Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Νόμιζα πως είναι λόγω ελειψης καθαριότητας επειδή χωριστηκε
νωρίς από την μανούλα της και είναι μικρή και απλά δεν ξέρει να καθαριστεί σωστά.
Αλλά από όσα διαβάζω εδώ στο θέμα, τεριάζουν όλα τα συμπτώματα,
την φαγουρίζουν τα αυτάκια της, ειδικά το ένα αν μπορούσε θα το είχε βγάλει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω από το καλοκαίρι που τον βρήκα που παιδεύομαι κι εγώ και ιδίως αυτός. Και το κάνω αυτόκαθημερινά για να τον ανακουφίσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Μας έδωσε ο γιατρός ένα φάρμακο να βάζουμε, με το οποίο κάνουμε και μπάνιο. Τώρα θα γίνουμε πάλι καλά!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Δεν θυμάμαι το όνομα από το φαρμακο αυτή την στιγμή, είμαι στην δουλειά, αλλά θα το κοιτάξω το βράδυ. Ελπίζω να γίνουμε γρήγορα καλά.

Καλησπέρα φίλοι μου και γατοαγαπούληδες!
Είμαι νέα μαμά όπως έχω ξαναπει, ελπίζω διάλεξα το σωστό σημείο να εκφράσω την ανησυχία μου.
Λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι η Λίλι έχει κάτι μαυράκια στα αυτιά της, είναι πλέον 2 μιση μηνών, όταν την πήρα την είχαν να κόβει βόλτες σε κήπο, οπότε υπέθεσα πώς ήταν χώμα, έχω καθαρίσει κ τμήμα τους προσεκτικά με μπατονέτες και όντως σα χώμα μου φάνηκε και εμένα.
Δεν έχει αυξηθεί αυτό και δεν έχει φαγούρα ή κοκκινίλες αλλά αγχώθηκα ομολογώ μήπως έχει ψωρίαση...Σε δύο βδομάδες θα την πάω για το πρώτο εμβόλιο όπου θα ζητήσω από την κτηνίατρο και συμβουλές για θαλασσινό ταξίδι γιατί Αύγουστο θα πάμε Κρήτη και θέλω να είμαι προετοιμασμένη.
Πέραν αυτού το Λιλάκι έχει εξελιχθεί σε μία απίστευτη, χαδιάρα και απαιτητική κορούλα! Όλο αγκαλιές και παιχνίδια ζητάει το γλυκό μου και αλίμονο αν δεν της δώσουμε σημασία, δαγκώνει κινητά και τάμπλετ..χαχαχαχαχα!! Είναι γενικότερα ήρεμη και δεν κάνει ζημιές και τώρα είμαστε σε φάση εκπαίδευσης, γιατί είναι και πανέξυπνη και έχω παρατηρήσει ότι πλέον καταλαβαίνει τι επιτρέπεται και τι όχι και δοκιμάζει τα όρια...το να σας πω ότι την λατρεύω είναι περιττό φαντάζομαι. Η χαρά μας που την σώσαμε από τον δρόμο δεν περιγράφεται..ακόμη και ο πατέρας μου που δεν ήθελε ζώα μες το σπίτι την έχει λατρέψει!!
ευχαριστώ που με ακούσατε και περιμένω την γνώμη και τα σχόλια σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Καλησπέρα Lily!
Aρχικά να το χαίρεσαι το όμορφο ψιψίνι!Είναι πανέμορφη!!
Τα μαυράκια που λες είναι μάλλον ψώρα.Μην σε τρομάζει όμως δεν είναι και τρομερό,ειδικά αν είναι λίγο.
Να την πας στο γιατρό να την δεί κ θα σου δώσει την κατάλληλη θεραπεία.Μην δοκιμάσεις κάτι μόνή σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα κι από εμένα! Θα συμφωνήσω με την Ιωάννα. Κι επίσης μην επιχειρείς να τα καθαρίζεις εσύ τα αυτάκια της με μπατονέτα. Εμάς ο γιατρός μας το έχει απαγορεύσει ρητά.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κτηνίατρος μας είπε ότι καθαρίζουμε τα μαυραδάκια με φυσιολογικό ορό και αποστειρωμένη γάζα (αυτές τις κλασικές που πουλάνε στα φαρμακεία) και όχι μπατονέτα. Αν το μαυραδάκι φύγει και δεν εμφανιστεί πάλι, τότε οκ ήταν απλά μαυραδάκι. Αλλά παρατηρούμε για φαγούρες, για επανεμφάνιση κλπ.
Όμορφη η Λίλι

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool