Μαζική παραγγελία από www.tiierisch.de;

Σημερα πηρα το ονυχοδρομιο που χα παραγγειλει...:) Σωτηρια μου χιλια ευχαριστω κ παλι,μας εκανες σπουδαια εξυπηρετηση:clapup:...Συσκευασια ακεραια,βιδες αλενακι,οδηγιες,ολα μια χαρα!Χμμ...εεε...βεβαια ειχα κ μια μικρη (μεγαααλη) βοηθεια στο στησιμο διοτι ειμαι κ ολιγον τι σκραπας:whistle: αλλα σε γενικες γραμμες,δεδομενου του οτι ειναι η πρωτη μας επαφη με ονυχοδρομιο,ολα πηγαν καλα:)...Ελπιζω το γατονι να εξοικειωθει γιατι τη "μαιζονετα" του τη γλυκοκοιταζα καιρο τωρα(κ ειναι ολη δικη του,ουτε καν την επικαρπια δεν κρατησαμε!):P...Να μια πρωτη εικονα απ το ολο εγχειρημα:
Tελειο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελινα απιστευτο το γατοδεντρο που πηρες !!!!!!! πανακριβο μεν:P στεκεται καλα στον τοιχο???πο πο αντε να μπορεσει να παει η μαμα μου να παρει και το δικο μου θα σκασωωωωω!!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

OYAΟΥ!!!!!!!!!!Δεν εχω λογια!!!!
Εγω εκανα πισω δεν ειχα τα χρηματα εξαιτιας αυτο που επαθε η Μαουρα μου
κ βρηκα με 17 ευρω οχι τοσο μεγαλο βεβαια σε καμια περιπτωση και πηρα και το γνωστο απο τ τσαμπο και ειμαστε οκ

εγω δεν το παιρνω τοσο για να ξυνει τα νυχια της γιατι δεν τα ξυνει ποτε! το παιρνω πιο πολυ σαν σπιτακι για να ξεκουραζεται!

Eμενα τα ξυνουν και τα 2 και κανει καλο σε μια γατουλα να τα ξυνει τα νυχακια της
το ενα γατοδεντρο εχει και καθησμα για να κοιμουνται αλλα παντα ανεβαινει το μικρο πανω και η Μαουρα η κακομοιρα ειναι κατω και κουλουριαζεται

Παιδια η αληθεια ειναι οτι ειναι υπερεβαλα λιγαααακι με το μεγεθος του ονυχοδρομιου κ ειναι κ οι καιροι δυσκολοι οικονομικα...αλλα παρασυρθηκα γιατι το λατρευω αυτο το γατονι:redface:...το βρηκα στο δρομο κατω απο ενα αυτοκινητο σκελετωμενο να νιαουριζει επιμονα κ το μαζεψα χωρις 2η σκεψη παρολο που σπιτι δεν μπορουσα να το κρατησω...ο μαγκας ομως την κυνηγησε την τυχη του και σαγηνεψε με την ομορφια του (κ τα πεπλα του:P) το φιλο μου ο οποιος κ τελικα τον κρατησε!ερωτας με την πρωτη ματια:P..κ ετσι εγινε "κοινοχρηστος" ο γατος κ τον φροντιζουμε μαζι (γιατι σπιτι μου εχω την παχουλοκομψη μου)...
Η αληθεια ειναι πως ειχα στο μυαλο μου κατι πολυ φθηνοτερο αρχικα κ μικροτερο σε μεγεθος...αλλα χαλαλι του:redface:

Μαριτινα μου σημερα το στησαμε κ προς το παρον μου μοιαζει αρκετα σταθερο για το υψος του...βεβαια φανταζομαι πως με μια πιο χοντρουλα γατα θα θελει κ κανενα επιπλεον στηριγμα,δεσιμο ισως σε καποιο σταθερο σημειο...
Γιωργο κ γω κανω τις προσευχες μου να αρχισει να ξυνει τα νυχια του ο μαγκας γιατι αφενος λυπαμαι τον καναπε απ την αλλη τοσα μετρα σκοινι 8α παει χαμενο κ με βλεπω να το βαζουμε στην αυλη για την μπουγαδα:P
Ειμαι κ γω περιεργη να δω αντιδρασεις γιατι πρωτη φορα παιρνω τετοιο ονυχοδρομιο...Θα σας κρατω ενημερους!

