Μαθήματα καθαριότητας;

Κι εγώ έτσι, αλλά ποτε πάνω στα τραπέζια και στην κουζίνα!ευτυχώς της αρέσει μόνο το κοτοπουλο και γλιτώνουμε τις πολλές ατασθαλίες.αλλα τα δοντάκια της θα θέλουν καθάρισμα συνέχεις.Εγώ λέω μπράβο στα όρια!εδω η Αθηνά τρώει πριν απο μας και της κάνω το κοτοπουλο πριν μαγειρέψω το δικό μας φαγητό, καμία ιεραρχία μας έχει καβαλήσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι και τα Βιρμανάκια περίεργα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπα όλα ίδια είναι, εμεις τα κακομαθαίνουμε, αλλά η δικιά μου ήρθε έτοιμη απο έξω, είπα κι εγώ μια φορά να μάθω καλους τρόπους σε μια γάτα και μου την στείλαν ζητιάνο έτοιμο

Βάσια, όλα ζητιανάκια είναι:lol: (πάλι εκτός θέματος βγαίνουμε, κορίτσια!!!)

Ναι όντως πάλι εκτος θέματος, λοιπόν καθαριότητα, ναι χρειάζεται καθαριότητα, αλλα και η ζητιανειά παιδιά άλλο πράγμα!χιχι

Μας πιάνει ο οίστρος... Εδώ ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με τη τουαλέτα κι εμείς πάλι φλυαρούμε!!
Γυναίκες!

Θα το κόψει... μωρέ είναι μωράκι ακόμα

:redface:Μην ανησυχείς μωρό είναι ακόμα θα το κόψει. Όμως εσύ δίνε του μόνο ξηρά τροφή καλού κακού:rolleyes: .
Μαθαίνουν όπως τα μωράκια. Φρόντιζε επίσης και την άμμο να είναι καθαρή κάθε μέρα και.... σκέφτηκες μήπως έχει κρυώσει ή μήπως τσιμπολογάει απαγορευμένα πράγματα απο το φαγητό σας και γι αυτό τα κάνει αυτά?
Όλα θα πάνε καλά ;)

όταν λες ίσως το κόψουν, ναι μακάρι αλλά πως?θα καταλάβουν κάποια στιγμή ότι δεν πατάμε πάνω σε αυτά που κάναμε αλλά κάνουμε στην άκρη κ τα καλύπτουμε?σήμερα προσπάθησα να τον αφήσω να μάθει μόνος του σιγά σιγά κ μιλάμε μέχρι κ στη μουρη του έβαλε ακαθαρσίες.μή σας πω για ουρά κ πόδια...

:confused:
Ο δικός μου έχει κ αυτός πρόβλημα με την άμμο αλλά κάπως διαφορετικό όταν κάνει την ανάγκη του καθαρίζει τα τοιχώματα της τουαλέτας κ μετά βγαίνει κύριος χωρίς να σκεπάσει βέβαια τίποτα αφού την άμμο δεν την σκάβει ποτέ!
αααχ και μενα ετσι κανει η χαζη....σκαβει τα τοιχωματα και δεν σκεπαζει τιποτα...αυτο αλλαζει?

κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό κάτι σημαίνει.ή ότι δεν είναι κατάλληλη η άμμος ή κάτι άλλο του φταίει,δε θυμάμαι.γιατί από τη φύση της η γάτα δε θέλει να αφήνει μυρωδιές.κ γενικά η κίνηση σκάβω-καλύπτω είναι μια κίνηση χαρακτηριστική γάτας.μήπως εσύ τρέχεις κ τα καλύπτεις οπότε σε βλέπει αυτή κ βγαίνει αμέριμνη?

Ο δικός μου έχει κ αυτός πρόβλημα με την άμμο αλλά κάπως διαφορετικό όταν κάνει την ανάγκη του καθαρίζει τα τοιχώματα της τουαλέτας κ μετά βγαίνει κύριος χωρίς να σκεπάσει βέβαια τίποτα αφού την άμμο δεν την σκάβει ποτέ!

Το ίδιο κάνουν και τα δικά μου....έχουν καταγρατζουνίσει τα τοιχώματα, τους τόιχους και τα μάρμαρα γύρω από την τουαλέτα τους:/:

:confused:
αααχ και μενα ετσι κανει η χαζη....σκαβει τα τοιχωματα και δεν σκεπαζει τιποτα...αυτο αλλαζει?

