semeniv inessa
Νεοφερμένο μέλος
Η semeniv inessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
25-05-11
22:53
Είμαι μικρή γαττούλα Νέση και ψάχνω σπίτι.(6983011065)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
25-05-11
23:31
Καλησπέρα.
Καλό θα είναι ,αν μπορείς..να βάλεις και καμία φωτο της γατούλας.Βοηθάει αφάνταστα.

Καλό θα είναι ,αν μπορείς..να βάλεις και καμία φωτο της γατούλας.Βοηθάει αφάνταστα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
semeniv inessa
Νεοφερμένο μέλος
Η semeniv inessa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
30-05-11
23:33
Ευχαριστώ! Δεν ξερω καθόλου το εργασιακό περιβάλλον του σάιτ...Εχω υπέροχα φοτο!Καλησπέρα.
Καλό θα είναι ,αν μπορείς..να βάλεις και καμία φωτο της γατούλας.Βοηθάει αφάνταστα.![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
30-05-11
23:34
Σου στελνω πμ..πως να βαλεις φωτο.

semeniv inessa
Νεοφερμένο μέλος
30-05-11
23:42
Ευχαριστώ πολύ!Σου στελνω πμ..πως να βαλεις φωτο.![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum