Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Βάσω μου ο φιλολογικός μου τρόπος είναι ο πιο κατάλληλος για να εκφράσω με όση το δυνατόν περισσότερη ακρίβεια τον θαυμασμό μου σε σένα, την καλή νεράιδα, που μάζεψες αυτό το ταλαίπωρο πλασματάκι που πάνω του ήταν αποτυπωμένη όλη η "ασχήμια"των ανθρώπων και το μεταμόρφωσες σ'ένα ζωντανό έργο τέχνης.
Μα ακόμα περισσότερο, που η δική σου ύπαρξη μας δίνει αισιοδοξία ότι, ναι, υπάρχει φως κι ελπίδα σ'αυτόν τον κόσμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αχ ευχαριστούμε πάρα πολύ.μα τι κουκλί είναι αυτό; Θα ξανακάνει εξετάσεις σύντομα; ή η κατάσταση ειναι σταθερή; οταν στειρωθείτε κιόλας θα σας προωθησουμε καταλληλα και στο τουιτερ, το οποιο κανει θαυματα. Εδωσα περσυ σε εξαιρετικές οικογένειες 3 γατάκια...

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω τουίτερ, δεν το πολυκαταλαβαίνω για να είμαι ειλικρινής...

Εξετάσεις κάναμε όταν την πρωτοβρήκαμε και βρέθηκε θετική στην λευχαιμία και στην περιτονίτιδα. ΄Ομως ήταν τόσο χάλια που η περιτονίτιδα τουλάχιστον παίζει και να μην ισχύει. Μόλις συμπληρωθούν 6 μήνες θα ξανακάνουμε για να είμαστε σίγουροι.

kat-cats
Διάσημο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Μας συγκινούν τα καλά σας λόγια, η αλήθεια είναι πως την έχω αγαπήσει πολύ την σκατούλα κι ας μην μ' αφήνει να κοιμηθώ με την συναυλία που έχουμε κάθε βράδυ λόγο οίστρου...

kat-cats
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
επίσης Βάσω το αυτάκι είναι σίγουρα κομμένο από μάχη;; γιατι στη γειτονιά μου ειναι οι γατούλες που έχουμε στειρώσει με κομμένο αυτάκι (λιγάκι βεβαια)
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το αυτάκι της Νότα μου δεν είναι απλά κομμένο λίγο, λείπει σχεδόν όλο...επίσης Βάσω το αυτάκι είναι σίγουρα κομμένο από μάχη;; γιατι στη γειτονιά μου ειναι οι γατούλες που έχουμε στειρώσει με κομμένο αυτάκι (λιγάκι βεβαια)

Δεν νομίζω κτηνίατρος να ήταν τόσο ατζαμής που να έκοβε όλο το αυτί, οπότε ή από μάχη είναι ή κάτι άλλο άσχημο. Πάντως ακόμα και τότε που την βρήκαμε, δεν είχε θέμα μ' αυτό, πρέπει να έγινε αρκετό καιρό πριν.
RedCat
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
δεν γραφω λεπτομερειες απλά ότι μπορει να υιοθετηθεί σε σπιτακι χωρίς αλλες γατούλες...και οτι ειναι ενα πανεμορφο γατακι (εβαλα και δυο φωτο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ.Βάσω μου, την βρηκα την αγγελία της Μαργαριτούλας και στο fb και τωρα την εβαλα και στο τουιτερ να ξερειςδεν γραφω λεπτομερειες απλά ότι μπορει να υιοθετηθεί σε σπιτακι χωρίς αλλες γατούλες...και οτι ειναι ενα πανεμορφο γατακι (εβαλα και δυο φωτο)

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα. Ο λόγος που δεν ανανέωνα το θέμα της είναι πως μια φίλη που μένει Γερμανία είχε πει πως αν δεν την ζητήσει κανείς, θα την έπαιρνε εκείνη τέλος Αυγούστου που θα πήγαιναν οι δικοί της να την δουν για να μπορέσουν να την συνοδέψουν.
΄Ολα αυτά όμως ανατράπηκαν και το έμαθα μόλις χθες.

