Μανούλα!!!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ

Διάσημο μέλος

Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
Ας αφιερώσω και εγώ κάτι που έγραψα στι μαμάδες όλου του κόσμου!

_____________________________________________________________________________________________________

Μανούλα

Η μητέρα ηχεί το γέλιο μας, χύνει τα δάκρυά μας, ανταποδίδει την αγάπη μας, φοβάται τους φόβους μας. Ζει τις χαρές μας, νοιάζεται τις έγνοιες μας και μοιράζεται όλες μας τις ελπίδες και όλα μας τα όνειρα. Η μητέρα μας… εκείνη που ακούει αδιαμαρτύρητα όλα μας τα παιδιαρίσματα, που πάντα μας υποστηρίζει, έτοιμη να σηκώσει το σπαθί και να σκοτώσει τον εχθρό δίπλα μας. Αυτή που απλώνει τα φτερά της και μας ζεστάνει. Η μανούλα μας είναι αγάπη. Κοντά της μάθαμε να αγαπάμε. Όταν φοβόμαστε, η μητέρα μας κρατά στην αγκαλιά της. Όταν έχουμε ένα πρόβλημα, μας μιλάει. Είναι πάντα στο πλάι μας. Μας κάνει να νιώθουμε ότι αξίζουμε. Αν της φέρουμε μια άσχημη ζωγραφιά αυτή θα πει ότι είναι όμορφη γιατί τίποτα δεν είναι άσχημο όταν γίνεται με αγάπη! Με αυτά τα λόγια μας κάνει να πιστεύουμε ότι αν προσπαθούσαμε λίγο παραπάνω θα τα καταφέρναμε. Μας κάνει να ονειρευόμαστε. Η μητέρα ζει για ΄μας και ’μεις για εκείνη. Είναι η καλύτερή μας φίλη. Είναι υπέροχα να συζητάμε με τη μητέρα μας. Γιατί αυτή μόνο θα μας καταλάβει πραγματικά. Ποιος είναι αυτός που μας αγαπάει παντοτινά με μια στοργή που καμιά σύμπτωση, καμιά δυστυχία, κανένα έγκλημα δικό μας δεν μπορεί να τη σκοτώσει; Η μανούλα μας. Είναι το καταφύγιό μας, το ψωμί μας, η κουβέρτα μας, η υγεία και η ευτυχία μας. Δεν υπάρχει στον κόσμο όλο πηγή βαθιάς, δυνατής, αθάνατης αγάπης πέρα από την πηγή μες στην καρδιά μιας μάνας. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να μας αγαπήσουν, αλλά μόνο η μητέρα μας θα μας καταλάβει ,θα πασχίσει για εμάς, θα πονέσει για εμάς. Και όλα αυτά μας κάνουν να σκεφτόμαστε: τα περισσότερα απ’ τα άλλα ωραία πράγματα στη ζωή έρχονται ανά δυάδες ή τριάδες και εκατοντάδες. Πολλά τα ρόδα, τα’ αστέρια, τα ηλιοβασιλέματα, τα ουράνια τόξα, τα αδέλφια, οι θείες και τα ξαδέλφια, αλλά μόνο μία μάνα στον κόσμο. Γιατί τα χρήματα μπορεί να χαθούν, οι περιουσίες να καταστραφούν. Όμως αυτό που με τόση μεγαλοψυχία δίνει η μαμά στην οικογένεια της δεν μπορεί να φθαρεί ή να καταστραφεί. Η αγάπη της δεν έχει όρους. Όσο και να μεγαλώσουμε όταν βλέπουμε κάτι θεσπέσιο θέλουμε να φωνάξουμε:<< Μαμά, έλα να δεις>>! Μητέρα σε ευχαριστούμαι μητέρα πολύ για τις χρυσαφένιες μέρες που μας χάρισες και τα ήσυχα βράδια. Σε ευχαριστούμε για όλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρα πολυ ομορφο αυτο που εγραψες αγνη...μπραβο σου ..και εγω με τη σηρα μου να πω χρονια πολλα στη μανουλα μου,οσο χρονων και να παω θα μαι παντα το μωρο της ,και οτι την λατρευω ..χρονια πολλα σε ολες της μανουλες...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρα πολυ ομορφο αυτο που εγραψες αγνη...μπραβο σου ..και εγω με τη σηρα μου να πω χρονια πολλα στη μανουλα μου,οσο χρονων και να παω θα μαι παντα το μωρο της ,και οτι την λατρευω ..χρονια πολλα σε ολες της μανουλες...:D

Ευχαριστώ!Χρονια πολλά στις μανούλες!

Πολυ ομορφο αυτο που εγραψες Αγνη.Αφιερωνω την παρακατω εικονα στις μαμαδες του site αλλα και σε ολες τις μαμαδες.Η εικονα ειναι απο την Google.

Συνημμένα

• mothersday09.gif
    mothersday09.gif
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 7
Ας αφιερώσω και εγώ κάτι που έγραψα στι μαμάδες όλου του κόσμου!

_____________________________________________________________________________________________________

Μανούλα

Η μητέρα ηχεί το γέλιο μας, χύνει τα δάκρυά μας, ανταποδίδει την αγάπη μας, φοβάται τους φόβους μας. Ζει τις χαρές μας, νοιάζεται τις έγνοιες μας και μοιράζεται όλες μας τις ελπίδες και όλα μας τα όνειρα. Η μητέρα μας… εκείνη που ακούει αδιαμαρτύρητα όλα μας τα παιδιαρίσματα, που πάντα μας υποστηρίζει, έτοιμη να σηκώσει το σπαθί και να σκοτώσει τον εχθρό δίπλα μας. Αυτή που απλώνει τα φτερά της και μας ζεστάνει. Η μανούλα μας είναι αγάπη. Κοντά της μάθαμε να αγαπάμε. Όταν φοβόμαστε, η μητέρα μας κρατά στην αγκαλιά της. Όταν έχουμε ένα πρόβλημα, μας μιλάει. Είναι πάντα στο πλάι μας. Μας κάνει να νιώθουμε ότι αξίζουμε. Αν της φέρουμε μια άσχημη ζωγραφιά αυτή θα πει ότι είναι όμορφη γιατί τίποτα δεν είναι άσχημο όταν γίνεται με αγάπη! Με αυτά τα λόγια μας κάνει να πιστεύουμε ότι αν προσπαθούσαμε λίγο παραπάνω θα τα καταφέρναμε. Μας κάνει να ονειρευόμαστε. Η μητέρα ζει για ΄μας και ’μεις για εκείνη. Είναι η καλύτερή μας φίλη. Είναι υπέροχα να συζητάμε με τη μητέρα μας. Γιατί αυτή μόνο θα μας καταλάβει πραγματικά. Ποιος είναι αυτός που μας αγαπάει παντοτινά με μια στοργή που καμιά σύμπτωση, καμιά δυστυχία, κανένα έγκλημα δικό μας δεν μπορεί να τη σκοτώσει; Η μανούλα μας. Είναι το καταφύγιό μας, το ψωμί μας, η κουβέρτα μας, η υγεία και η ευτυχία μας. Δεν υπάρχει στον κόσμο όλο πηγή βαθιάς, δυνατής, αθάνατης αγάπης πέρα από την πηγή μες στην καρδιά μιας μάνας. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να μας αγαπήσουν, αλλά μόνο η μητέρα μας θα μας καταλάβει ,θα πασχίσει για εμάς, θα πονέσει για εμάς. Και όλα αυτά μας κάνουν να σκεφτόμαστε: τα περισσότερα απ’ τα άλλα ωραία πράγματα στη ζωή έρχονται ανά δυάδες ή τριάδες και εκατοντάδες. Πολλά τα ρόδα, τα’ αστέρια, τα ηλιοβασιλέματα, τα ουράνια τόξα, τα αδέλφια, οι θείες και τα ξαδέλφια, αλλά μόνο μία μάνα στον κόσμο. Γιατί τα χρήματα μπορεί να χαθούν, οι περιουσίες να καταστραφούν. Όμως αυτό που με τόση μεγαλοψυχία δίνει η μαμά στην οικογένεια της δεν μπορεί να φθαρεί ή να καταστραφεί. Η αγάπη της δεν έχει όρους. Όσο και να μεγαλώσουμε όταν βλέπουμε κάτι θεσπέσιο θέλουμε να φωνάξουμε:<< Μαμά, έλα να δεις>>! Μητέρα σε ευχαριστούμαι μητέρα πολύ για τις χρυσαφένιες μέρες που μας χάρισες και τα ήσυχα βράδια. Σε ευχαριστούμε για όλα.[/q
ποιητρια,ποιητρια:up:

mother-baby.jpg
mitera.jpg
mothers-day-flower.jpg

Γιατί για εμένα αυτή η μέρα είναι κάθε μέρα!

Που τα βρισκεις?:D

Πάω αρχική σελίδα google,πατάω <<εικόνες>>,και βάζω μια λέξη και αναζήτηση,αν ρωτάς για τις φωτογραφίες!

Οχι καλε,ρωταω που τα βρισκεις αυτα τα ωραια λογια:D:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back