Μακρύτριχο γατουλίνι περιμένει να υιοθετηθεί εδώ και 1 χρόνο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Pocahontas

Δραστήριο μέλος

Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
Με βρηκαν μωρακι σε πολυ ασχημη κατασταση και μετα απο θεραπεια εγινα καλα....Ο καιρος περασε και ξαφνικα εχασα ενα φιλαρακι μου....εγιναν εξετασεις και ημουν και εγω θετικος σε λευχαιμια και περιτονιτιδα....Με εκλεισαν σε ενα δωματιο με τον φιλο μου Συλβεστρο....δεν καταλαβα γιατι επρεπε να περιοριστω σε ενα δωματιο και να μην ειμαι ελευθερος να τρεχω με τα αλλα γατακια στο σπιτι...Καθε φορα που εμπαινε καποιος στο δωματιο εκλαιγε...δεν μου ειπαν ποτε γιατι...
Μια μερα ο φιλος μου σταματησε να τρωει...ακουσα κατι για ικτερο...εφυγε για λιγο και ποτε δεν ξαναγυρισε παρα τις φωνες μου και τα γρατζουνισματα στην πορτα...Ξυπναω και κοιμαμαι στο ιδιο μερος...στο ιδιο μερος εδω και σχεδον 1 χρονο

Εμεινα μονος μου...μονος μου για μηνες...Δεν εχω κανεναν να μιλησω,,,να παιξω ...να τρεξω...Μου λειπουν οι παρεες μου...
Ειμαι καλα..νιωθω πολυ καλα αλλα δεν με αφηνουν να δω κανεναν.....
Θα ηθελα να μπορω να κατσω σε μια ανθρωπινη αγκαλια...να κοιμηθω παρεα με εναν φιλο...εχω αναγκη να τρεξω μεσα στο σπιτι κυνηγοντας μπαλακια και ποντικακια.....σε παρακαλω δωσε μου την ευκαιρια...υποφερω παρα πολυ ....

-----

Οποιος ενδιαφερεται για την ψυχουλα αυτη ας με καλεσει στο 6972359502
68390_440080325769_517305769_5878839_7162983_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: μακρύτριχο γατουλίνι περιμένει να υιοθετηθεί εδώ και 1 χρόνο

Το ψυχουλινο μου!:hug: Ειναι υπεροχο, μακαρι να βρεθει και για αυτο ενα σπιτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(
ναι η ψυχή μου

Καρδουλα μου...μακαρι να το βρει το σπιτακι της συντομα

67074_440374025769_517305769_5884704_5942754_n.jpg

Γκντουπ!!:stunned:
:bigarmhug

κουκλάκι ε?:)
μπράβο στη κοπέλα που το φρόντισε

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back