Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 20:44 Η Raisa έγραψε: #1 10-03-09 20:44 Δείτε τι βρήκα στο νετ πρόκειται για ψηφοφορία σε αμερικάνικο σαιτ. Όποιος θέλει ψηφίζει https://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 20:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2 10-03-09 20:54 ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3 10-03-09 21:09 Τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο. Διαβάσατε το φόρουμ τι γράφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #4 10-03-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο. Διαβάσατε το φόρουμ τι γράφει? Click για ανάπτυξη... Όχι τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #5 10-03-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι τι; Click για ανάπτυξη... Είναι στα αγγλικά κούκλα μου. Χαίρομαι πάντως που παιδιά σαν εσένα πιστεύουν στην πατρίδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η Ntontini έγραψε: #6 10-03-09 22:02 Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:36 Η Μυρτω4038: #7 10-03-09 22:36 Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η athanasiad: #8 10-03-09 22:46 Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Μην τσιμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #9 11-03-09 07:19 Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:56 Η roulsydney: #10 11-03-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δείτε τι βρήκα στο νετ πρόκειται για ψηφοφορία σε αμερικάνικο σαιτ. Όποιος θέλει ψηφίζει https://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 20:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2 10-03-09 20:54 ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3 10-03-09 21:09 Τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο. Διαβάσατε το φόρουμ τι γράφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #4 10-03-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο. Διαβάσατε το φόρουμ τι γράφει? Click για ανάπτυξη... Όχι τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #5 10-03-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι τι; Click για ανάπτυξη... Είναι στα αγγλικά κούκλα μου. Χαίρομαι πάντως που παιδιά σαν εσένα πιστεύουν στην πατρίδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η Ntontini έγραψε: #6 10-03-09 22:02 Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:36 Η Μυρτω4038: #7 10-03-09 22:36 Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η athanasiad: #8 10-03-09 22:46 Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Μην τσιμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #9 11-03-09 07:19 Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:56 Η roulsydney: #10 11-03-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3 10-03-09 21:09 Τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο. Διαβάσατε το φόρουμ τι γράφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #4 10-03-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο. Διαβάσατε το φόρουμ τι γράφει? Click για ανάπτυξη... Όχι τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #5 10-03-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι τι; Click για ανάπτυξη... Είναι στα αγγλικά κούκλα μου. Χαίρομαι πάντως που παιδιά σαν εσένα πιστεύουν στην πατρίδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η Ntontini έγραψε: #6 10-03-09 22:02 Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:36 Η Μυρτω4038: #7 10-03-09 22:36 Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η athanasiad: #8 10-03-09 22:46 Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Μην τσιμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #9 11-03-09 07:19 Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:56 Η roulsydney: #10 11-03-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο. Διαβάσατε το φόρουμ τι γράφει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #4 10-03-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο. Διαβάσατε το φόρουμ τι γράφει? Click για ανάπτυξη... Όχι τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #5 10-03-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι τι; Click για ανάπτυξη... Είναι στα αγγλικά κούκλα μου. Χαίρομαι πάντως που παιδιά σαν εσένα πιστεύουν στην πατρίδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η Ntontini έγραψε: #6 10-03-09 22:02 Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:36 Η Μυρτω4038: #7 10-03-09 22:36 Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η athanasiad: #8 10-03-09 22:46 Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Μην τσιμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #9 11-03-09 07:19 Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:56 Η roulsydney: #10 11-03-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο. Διαβάσατε το φόρουμ τι γράφει? Click για ανάπτυξη... Όχι τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 21:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #5 10-03-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι τι; Click για ανάπτυξη... Είναι στα αγγλικά κούκλα μου. Χαίρομαι πάντως που παιδιά σαν εσένα πιστεύουν στην πατρίδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η Ntontini έγραψε: #6 10-03-09 22:02 Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:36 Η Μυρτω4038: #7 10-03-09 22:36 Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η athanasiad: #8 10-03-09 22:46 Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Μην τσιμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #9 11-03-09 07:19 Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:56 Η roulsydney: #10 11-03-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι τι; Click για ανάπτυξη... Είναι στα αγγλικά κούκλα μου. Χαίρομαι πάντως που παιδιά σαν εσένα πιστεύουν στην πατρίδα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η Ntontini έγραψε: #6 10-03-09 22:02 Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:36 Η Μυρτω4038: #7 10-03-09 22:36 Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η athanasiad: #8 10-03-09 22:46 Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Μην τσιμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #9 11-03-09 07:19 Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:56 Η roulsydney: #10 11-03-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:36 Η Μυρτω4038: #7 10-03-09 22:36 Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η athanasiad: #8 10-03-09 22:46 Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Μην τσιμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #9 11-03-09 07:19 Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:56 Η roulsydney: #10 11-03-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 22:46 Η athanasiad: #8 10-03-09 22:46 Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Μην τσιμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #9 11-03-09 07:19 Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:56 Η roulsydney: #10 11-03-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Μην τσιμπάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #9 11-03-09 07:19 Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:56 Η roulsydney: #10 11-03-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ ψήφισα.Αν και συμφωνώ με αυτούς που είπαν να μην τσιμπάμε και ότι είναι στημένο...Πάντως το λέει και το τραγούδι:<<Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα>>... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 07:56 Η roulsydney: #10 11-03-09 07:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ ψήφισα, αν και δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι με αμερικάνικες βλακείες.Εξ'άλλου φημίζονται το πόσο ανιστορήτοι είναι.Ασε που φαντάζομαι στημένο είναι όπως και τα πουλημένα δημοσιευμάτα στον διεθνή τύπο κατά καιρούς. Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι..Οι περισσότερες απο αυτές τις "πρωτοβουλίες" είναι προπαγάνδα των ίδιων των Σκοπιανών.Προσωπικά αρνούμαι να βάλω στον κλήρο ένα τμήμα της Ελλάδας μας.Αγνοείστε τους και μην συμμετέχετε σε τέτοιες ενέργειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 08:02 Η bunny έγραψε: #11 11-03-09 08:02 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλα ,πιστευουν οι Αμερικανοι οτι η Μακεδονια δεν ειναι Ελληνικη;Τι γινεται εδω...η φαντασια τους οργιαζει,εχουν παρανοησει,δεν ξερουν τι λενε και τι σκευτονται οι ανθρωποι. Click για ανάπτυξη... BabyCat,τους Αμερικάνους τους συμφαίρει να κάνουμε πόλεμο με την Π.Γ.Δ.Μ. για να πουλήσουν όπλα.Από αυτό θα βγάλουν πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η Ntontini έγραψε: #12 13-03-09 21:20 Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτο ειναι αληθεια.Οτι θα βγαλουν,θα βγαλουν αφου ολοι για αυτο δουλευουν παρανομα.Ψηφισα αν και θα συμφωνησω με τη royslidney,athanasiad,niki και ολους τους υπολοιπους που ειπαν πως ειναι στειμμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.