Υ.Γ.Ο φιλος μου ηδη σκεφτεται κ εναλλακτικες χρησεις του δεντρου!χχαχαχα!ευτυχως που ταιριαζει χρωματικα με το σαλονι:crazy::crazy::crazy:

Τελειο φαινεται!!! Ελπιζω να το χαρει ο γατουλης! Με τα χρηματα ολα ειναι ενταξει, συγνωμη που δεν μπαινω τελευταια αλλα εχω πολυυυ διαβασμα...

εγω πολυ στεναχωριεμαι που δεν μπορεσα να τα παρω τελικα το δικο μου την παρασκευη....θα προσπαθησω να αγγαρεψω καποιον.....
σωτηρια τα πηραν ολοι?

οχι, μονο η ελινα προς το παρον :) αφηστε, εχω δεν ειμαι καλα γιατι επιασα στο Νίνο ένα μικρο καρουμπαλακι σαν φακή περιπου αναμεσα απο τα αυτια του, πανω στο κοκκαλο και εχω φρικαρει... Ειμαι off topic, συγνωμη..

οχι, μονο η ελινα προς το παρον :) αφηστε, εχω δεν ειμαι καλα γιατι επιασα στο Νίνο ένα μικρο καρουμπαλακι σαν φακή περιπου αναμεσα απο τα αυτια του, πανω στο κοκκαλο και εχω φρικαρει... Ειμαι off topic, συγνωμη..
Ωχ....

Πρεπει αν εχω απο τα πιο καλα γατια που υπαρχουν τουσε λεω εξω απο το δωματιο και βγαινουν τουσ πηρα τ ονυχοδρομεια και ξυνουν τ ωυχια τους και κοιμουνται εκει οταν γυρναω στο σπιτι τρελενονται στο γουργουριτο και θελουν χαδια τ πρωι με ξυπνανε για χαδακια τι να πω...
ειμαι οφ συγγνωμη αλλα παντου και παντα τα καμαρωνω!!
Σωτηρια μην στεναχωριεσαι!!Δεν θα ειναι κατι μην αγχονεσαι.

τελικα το γατοδεντρο που ειχα παραγγειλει εγω στην πρωτη παραγγελια που εγινε, ειναι σταθεροτατο!!! το καταλαβα οταν επρεπε να το ξαναστησω οταν ηρθα στο νεο σπιτι, μαλλον την πρωτη φορα δεν το συναρμολογησα σωστα..:redface:

δεν λες παλι καλα που πετυχες την χρονικη συγκυρια?
εγω ακομα δεν το εχω παρει το δικο μου...την εμπηξα τη Σωτηρια....της το εχω φορτωσει:(

για τα γατονια να ανησυχεις που τους εταξες γατοδεντρο, κ γατοδεντρο δεν βλεπουν!:P:P ναι παλι καλα που χρειαστηκε αυτο για να καταλαβω οτι ειναι μια χαρα απο σταθεροτητα ! απλα ειχα πει οτι δεν ηταν πολυ σταθερο κ τελικα το προβλημα ηταν δικο μου:redface:

τσαμπα δυσφημηση λοιπον...ευτυχως που μετακομισες...
ελπιζω να ανεβω συντομα αθηνα να το παρω το γατοδεντρο...ουτε που θυμαμαι ποιο ειχα διαλεξει:P

αχ ρε παιδια κ εγω το ιδιο προβλημα εχω ολο λεω στην μαμα μου να παει να το παρει κ ολο εχει δουλεια!! πφφφ της το φορτωσα της σωτηριας :(

αχ ρε παιδια κ εγω το ιδιο προβλημα εχω ολο λεω στην μαμα μου να παει να το παρει κ ολο εχει δουλεια!! πφφφ της το φορτωσα της σωτηριας :(
Μια απο τα ιδια κι εγω!:redface::redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back