elenidn
Νεοφερμένο μέλος
γράφω εδώ μιας και όλοι λίγοι ή πολύ έχετε εμπειρία από τα ζουζούνια μας...η γατούλα μου εδώ και λίγο καιρό κάνει κάτι ασυνήθιστο ...ασυνήθιστο για εμάς δηλαδή...
συχνά πηγαίνει στο μπάνιο,μπαίνει στη μπανιέρα ξύνει τη μπανιέρα με μανία και μερικές φορές αφήνει κάτι υγρά
δεν ξέρω βρε παιδιά τι είναι αλλά μου κινεί τη περιέργεια...αφήστε που τώρα τελευταία τα πρωινά νιαουρίζει διαρκώς ...και το κάνει μόνο πρωί αυτό με το νιαούρισμα...έχετε ανάλογη εμπειρία με τη μπανιέρα? ίσως είναι αστείο...δεν ξέρω ...αλλά εμένα μου φαίνεται περίεργοοοο.... δεν τολμάμε να αφήσουμε τη πόρτα ανοιχτή και τσούυυυυπ...στη μπανιέρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenidn
Νεοφερμένο μέλος
και δε ξέρω γιατιιιιιιιιί...
kiss bill
Δραστήριο μέλος
elenidn
Νεοφερμένο μέλος

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Αφου σου λεει ο γιατρος οτι δεν εχει κατι, αστη μεχρι να βαρεθει. Ανοιξε και λιγακι τη βρυση, να τρεξει νερακι, μηπως ασχοληθει με αυτο.
Παντως αυτο που λες οτι αφηνει κατι σαν υγρα, ειναι κλασσικη περιπτωση γατου που ''μαρκαρει'' την περιοχη.
matina.27
Νεοφερμένο μέλος
mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα για το να ξύνει με μανία την μπανιέρα δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συμβαίνει.
brigite
Διάσημο μέλος

Επισης οταν εχει ουρολοιμωξη ,το κανει αυτο πιο εντονα.
Ειναι στειρωμενος ,οποτε δεν εχει να κανει με οιστρο .
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
) και αν πάμε να τον βγάλουμε 
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
εκτος αν εχει προβλημα υγειας....οποτε αλλαζει μερη γιατι δεν μπορει να καταλαβει τι φταει...αν δεν ηταν τα υγρα θα ελεγα ειναι απο τα τρελα που κανουν οι γατες!!!αλλα τωρα...κατι παιζει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool