Μαλακά κόπρανα

Μαρίνα16704

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρίνα16704 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Ερώτηση:
Το γατάκι μου είναι υπερβολικά ζωηρό, 3 μηνών, τρώει με πολύ όρεξη και αρκετή ξηρά τροφή (κροκέτες) έχουμε δοκιμάσει ως τώρα 3 είδη, και της αρέσαν πολύ όλες. Το μόνο που συμβαίνει και δε ξέρω αν πρέπει να με ανησυχεί, είναι οτι τα Poop της είναι αρκετά μαλακά και ανοιχτόχρωμα. Δεν είναι διάρροια. Κατά διαστήματα έχω δει και κανονικά κακά στη λεκάνη της.Αυτό συμβαίνει εδώ και τρείς μήνες. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερώτηση:
Το γατάκι μου είναι υπερβολικά ζωηρό, 3 μηνών, τρώει με πολύ όρεξη και αρκετή ξηρά τροφή (κροκέτες) έχουμε δοκιμάσει ως τώρα 3 είδη, και της αρέσαν πολύ όλες. Το μόνο που συμβαίνει και δε ξέρω αν πρέπει να με ανησυχεί, είναι οτι τα Poop της είναι αρκετά μαλακά και ανοιχτόχρωμα. Δεν είναι διάρροια. Κατά διαστήματα έχω δει και κανονικά κακά στη λεκάνη της.Αυτό συμβαίνει εδώ και τρείς μήνες. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό;

Εχω την εντύπωση ότι επειδή είναι πολύ μικρό ακόμη, το πεπτικό του σύστημα μπορεί να παρουσιάζει διακυμάνσεις.:hmm:Ομως το καλύτερο ήταν να ζητούσες την γνώμη του κτηνίατρου σας.:)
Μπορείς αν θέλεις να ρωτήσεις και τον κτηνίατρο του φόρουμ μας,
John DVM εδώ
https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/
Εχεις προσέξει αν αυτό σχετίζεται με κάποια μάρκα ξηράς τροφής?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι, σίγουρα δεν παίζει ρόλο γιατί δοκιμάσαμε τριών ειδών και σε όλες αντέδρασε το ίδιο. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια τροφή που να βοηθάει,πχ κοτόπουλο που έχω ακούσει οτι βοηθάει. εκτός ξηράς τροφής δηλαδή.
Ευχαριστώ για την βοήθεια

Ερώτηση:
Προφανώςεπειδή δοκιμάζεις πολλές τροφές κ αλλάζεις συχνά την τροφή της γι αυτό κ γίνεται αυτό. Για να αλλάξεις την τροφή θέλει σιγά σιγά αλλιώς μπορεί να προκληθεί μέχρι κ διάρροια, όμως κ μια επίσκεψη στο γιατρό να της ψηλαφίσει την κοιλιά κ να σου πει περισσότερα πράγματα κ πιο εμπεριστατωμένα θα ήταν το καλύτερο

Προφανώςεπειδή δοκιμάζεις πολλές τροφές κ αλλάζεις συχνά την τροφή της γι αυτό κ γίνεται αυτό. Για να αλλάξεις την τροφή θέλει σιγά σιγά αλλιώς μπορεί να προκληθεί μέχρι κ διάρροια, όμως κ μια επίσκεψη στο γιατρό να της ψηλαφίσει την κοιλιά κ να σου πει περισσότερα πράγματα κ πιο εμπεριστατωμένα θα ήταν το καλύτερο

Από τη στιγμή που αυτό το πρόβλημα το έχει από την αρχή που την πήρα, δεν νομίζω οτι ευθύνεται η αλλαγή της τροφής..Δεν έχει αλλάξει κάτι δηλαδή. Εννοώ οτι αν την επηρεάζει η αλλαγή της τροφής, τότε αυτό θα εμφανιζόταν μετά την πρώτη αλλαγή.
Ούτως ή άλλως περίμενα να τελειώσει το σακουλάκι (μεγάλη συσκευασία) και μετά της την άλλαξα, ακριβώς για να δώ αν ευθύνεται η τροφή, αν με καταλαβαίνεις. Έτσι κι αλλιώς θα πάμε γιατρο στις 22 του μήνα για εμβόλιο, οπότε θα του το πω. Απλά αν είχε κάποιος να προτείνει κάτι ώς τότε. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το γατσούνι μου. Μπορεί να είναι κι από το πολύ χοροπηδητό.:P

