω χώρο στο σπίτι μου!!και μένω κέντρο ιπποκράτους~!μπορώ να φιλοξενήσν την παραγγελεία!!

Η καθε παραγγελια γινεται ξεχωριστα. Η πληρωμη για καθε μια θα γινει με την καρτα μου, αλλα μπορουμε σε καθε μια να δωσουμε διαφορετικη διευθυνση, υποθετω τουλαχιστον...

Ειμαστε ασχετοι ολοι:D:P:P

χαχαχα ειμαστε αλλα θα μαθουμε! τι στο καλο τοσες μερες το μελεταμε!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back