hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
05-09-10
00:15
Καλησπέρα!
Η μικρή μου Λίζα κάποιες φορές (πάλι καλά λίγες) αρχίζει να μασουλάει σακούλες...! Φυσικά δεν έχει πρόσβαση σε αυτές αλλά όταν καμιά φορά υπάρχει κάποια στον χώρο...σίγουρα θα πάει να παίξει μαζί της αλλά καμιά φορά την μασουλάει και τρώει μικρά κομμάτια....Ξέρει κανείς γιατί??
Η μικρή μου Λίζα κάποιες φορές (πάλι καλά λίγες) αρχίζει να μασουλάει σακούλες...! Φυσικά δεν έχει πρόσβαση σε αυτές αλλά όταν καμιά φορά υπάρχει κάποια στον χώρο...σίγουρα θα πάει να παίξει μαζί της αλλά καμιά φορά την μασουλάει και τρώει μικρά κομμάτια....Ξέρει κανείς γιατί??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
05-09-10
00:22
Δεν ξερω γιατι, αλλα εξαφανισε τες!!! Μπορει να παθει μεγαλο κακο και να μπλεχτει κομματι απο σακουλα στο εντερο και να πεθανει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
06-09-10
21:47
Δεν ξερω γιατι, αλλα εξαφανισε τες!!! Μπορει να παθει μεγαλο κακο και να μπλεχτει κομματι απο σακουλα στο εντερο και να πεθανει.
Πλάκα κάνεις....! Δλδ τυχεροι ειμασταν....! Πω πωωω....
samis
Δραστήριο μέλος
Ο samis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 520 μηνύματα.
07-09-10
01:37
και μενα το κανει αυτο αρκετες φορες...
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
12-09-10
18:08
Πρόσεξέ το πολύ, η ΄μεγαλύτερη από τις γατούλες μου, από περίπου 6 μηνών άρχισε να τρώει διάφορα χαζά. Στην αρχή έναν σπάγγο, μετά ένα κορδόνι. μετά ένα λαστιχάκι. Αρχίσαμε να προσέχουμε πάρα πολύ αυτά τα αντικείμενα. Έτσι, επεξέτεινε την αλλοτριοφαγία. Ανακαλύψαμε φαγωμένα τιραντάκια από μπλουζάκια. Κρύβαμε λοιπόν επί πλέον, ο,τιδήποτε ρούχο είχε τιράντες (είμαστε και τρεις γυναίκες). Έπειτα, άρχίσαμε να βρίσκουμε φαγωμένα πουλόβερ, μπλούζες μακώ, φορέματα βαμβακερά και βισκόζ. Σημειωτέον, όλα τα έκανε εμετό μετά από ΄6-7 ημέρες. Δεν ξέρω πώς έχει επιζήσει μέχρι σήμερα, καθώς δεν μπορώ να φανταστώ τί άλλο θα της έρθει να καταπιεί!!Υπάρχουν και δύο έφηβες, που όσο να κάνεις, δεν είναι και υπόδειγμα συγυρίσματος, οπότε κλειδώνουμε, μαζεύουμε, αλλά, κάτι θα κυκλοφορεί. Ο γιατρός το απέδωσε σε ψυχολογικά αίτια , βαρεμάρα, ανία, ποιός ξέρει.Εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχουμε κάποιο κρούσμα, μπορεί αυτό και να οφείλεται στο ότι αποκτήσαμε και άλλη γατούλα, τί να πω; Άβυσσος η ψυχή της γάτας. Παρακολούθησε τη μικρή σου και μακάρι να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum