Μανία με τη μπανιέρα

elenidn

Νεοφερμένο μέλος

Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
γειά σας,
γράφω εδώ μιας και όλοι λίγοι ή πολύ έχετε εμπειρία από τα ζουζούνια μας...η γατούλα μου εδώ και λίγο καιρό κάνει κάτι ασυνήθιστο ...ασυνήθιστο για εμάς δηλαδή...:hmm: συχνά πηγαίνει στο μπάνιο,μπαίνει στη μπανιέρα ξύνει τη μπανιέρα με μανία και μερικές φορές αφήνει κάτι υγρά :worry: δεν ξέρω βρε παιδιά τι είναι αλλά μου κινεί τη περιέργεια...αφήστε που τώρα τελευταία τα πρωινά νιαουρίζει διαρκώς ...και το κάνει μόνο πρωί αυτό με το νιαούρισμα...έχετε ανάλογη εμπειρία με τη μπανιέρα? ίσως είναι αστείο...δεν ξέρω ...αλλά εμένα μου φαίνεται περίεργοοοο.... δεν τολμάμε να αφήσουμε τη πόρτα ανοιχτή και τσούυυυυπ...στη μπανιέρα!:confused::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ηλικια εχει η γατουλα; Μηπως εχει οιστρο ψαχνει ταιρι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι γιατί όταν έχει οίστρο τη καταλαβαίνω..και τώρα δεν νιαουρίζει ούτε τόσο έντονα αλλά ούτε και διαρκώς όπως σε περίοδο οίστρου.....αλλά στη μπανιέρα κάνει σαν μανιακή ...:redface: και δε ξέρω γιατιιιιιιιιί...:/:

Αν δεν ειναι στειρωμενη και ειναι πανω απο 5 μηνων καλυτερα να πας σε κτηνιατρο να σου πει τι πρεπει να κανεις.

ο κτηνίατρος που την είδε μου είπε ότι δεν έχει κάτι .. είναι απόλυτα υγιής λέει.. δε ξέρω τι να πώ...αν δείτε με τι μανία ξύνει τη μπανιέρα ...ΣΟΚ...:P

Γενικα οι γατες τραβανε κατι κολληματα.
Αφου σου λεει ο γιατρος οτι δεν εχει κατι, αστη μεχρι να βαρεθει. Ανοιξε και λιγακι τη βρυση, να τρεξει νερακι, μηπως ασχοληθει με αυτο.
Παντως αυτο που λες οτι αφηνει κατι σαν υγρα, ειναι κλασσικη περιπτωση γατου που ''μαρκαρει'' την περιοχη.

Λοιπον ο συγχωρημενος ο γατουλης μου ειχε την μανια με την μπανιερα ανεβαινε πανω κ νιαουριζε οταν εκανα μπανιο ερχοταν κ χαζευε κ στην τουαλετα οποτε τραβουσα το καζανακι χαζευε το νερο κ να φανταστητε οτι δεν του αρεσε να κανει μπανιο

Και εμένα η Χλόη έχει μανία με νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες, κουβάδες και γενικά ό,τι έχει σχέση με νερό, παρόλο που σιχαίνεται να κάνει μπάνιο. Της αρέσει να παρακολουθεί τη ροή του νερού και να πίνει φρέσκο νερό και μπορεί να παρακολουθεί το λίγο νερό που έχει η μπανιέρα επί πολύ ώρα.

Τώρα για το να ξύνει με μανία την μπανιέρα δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συμβαίνει.

Με την μπανιερα εχει μανια και ο Ρικυ.Αυτο το εχω παρατηρησει ,οταν η αμμος του μυριζει εντονα απο τα τσισα και μολις βρει ευκαιρια ,σπανια βεβαια,μπαινει στην μπανιερα ,σκαβει σκαβει και τα σερβιρει.:mad::mad:
Επισης οταν εχει ουρολοιμωξη ,το κανει αυτο πιο εντονα.

Ειναι στειρωμενος ,οποτε δεν εχει να κανει με οιστρο .

Και εμενα το πουπακι μου.Βσικα μονο στην μπανιερα κατουραει.Τα κακακια τα κανει στην αμμολεκανη,αλλα τα κατουρακια στην μπανιερα.Μαλιστα,οταν τα κανει...την ξυνει κιιολας..:hehe::hehe::hehe:

ο Μαυρούλης, δεν κάνει την ανάγκη του, απλώς μπαίνει στη μπανιέρα, παίζει με τις κουρτίνες και τα σαμπουάν (σηνήθως αφήνουμε και ανοιχτά τα καπάκια, οπότε μέχρι να το καταλ΄βουμε χύνοτναι τα μισά:P) και αν πάμε να τον βγάλουμε :ropalo:

και δεν εχει οίστρο και δεν εχει προβλημα υγειας αλλα αφηνει υγρα.... δεν γινεται διαλεξε και παρε...εγω λεω σιγουρα οίστρο....
εκτος αν εχει προβλημα υγειας....οποτε αλλαζει μερη γιατι δεν μπορει να καταλαβει τι φταει...αν δεν ηταν τα υγρα θα ελεγα ειναι απο τα τρελα που κανουν οι γατες!!!αλλα τωρα...κατι παιζει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back