Δεν νονίζω.:hmm:...εμένα η Ραίσα το κάνει ακόμα και είναι 2,5 χρονών:/:

Το ίδιο κάνουν και τα δικά μου....έχουν καταγρατζουνίσει τα τοιχώματα, τους τόιχους και τα μάρμαρα γύρω από την τουαλέτα τους:/:
Δεν νονίζω.:hmm:...εμένα η Ραίσα το κάνει ακόμα και είναι 2,5 χρονών:/:
Εμένα ο δικός μου το κάνει επειδή είναι ξανθός, έτσι νομίζω:hmm:

Μαθήματα καθαριότητας; ΝΑΙ

Μπορείνα έχετε διαβάσει στο "Προφίλ της Μπασσέτ" το πρβληματάκι μας με την καθαριότητα https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28319&page=4. Την πήρα δύο μηνών και αντιλήφθηκα ότι μετά την επίσκεψή της στην άμμο (πράγμα που γινόταν συνέχεια λόγω του ότι είναι φαταούλας) δεν πλενόταν ποτέ μόνη της. Δύο φορές τη είχα πιάσει πασσαλειμένη και στα πόδια ,να έχει θρονιαστεί στους καναπέδες :sick::sick::sick:. Από τότε την παρακολουθούσα συστηματικά και μόλις πήγαινε στην άμμο, είτε γα τσίσα είτε για κακά, της έπλενα με χαρτάκι βρεγμένο τον πωπουδέλο της και με άλλο, τα πόδια της. Καμμιά φορά την έκανα και με μωρομάντηλα, τοπικά ή και σε όλο της το σώμα. Λοιπόν, κοντεύουμε δύο μήνες εκπαίδευση και τώρα το παιδί μου πλένεται μόνο του ακόμη και όταν πάει μόνο για τσίσα.Μοσχοβολάει, χωρίς να επεμβαίνω καθόλου, παρόλο που οι επισκέψεις στην άμμο, λόγω πολλού μαμ μαμ είναι συχνότατες. Άσε τη γούνα της. Εκεί που δεν την ακουμπούσε ,τώρα, μόλις ξυπνάει από τον ύπνο της, θα τεντωθεί, θα νιφτεί και ύστερα θα αρχίσει τις λοιπές δραστηριότητες, δηλ. παιχνίδι, χάδια, φαγητό. Δεν το πιστεύω ότι η μπιχλίτσα μου έγινε ένα καθαρό γατάκι!!!! :D:D:D

Ε ειναι επειδη εδρασες σα μαμα γατα και την εκπαδευσες με τον ιδιο τροπο

Αχ σε νιωθω!!!Και εμενα η Leia οταν την πηρα(1 μηνα) δεν ηξερε να πλενεται μονη της και οταν πηγαινε στην αμμο πασαλειβοταν τρελα:sick: και ηταν και φουντωτη!!Εκανα κι εγω αυτα που λες και που με συμβουλευσαν τα κοριτσια εδω,και τωρα(4 μηνων πια) ειναι πεντακαθαρη!!Γλειφεται μονη της παντου και η γουνα της ειναι γυαλιστερη παντα!!!

Ελενη Π νομιζω οτι υποκατεστησες επαξια την μητερα της:up::lol:
Αυτη θα της τα μαθαινε ολα αυτα:D Και αν θυμαμαι καλα σε μια συζητηση που ειχα στο παρελθον με τον κτηνιατρο μας, οταν μεγαλωσουν λιγο, ασχολουνται περισσοτερο με την ατομικη τους καθαριοτητα.:)
Πολλα μπραβο σου αξιζουν. Αξια γατομαμα:up:;):lol:

Ευχαριστώ παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι αλήθεια ότι τα είχα χρειαστεί στην αρχή. Ε, ωρίμασε και το γατούνι και πήρε με την εκπαίδευση το μήνυμα της καθαριότητας, που ούτως ή άλλως οι γάτες έχουν στα γονίδιά τους.

Άξια μαμά!Η αλήθεια είναι ότι όταν είναι μικρά τα γατούλια άμα δε μείνουν αρκετά με τη μαμά τους δεν μαθαίνουν όσα χρειάζονται για τους τρόπους και την καθαριότητά τους.Κι εμένα έμαθε και είναι πάντα γυαλιστερός,αν και όταν πάει στην άμμο και μετά ανέβει στο κρεβάτι του περνάω τα πατουσάκια με μωρομάντιλο για σιγουριά.

Αχ σε νιωθω!!!Και εμενα η Leia οταν την πηρα(1 μηνα) δεν ηξερε να πλενεται μονη της και οταν πηγαινε στην αμμο πασαλειβοταν τρελα:sick: και ηταν και φουντωτη!!Εκανα κι εγω αυτα που λες και που με συμβουλευσαν τα κοριτσια εδω,και τωρα(4 μηνων πια) ειναι πεντακαθαρη!!Γλειφεται μονη της παντου και η γουνα της ειναι γυαλιστερη παντα!!!
Τέλεια!!! Άρα, τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης είναι μόνιμα:lol::lol::lol::lol:

Ναι ευτυχως!!Εκτος κι αν θελησει να σε εκδικηθει για κατι και επιτεθει με βομβες κακακιων,οπως ο αδερφος μας ο Σειριος:P

Ναι ευτυχως!!Εκτος κι αν θελησει να σε εκδικηθει για κατι και επιτεθει με βομβες κακακιων,οπως ο αδερφος μας ο Σειριος:P
Άσε,έχω σιχαθεί να καθαρίζω,τι τιμωρία στη γατοφόρο δοκίμασα,τι κόλπα...Ενώ δεν είναι κακομαθημένος καθόλου,ούτε με το φαϊ,ούτε με το "μη"...Ελπίζω να είναι η Μόιρα το φάρμακό του και να στρώσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back