Από τη στιγμή που αυτό το πρόβλημα το έχει από την αρχή που την πήρα, δεν νομίζω οτι ευθύνεται η αλλαγή της τροφής..Δεν έχει αλλάξει κάτι δηλαδή. Εννοώ οτι αν την επηρεάζει η αλλαγή της τροφής, τότε αυτό θα εμφανιζόταν μετά την πρώτη αλλαγή.
Ούτως ή άλλως περίμενα να τελειώσει το σακουλάκι (μεγάλη συσκευασία) και μετά της την άλλαξα, ακριβώς για να δώ αν ευθύνεται η τροφή, αν με καταλαβαίνεις. Έτσι κι αλλιώς θα πάμε γιατρο στις 22 του μήνα για εμβόλιο, οπότε θα του το πω. Απλά αν είχε κάποιος να προτείνει κάτι ώς τότε. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το γατσούνι μου. Μπορεί να είναι κι από το πολύ χοροπηδητό.:P
Ισα ίσα που το γατάκι επειδή έχει ευαίσθησία θα πρέπει να προσέχεις πολύ περισσότερο το πως περνάς από την μια τροφή στην άλλη, μήπως όμως δεν έχει γίνει κ καλή αποπαρασίτωση γι αυτό το γατάκι έχει προβλήματα;
Κοίτα μια πάρα πολύ καλή τροφή είναι η fit 32 αλλά είναι για λίγο μεγαλύτερα γατάκια, βέβαια όλες οι kitten είναι πολύ λιπαρές κ δεν ξέρω αν θα του κάνει καλό μια κ έχει αυτά τα προβλήματα. Μια κ θα πας στον γιατρό σου όμως ρώτησέ τον τι τροφή πρέπει να του δίνει με το πρόβλημα που έχει κ ως τότε μπορείς να του δίνει κοτόπουλο με ρύζι (μπορείς να τα κάνεις κ στο μπλεντερ )
ΥΓ: Πάντως δεν νομίζω να προκαλούν τα χοροπηδητά τέτοια φαινόμενα γιατί αν ήταν έτσι τα καγκουρό θα είχαν χ%^7σει όλη την Αυστραλία:P:P

δεν νομίζω να προκαλούν τα χοροπηδητά τέτοια φαινόμενα γιατί αν ήταν έτσι τα καγκουρό θα είχαν χ%^7σει όλη την Αυστραλία:P:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ: Πάντως δεν νομίζω να προκαλούν τα χοροπηδητά τέτοια φαινόμενα γιατί αν ήταν έτσι τα καγκουρό θα είχαν χ%^7σει όλη την Αυστραλία:P:P

:blink::lol::lol::lol::lol::lol:
Σλιθ οι ατάκες σου γράφουν ιστορία!!!:up::up::up:

Ερώτηση:

Για την ιστορία θέλω να αναφέρω, βρέθηκε η αιτία. Το γατάκι πηδάει από την κουπαστή στο διπλανό μπαλκόνι και οι διπλανοί μου παίζαν μαζί της και της έδιναν γάλα. Αυτό συμβαίνει από καιρό, αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Προφανώς όταν λείπω πάει που και που δίπλα για παρέα. Και το ζευγάρι δίπλα μου δεν μου ανέφερε ποτέ τίποτα, μου το είπε τυχαία μια άλλη γειτόνισσα..Τους έχω πεί να μην του δίνουν, αλλα αν συνεχιστεί αυτό, είναι που είναι σαν κλουβί με τα καλάμια γύρω γύρω θα πρέπει να οχυρωθώ καλύτερα. Τι να πώ...

Λογικη εξηγηση,παλι καλα που το αστυνομικο σου δαιμονιο ανακαλυψε την λυση στο μυστηριο και το καημενο το γατακι θα σταματησει το τσιρλιο!:P:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back