Μακαρόνια με...γατιά!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

cat-wisperer

Νεοφερμένο μέλος

Η cat-wisperer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Βρέθηκαν δυο γατάκια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, περίπου 4 εβδομάδων μέσα σε μια δεμένη σακούλα με μακαρόνια με κιμά (!!!) διπλα στα σκουπίδια!!! Δυστυχώς ο γάτος μου τους χιμάει και δε μπορώ να τα κρατήσω και τα φιλοξενεί κτηνίατρος στη περιοχή της Γλυφάδας. Εχουν αποπαρασιτωθεί, βάλαμε και κολλύριο να φύγουν οι τσιμπλες και άνοιξαν τα υπέροχα ματάκια τους. Τρώνε μόνα τους ξηρη τροφη/ κονσερβα και πήγαν αμέσως στην άμμο! Είναι πολύ φιλικά, γουργουρίνια, αγκαλίτσες και τρυφερά και αναζητουν γονείς και σπίτι. Θα δωθούν εννοείται εμβολιασμένα. Για πληροφορίες 6944251359 Αγγέλικα. Σας ευχαριστώ παρα πολύ!
Αρ.Πρωτοδ: 6851/2007,ΣΠΑΣ Βυρωνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• image(1).jpeg
    image(1).jpeg
    1 MB · Εμφανίσεις: 233
  • image(2).jpeg
    image(2).jpeg
    1.000 KB · Εμφανίσεις: 110
  • image(3).jpeg
    image(3).jpeg
    1 MB · Εμφανίσεις: 119
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μπραβο σου που τα εσωσες τα μικρουλια.Να εισαι καλα!
Οσον αφορα αυτους που τα πεταξαν σαν σκουπιδια,μαζι με τα σκουπιδια...,τους ευχομαι καποτε να τους αντιμετωπισουν και αυτους σαν σκουπιδια.
Και ειναι πανεμορφα τα ατιμα!!
Ευχομαι το καλυτερο μεσα απο την καρδια μου!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ πολυ! Μακάρι να είχαν όλοι συνείδηση, θέληση και να έβγαιναν απο τον μικρόκοσμό τους. Ευχομαι να τους βρω γρηγορα ενα στοργικό σπιτι!

εύχομαι να πάνε όλα καλά για τα μικρούλια και σύντομα να βρεθεί ένα ζεστό σπιτάκι!
Δυστυχώς εκτός από ασυνείδητους τύπους έχουμε γεμίσει και με θράσος..

Ό,τι καλύτερο για τα γατούλια!

Είναι από τα πιο όμορφα κατσούλια που έχω δει! Καλότυχα να είναι τα μωρά μου! :)

Πολύ όμορφα πραγματικά τα μικρουλάκια....εύχομαι το καλύτερο γι αυτά!!

Απίστευτα φατσουλίνια!:inlove::inlove:
Καλότυχο να είναι το πανέμορφο αυτό ζευγαράκι να μείνει ενωμένο και σύντομα να μοιραστεί το ίδιο σπιτάκι
και την ίδια αγάπη:)

Αμαν τι κουκλιά είναι αυτά. Αυτό με τα μαύρα ποδαράκια μοιάζει λίγο με φωκάκι έτσι όπως στέκεται :redface::huglove:

Απίστευτό!! Σκουπίδι είναι ήδη όποιος μπόρεσε να το κάνει!!! :mad:

Είναι τόσο γλυκά μπεμπούλια! :baby::bigarmhug:bigarmhug
Καλή τύχη και σύντομα! :)

είχαμε κάποια εξέλιξη;ελπίζω να πάνε όλα καλά..είχαν μεγάλη τύχη που τα βρήκες.το σίχαμα δεν τους έδωσε την παραμικρή ευκαιρία αν μη τι άλλο να επιβιώσουν μόνα τους..όπως έχω καταλήξει πως αξίζει σε αυτούς τους ''ανθρώπους''εύχομαι να καούν ταυτοχρονα όλες οι ηλεκρικές συσκευές κ τα αυτοκίνητά τους..να πάθουν λαλα..γιατί μόνο αυτά τους απασχολούν.τα μικούλια θα τα καταφέρουν είμαι σίγουρη..

Εύχομαι ολόψυχα να βρουν το σπίτι τους το συντομότερο δυνατόν αυτά τα πανέμορφα μικρά! :D

Πω δεν μπορω, ειναι τοσο κουκλακια!!! Μακαρι να βρουνε γρηγορα ενα στοργικο σπιτι :)

Δυστυχώς δεν ειχα μεχρι στιγμης κανένα ενδιαφερόμενο :( Αλλα ελπιζω ακομα..

Μα είναι κουκλάκια.. υπομονή κάτι θα βρεθεί

Μετά απο τόσο καιρό δυστυχώς ακομα δεν εχει βρεθεί κανενας να θέλει έστω ένα απο τα γατάκια και με ενημέρωσε σήμερα ο κτηνίατρος οτι δε μπορεί να τα φιλοξενήσει άλλο και θα πρέπει να τα μεταφέρω καπου το Σάββατο. Δέ ξέρω τι να τα κάνω :worry:. Μπορεί καποιος έστω και τωρα να με βοηθήσει;

Καλημέρα. Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει ήδη αλλά θα βοηθούσε πολύ να στείλεις μέσω facebook σε όσες πιο πολλές φιλοζωικές μπορείς μια αγγελία με τις φωτογραφίες από τα μωράκια για να την κοινοποιήσουν στο προφίλ τους. Υπάρχουν πολλοί που διαβάζουν τις αγγελίες και μπορεί να βρεθεί κάποιος. Εγώ με αυτό τον τρόπο βρήκα μια κοπέλα και υιοθέτησε ένα τυφλό γατάκι! Πες τους πως είναι υπέρ επείγον και ελπίζω να βρουν γρήγορα σπίτι. Είναι πολύ κρίμα να επιστρέψουν στο δρόμο τα γατάκια...:(

Tinkaki το έκανα και αυτό και παρ'όλες τις δημοσιοποιήσεις δεν σταθηκαμε τυχεροι :/: Τα ζουζούνια τα πήγα σήμερα σε ένα μέρος που τα ταιζουν και εχει πολλες γατες - θρεφτάρια ολες - και δεν εχει και καθόλου αυτοκίνητα. Θα πηγαίνω να τα βλεπω. Κριμα...πολυ κρίμα :(

έχει το μέρος κάποιο χώρο να προφυλαχθούν από το κρύο και την βροχή; θα πρότεινα να πηγαίνεις να τους βάζεις τουλάχιστον στην αρχή φαγητό για να είσαι σίγουρη πως τρώνε επειδή οι μεγαλύτερες γάτες μπορεί να μην τα αφήνουν να φάνε ή μπορεί να τα πειράζουν! μέχρι να δεις ότι όλα πάνε καλά...κρίμα τα μωράκια!!!

κρίμα πολύ κρίμα για τα μωράκια....πως θα ζήσουν έξω απροστάτευτα.....:(

πολυ λυπαμαι... :( ειναι πανεμορφα παντως!!!!! κουκλακια... και ειλικρινα ευχομαι αυτον που τα αφησε στα σκουπιδια... να του φερθουν το ιδιο!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back