Μας αρέσει όταν η γάτα μας...

Τι κουκλιτσα ειναι αυτη τυλιγμενη μεσα στη κουβερτα! Να την χαιρεσαι!

1_2.jpg

Η ζιζούκα μου είναι που νυστάζει! ευχαριστούμε! (κάνω σα χαζή - γατομαμά! :D)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν τρυπωνει κατω απο τη φλις κουβερτα οταν αραζω tv
DSC05296_zpsd7ad56ce.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ κουκλίτσα μου!!!:inlove::inlove::inlove:
Πως να μην σου αρέσει κάτι τέτοιο όμως.;)

οταν τρυπωνει κατω απο τη φλις κουβερτα οταν αραζω tv
DSC05296_zpsd7ad56ce.jpg

Ωωωω, ναι! Τι ευτυχία! Όταν έρχονται να χουχουλιάσουν μαζί σου και τρυπώνουν εκεί δίπλα σου. Εγώ λιώνω τώρα τελευταία, που λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, που μόλις καθίσω κάπου έρχεται το Μισάκι και τρυπώνει στην αγκαλιά μου. Σηκώνομαι πάλι κάτι να πάρω, να κάνω κάποια δουλειά κλπ, ξανακάθομαι, ακούραστο αυτό, εκεί, ξανάρχεται!
Λιώνω κι όταν μου δαγκώνει απαλά το χέρι για παιχνίδια... Αχ! :inlove: Γατοέρωτες!

Κουβέρτες, χουχουλιάσματα και χουρχουρητά...:inlove:Είναι αλήθεια, οι κρύες μέρες μας φέρνουν πιο κοντά! :D

2014_09_09_000734.jpg

η κυρα Μούγκα με τ ονομα...

Η Μούγκα δεν χρειάζεται να μιλήσει, μιλάει η χρυσαφένια ομορφιά της !
smiley-love008.gif

dsc05296_zpsd7ad56ce.jpg

τη χαιρομαι,τη χαιρομαι καθε μερα!

Τρελαίνομαι όταν ξυπνάω το πρωί και με κυνηγάει από πίσω σε όλο το σπίτι κάνοντας πρρρρρρρρρρρρρρρ.....για να την ταΐσω, και το γεγονός ότι δεν κοιμάται ποτέ μόνη της όταν είμαστε στο σπίτι αλλά θέλει να κοιμάται πάνω μας!!!!! :inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back