Μαργαρίτα. Μια ταλαιπωρημένη ψυχή, πεταμένη στα σκουπίδια ψάχνει επειγόντως σπιτάκι.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Claire Rentfield

Επιφανές μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
Η φωτογραφία νομίζω τα λέει όλα...
Η τελευταία ενημέρωση είναι αυτή, ίσως την γνωρίζετε και από το θεματάκι που ζητάμε φιλοξενία.
"Η Μαργαρίτα πάει αργά και σταθερά προς το καλύτερο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει διαφύγει κάθε κίνδυνο. Σήμερα πήραμε αίμα για βιοχημικές. Μέχρι την άλλη Παρασκευή θα συνεχίσει και τη φαρμακευτική της αγωγή.
Έχει λευχαιμία και λοιμώδη περιτονίτιδα. Θα πρέπει να βρεθεί ένα σπίτι ή με γάτες με τις ίδιες ασθένειες ή ένα σπίτι χωρίς γάτες. Έξω δεν μπορεί να ξανα-επιστρέψει. Οκ μέχρι την άλλη Παρασκευή θα είναι στο κλουβί. Μετά δεν γίνεται να μείνει εκεί μέσα άλλο. Παρακαλώ πολύ προωθήστε όπου και όσο μπορείτε. Σώθηκε σαν από θαύμα. Μη μείνει έτσι. 6973275850."

Για περισσότερα δείτε και την δημοσίευση στο facebook και αν μπορείτε προωθήστε κιόλας. https://www.facebook.com/vagelis.peiraias/media_set?set=a.788535121221270&type=1

Αρ. Πρωτοκόλλου: Nine Lives 2157/08
10549271_792818967459552_3071284459728790077_o.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκιά μου κοπελούδα, καλότυχη να είσαι σε αυτόν τον αγώνα, σύντομα σε μια ζεστή αγκαλιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα μαργαριτάρι είναι η μικρή Μαργαρίτα :inlove: και πόσο συγκινητική η ιστορία της!Εύχομαι να βρει το καλύτερο σπιτάκι και σύντομα :)! Της αξίζει και με το παραπάνω :yes:

Καλή τύχη Μαργαριτούλα.:flowers: Να βρεις ένα όμορφο σπιτάκι με άπειρη αγάπη και χάδια να απολαμβάνεις για πολλά πολλά χρόνια:)

Σήμερα καθαριστήκαμε μόνες μας πια, άρα το στοματάκι μας πάει καλύτερα. Πήραμε και τα αποτελέσματα των βιοχημικών μας και εκτός από τα λευκά μας που είναι στα ύψη, πράγμα απόλυτα φυσικό μετά από αυτά που περάσαμε και τα λεμφοκύτταρά μας που είναι αρκετά χαμηλά, επίσης φυσικό κι αυτό μια και έχουμε λευχαιμία, κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά.
Καρδιά, συκώτι, νεφρά αλλά και το σάκχαρό μας είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια.:D
Και μερικές καινούργιες φωτό να μας καμαρώσετε που γίναμε καθαρές κοπέλες.;)
11024950_793252444082871_2041636850_o.jpg

11028488_793251787416270_1855573823_o.jpg

Καθαρή και πανέμορφη!:inlove: Άντε με το καλό να βγει από το κλουβάκι και να μπει το γρηγορώτερο σ'ένα ονειρεμένο σπιτάκι:)

Πολύ ταλαιπωρήθηκε αυτή η ψυχούλα και είναι κρίμα να επιστρέψει στο δρόμο. Μπράβο σε αυτούς που ενδιαφέρθηκαν για τη Μαργαριτούλα και μακάρι να βρει γρήγορα σπιτάκι και να ξεχάσει όλη την ταλαιπωρία που πέρασε.

Σήμερα επισκεφτήκαμε την κτηνίατρό μας για έναν έλεγχο μια και αύριο είναι η τελευταία μέρα που θα πάρουμε τα φαρμακάκια μας. Μας βρήκε πολύ καλά, και μαντέψτε πόσο βάρος πήραμε...
Πήγαμε 2.200 από 980 γραμμάρια.:clapup::clapup::clapup::yahoo::yahoo::yahoo::alljumpy:
Πάμε μια χαρά όπως βλέπετε, από όρεξη άλλο τίποτα. Με το που ακούμε τον ήχο της κονσέρβας αρχίζουμε το γουργουρητό της ευχαρίστησης.;)
Βέβαια με το που βλέπουμε να κατεβάζουν από το ράφι τα φάρμακα, σιγά σιγά και με ελαφρά πηδηματάκια υποχωρούμε στο κλουβί μας με ύφος αξιοπρέπειας που της την πλήγωσαν.:P
Αλλά τελικά είμαστε πολύ συνεργάσιμα κοριτσάκια και καταπίνουμε ότι μας δίνουν στωικά...:/:
Από το Σάββατο το μεσημέρι θα την έχω πια στο σπίτι μου και θα βάζουμε και φωτό συχνά πυκνά. Φτάνει να μάθουμε πρώτα το καταραμένο καινούργιο κινητό...:whistle:

Μπράβο το κοριτσάκι μας!
19.gif

Φαντάζομαι τώρα θα είναι πανέτοιμο και το δωμάτιό της για την υποδοχή της, κι όσο για τις φωτογραφίες...Βάσω μου έχουμε...χμ.. υπομονή!
84.gif

Άντε, με το καλό να τη δεχτείτε την, αναγεννημένη πλέον, ομορφούλα- Μαργαριτούλα :D

Ναι μωρέ το Μαργαριτάρι μου.:inlove:
Και το δωμάτιο μετά από κάτι εργασίες ανασυγκρότησης σήμερα, είναι πανέτοιμο.:)

Από ψυχολογία πώς είναι η μικρή? Θέλω να πω, έρχεται κοντά, τρίβεται, χαϊδεύεται πάνω σας?:)

Από ψυχολογία πώς είναι η μικρή? Θέλω να πω, έρχεται κοντά, τρίβεται, χαϊδεύεται πάνω σας?:)
Ουυυυυυ καλά είσαι, από αγριόγατο που ήταν στην αρχή έχει γίνει πρώτης τάξεως χουρχούρω.;)
Το καημένο μάλλον είναι τα πρώτα χάδια που απολαμβάνει στην ζωή του, ποιός ξέρει πως κατάφερε να επιβιώσει ολομόναχο αυτό τον ένα χρόνο της ζωής του...:(
Τώρα όμως όλα αυτά είναι πίσω της, θα μείνει στο healing room και θα γίνει μια αρκουδόγατα άλλο πράγμα. ΄Αμα δεν την φτάσω εγώ τα 6 κιλά δεν θα ησυχάσω.:P

Αρκουδόγατα συμφωνώ στο πνεύμα, όχι και στο σώμα (6 κιλά, πληθωρικός στόχος θα έλεγα!!!:P).
Μην ανησυχείς ήδη πήρε τα πάνω της και θα στρογγυλέψει κι άλλο, γρήγορα θα φτάσει τα φυσιολογικά της κιλά:)
Και φαίνεται πολύ τρυφερούλα και αγαπησιάρικο πλασματάκι, απλά δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία να δείξει τους θησαυρούς της ψυχής του.. :inlove:

Από σήμερα το μεσημεράκι η Μαργαρίτα βρίσκεται σπίτι μου.
΄Εχει ένα ολόκληρο δωμάτιο στην διάθεσή της και δεν βρίσκεται πια κλεισμένη σε ένα κλουβάκι...
Για την ώρα βέβαια είναι κρυμμένη στο γνωστό πια σε όσους μας γνωρίζουν ράφι... Αχ αυτό το ράφι, πόσα γατιά θα φιλοξενήσει άραγε.:P
Ούτε έχει φάει ακόμα φυσικά, αλλά ευελπιστώ πως στην διάρκεια της νύχτας που θα έχει ησυχία, θα βγει από την κρυψώνα της και θα φάει και θα πιεί και θα μας κατουρήσει.:)
Εγώ δεν την πιέζω γιατί έχει περάσει πολλά, έδειξε στον Βαγγέλη που έμενε πριν πως είναι μια χαδιαρούλα και μισή. Μιάμισυ χαδιαρούλα δηλαδή και ελπίζω σύντομα να προσαρμοστεί και να ξεπεράσει το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος.
Ψάχνουμε επειγόντως ένα σπιτάκι χωρίς άλλες γατούλες για να μπορέσει επιτέλους να ηρεμίσει σε ένα μόνιμο περιβάλλον.:)

Καλώς τη δέχτηκες τη Μαργαριταρούλα !!!:D
Αρχόντισσα την έχεις, με την ολόδική της δική της "σουίτα"! Που είμαι σίγουρη, σύντομα θα κατέβει από το περιβόητο και ιστορικό ράφι, προκειμένου ενδελεχώς να εξερευνήσει :P
Κι εσύ σαν σούπερ πεπειραμένη γατο-μάνα ξέρεις πολύ καλά οτι και θα φάει και θα πιεί και θα αφήσει τα "δωράκια" της στο κατάλληλο μέρος (θέλω να πιστεύω:hehe:). Κι όσο για χαδιαρούλα...Όχι μόνο μιάμισυ, αλλά μιάμισυ εις την "ν " θα αποδειχτεί.
Γερό από δω και πέρα και τυχερό να'ναι το μωρούλι να βρει σύντομα το σπιτάκι του και να αγαπηθεί πολύ :)

1973568ks3q8aceg4.gif

Ευχαριστούμε πάρα πολύ θεία Αλεξάνδρα, από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.:D

Ευχαριστούμε πάρα πολύ θεία Αλεξάνδρα, από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.:D

...και σε (υποψήφιου) γατο-γονιού τα μάτια και την καρδιά που θα την ερωτευτεί :D

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα όπως πρέπει και να συνεχίζει να είναι τυχερό!!! έλαμψε πραγματικά κοντά σας και πιστεύω αφού στάθηκε τυχερούλα και βρεθήκατε μπροστά της....δεν μπορεί, θα συνεχίζει να λάμπει το αστέρι της!! Μπράβο σε όλους σας για τη φροντίδα που της παρέχετε!!!

Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ, είναι πια σε τέλεια υγεία και περιμένει αυτόν ή αυτήν που θα την κάνει να ξεχάσει όλα όσα πέρασε. Αυτόν ή αυτήν που θα την κάνει την πριγκήπισα του σπιτιού του.:)
Αμέσως μετά το Πάσχα θα κάνει τα εμβόλιά της και θα στειρωθεί κιόλας.:D
DSCN0008.jpg

DSCN0014.jpg

DSCN0015.jpg

DSCN0016.jpg

smiley-signs130.gif
Μένω εκπληκτη και έκθαμβη!! Η Μαργαρίτα έγινε μια καλλονή!
smiley-love067.gif
smiley-love067.gif

Και πριν όμορφη ήταν καίτοι ταλαιπωρημένη, αλλά είναι αυτή η θεαματική μεταμόρφωση η συγκλονιστική που με αφήνει έμπλεη θαυμασμού.. :worship:
Με το κουκλίστικο προσωπάκι της, με τις μαγνητικές ματάρες της, με τα κομψά της πατουσάκια (βλ.φωτο 1) με τις τσαχπινιές και τις τρυφεράδες της... Πριγκήπισσα σωστή!
Με το καλό να βρει τον προορισμό της που δεν είναι άλλος από ευτυχισμένη βασίλισσα σε δικό της σπιτάκι-βασίλειο
smiley-happy050.gif
:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back