Μακεδονία ελληνική: Ναι ή όχι;

Raisa

Περιβόητο μέλος

Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
Δείτε τι βρήκα στο νετ
πρόκειται για ψηφοφορία σε αμερικάνικο σαιτ.:down:
Όποιος θέλει ψηφίζει

https://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο. Διαβάσατε το φόρουμ τι γράφει?:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι.

Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.:hmm:Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς.:hmm:

Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Μην τσιμπάμε...

Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>...:whistle:

Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.:hmm:Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς.:hmm:

Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες..:down:

Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι.
BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά...;):down:

Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο.:down::/::confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back