Το σπίτι της δεν είναι ακόμα έτοιμο γιατί το φτιάχνουν, εκείνη έμεινε έγκυος και έχει προβληματικές εγκυμοσύνες και κάποιος δικός της θα ξαναπάει τα Χριστούγεννα, χωρίς να είναι και σίγουρο πως θα δεχτεί να συνοδέψει την Μαργαρίτα.

Εξακολουθούμε λοιπόν να ψάχνουμε κάποιον άνθρωπο χωρίς άλλα γατάκια και με μεγάλη πραγματικά καρδιά για να υιοθετήσει μια γατούλα που έχει περάσει όσα πέρασε η Μαργαρίτα...
Και ναι, μπορεί να είναι φορέας της λευχαιμίας αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνει κανείς αν δεν δει τις εξετάσεις της. Είναι μια γατούλα που εμπιστεύτηκε ξανά τους ανθρώπους, με όρεξη για ζωή, παιχνίδια και φαγητό.
Την βρήκαμε μόλις 980 γραμμάρια ενώ ήταν ενός έτους και την έφτασα μέσα σε λίγους μήνες στα 4.600!!!
Δείτε την μεταμόρφωσή της στις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα παρακαλέσω όσους έχουν fb να προωθήσουν τις φωτό ή το άλμπουμ της για να της βρούμε ένα σπιτάκι, γιατί τα δικά μου περιθώρια στενεύουν και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μπορώ να την συντηρώ και να την φιλοξενώ, χωρίς να ρίξω τα δικά μου γατιά, ή τα αδέσποτά μου, ή ακόμα και τον εαυτό μου.
Υ.Γ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα φτιάξουμε καινούργιο άλμπουμ και θα βάλω τον σύνδεσμο για όποιον θέλει και μπορεί να προωθήσει.
Το άλμπουμ στο fb είναι αυτό. https://www.facebook.com/vagelis.peiraias/media_set?set=a.788535121221270.100001943673484&type=3
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Μετά από ένα χρόνο και κάτι, μετά από άπειρες αλλά αποτυχημένες προσπάθειες να βρει σπίτι έστω και στο εξωτερικό, η Μαργαρώ υιοθετήθηκε και μάλιστα κοντά για να μπορώ να την βλέπω.

Βρήκε το καλύτερο σπίτι που μπορούσε να βρει, θα ζει με 3 μπαμπάδες που την λατρεύουν ήδη και την περίμεναν πως και πως από την μέρα που έμαθαν για εκείνη. Δεν ασχολήθηκαν με τίποτα άλλο παρά μόνο να της δώσουν ένα σπίτι και μια οικογένεια για να μην ξαναθυμηθεί ποτέ της όλα όσα πέρασε στον δρόμο πριν την βρούμε.
Υπήρξε απίστευτη χημεία με τον μπαμπά Νο1, ήταν ο μόνος άνθρωπος που η Μαργαρίτα δεν κρύφτηκε όταν μπήκε στο δωμάτιο για να την δει.
Της ψώνισαν την προίκα της όλη και έχουν παραγγείλει ακόμα και ένα τεράστιο γατόδεντρο για να έχει να ακονίζει τα νυχάκια της και να χαζεύει έξω από την μπαλκονόπορτα. Πριν ακόμα πάει στο σπίτι έβαλαν σίτες σε όλες τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα για να μην κινδυνέψει η πριγκηπέσσα τους.

Τελικό αποτέλεσμα, μια γυναίκα και τρεις άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπορεί να άργησε η αγάπη για ένα χρόνο(και κάτι), αλλά ήρθε ολόλαμπρη, ζεστή και...εις τριπλούν!Ένα μεγάλο μπράβο και στην προσωρινή μανούλα που σε αγκάλιασε, σε φρόντισε και που η προσπάθεια και η υπομονή της, ανταμείφθηκαν με τρεις μπαμπάδες να σε λατρεύουν. Καλή ζωή να'χεις κοκόνα μου

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool