Eris
Νεοφερμένο μέλος

Το κακό είναι,ότι δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά,γιατι μετά έρχεται στο κρεββάτι,και θέλει να κοιμάται κάτω από τα παπλώματα η πριγκιπέσσα..
Μια φορά κιόλας,έβαζε τις πατουσίτσες της στο μάγουλό μου...Παρακαλώ διαφωτίστε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Ωστόσο, η Αρήθα μου (που δεν έχει θέμα αστάθειας) δεν το έχει πάθει ποτέ, ούτε κι όταν ήταν μικρή.
Υπάρχει περίπτωση να είναι πολύ μικρή η αμμολεκάνη της γατούλας σου και γι' αυτό να λερώνεται;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eris
Νεοφερμένο μέλος
Απλά,όσο και να καθαρίζεται μόνη της,εγώ δεν μπορώ να σκέυτομαι ότι τα έχει πατήσει,μετά τα έχει μεταφέρει σε όλο το σώμα της(με το γλύψιμο)..Και επειδή είναι μικρούλα,θέλω να κοιμάται μαζί μου τα βράδια..Απλά,οπωσδήποτε πρέπει να την καθαρίζω..Λές να δοκιμάσω μωρομάντυλα;..Γιατι η αλήθεια είναι ότι το νεράκι της βρύσης δεν το πρόσεξα,δηλαδή δεν ήτανε χλυαρό..μάλλον δροσερό

Υ.Γ: Όταν πρόκειται όμως να κάνουμε στεγνό καθάρισμα(δηλαδή με άλλο βρεγμένο μπαμπάκι να την τρίψω),κάθεται....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
στο νιπτήρα με χλιαρό νεράκι κι ας με κορόϊδευε..το σύμπαν. Τον ήθελα καθαρό στο κρεβάτι μου όπως κι εσείς. Μ'αυτά και με κείνα έμαθε στο νερό (τρόπος του λέγειν!!!
) και το καλοκαίρι που κάνουμε καααααπου κααααπου μπανάκι δεν με ξεσκίζει μέχρι κόκκαλο
.Αν τα δικά σας είναι μικρούλια ακόμα ίσως το κόψουν όπως και ο Τούλης μου. Επίσης δοκιμάστε να τρώνε για λίγο μόνο ξηρά τροφή για...ευνόητους λόγους

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το πρόβλημα είναι το εξής..Όποτε πάει η Έριδα στην άμμο για την ανάγκη της,μετά σκάβει και ξανασκάβει,αλλά παρατήρησα ότι τις περισσότερες φορές,τα πατάει..Μόλις το βλέπω αυτό,πάω στο μπάνιο,βρέχω 2 μικρά κομμάτια μπαμπάκι,και την παίρνω αγκαλιά για να της καθαρίσω τις πατούσες..Με τούτα και με κείνα,όποτε το κάνω αυτό,καταλήγω χιλιογρατζουνισμένη..
Το κακό είναι,ότι δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά,γιατι μετά έρχεται στο κρεββάτι,και θέλει να κοιμάται κάτω από τα παπλώματα η πριγκιπέσσα..Μια φορά κιόλας,έβαζε τις πατουσίτσες της στο μάγουλό μου...
Παρακαλώ διαφωτίστε!![]()
Σωστές κι ωραίες οι λύσεις που παραθέτονται, αλλά μήπως πρέπει να προσέξεις το ότι κοιμάται κάτω από τα σκεπάσματα?

Τα ζώα είναι σαν τα παιδιά. Και το λέω γιατί γατομάνα και παιδομάνα είμαι. Χρειάζονται μέτρο και κανόνες. Βασιλιάς στο σπίτι πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο άνθρωπος...
aretha
Περιβόητο μέλος
Και τα δικά μας τα γατόπαιδα πάντως έχουν ελευθέρας για το κρεββάτι (και πάνω από τα σκεπάσματα, και κάτω, και πάνω στα μαξιλάρια μας επίσης).Βασιλιάς στο σπίτι πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο άνθρωπος...

Μάλλον δεν είμαστε και πολύ της μοναρχίας...

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είναι παράλογο φαίνεται να μην το θέλω στο κρεβάτι μας, μετά το σκάψιμο της τουαλέτας του.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αλίμονο, δεν είπα πως είναι παράλογο... Γούστα είναι αυτά.Είναι παράλογο φαίνεται να μην το θέλω στο κρεβάτι μας, μετά το σκάψιμο της τουαλέτας του.
Ο εχινόκοκκος πάντως νομίζω ότι προλαμβάνεται με την τακτική αποπαρασίτωση και με τη σωστή διατροφή (να μην τρώει ωμά κρέατα δηλαδή το γατί).
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς δεν ξανάγινε! Σκέφτομαι ότι αν καμιά φορά την πιάσει διάρροια, πάω χαμένη
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γι'αυτό υπάρχει το forum, για να ανταλάσσουμε διαφορετικές απόψεις! Αλλιώς δεν θα είχε ενδιαφέρον σωστά?

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φιλόζωοι αφήνουν και τα γατιά τους πάνω στο τραπέζι να τρώνε... Αμαρτία μου αν εγώ δεν τα αφήνω...
Fotini
Διάσημο μέλος
Τα όρια δεν σημαίνουν έλλειψη αγάπης. Και στα παιδιά μας (τα ανθρώπινα) όρια δεν βάζουμε?
Φιλόζωοι αφήνουν και τα γατιά τους πάνω στο τραπέζι να τρώνε... Αμαρτία μου αν εγώ δεν τα αφήνω...
Εγώ δεν μπορώ να την εμποδίσω
Όταν τρώω, θέλει να δει τι τρώω και να πάρει κομματάκι. Αναγκαστικά της δίνω (όχι στο πιάτο μου, φυσικά)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool