Μαυράκια στα χειλάκια..

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
καλησπέρα παιδιά,

ο δικός μου ο γατούλης, έχει στα χειλάκια του κάποια (αρκετά) "μαυράκια" σαν ελίτσες, αλλά οχι στρογγυλες..ο γιατρός που ρώτησε μου είπε ότι είναι ακίνδυνα και οφειλονται σε εκκριση μελανίνης στα συγκεριμένα σημεία..εσείς έχετε συναντήσει κάτι παρόμοιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα παιδιά,

ο δικός μου ο γατούλης, έχει στα χειλάκια του κάποια (αρκετά) "μαυράκια" σαν ελίτσες, αλλά οχι στρογγυλες..ο γιατρός που ρώτησε μου είπε ότι είναι ακίνδυνα και οφειλονται σε εκκριση μελανίνης στα συγκεριμένα σημεία..εσείς έχετε συναντήσει κάτι παρόμοιο?

ειχαν πολλοι γατοι μου.. συνηθως αρσενικους απο οτι θυμαμαι, δεν ξερω αν παιζει ρολο το φυλο. και ο φρου μου εχει 2-3..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ο δικός μου έχει αρκετά μαυράκια στο πιγουνάκι του κι επειδή είναι άσπρος φαίνεται πολύ. Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο πράγμα. Πάντως μόλις πληρωθώ γιατί είμαι ταπί, θα τον πάω στον γιατρό να τον δει. Εσένα ο δικός σου ξίνεται εκεί γιατί ο δικός μου που και που το ξίνει:hmm: :hmm: :hmm:

εγω μιλαω για αυτα που εχει πανω στα χειλη εκει που δεν εχει τριχωμα.. καμια φορα και μεσα στο στομα η πανω στα ουλα.

Τα "μαυράκια" που αναφέρεις είναι ανάγλυφσ; Σαν μικρά εξογκωματάκια δηλαδή; Γιατί αν όχι, ίσως είναι κάτι σαν στίγμα. Έτσι τουλάχιστον μου το είχε πει ο γιατρός για τη δικιά μου την γατούλα που κι αυτή στα χειλάκια της αλλά και στο εσωτερικό του στόματος, στα ούλα, έχει σε ορισμένα σημεία αντί για ροζ μαύρο δερματάκι.

Tα είχαν 2 «κόκκινοι» γατούλιδές μου. Aκριβώς όπως τα περιγράφεις. Aφού πια δεν ζούσαν, κάπου άκουσα αλλά μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα οτι σχετίζονται με κάποιο πρόβλημα στο συκώτι :/: Eγώ ελπίζω να μην είναι τίποτα... :)

εμενα παλι τα εχει ο λαμπης στα χειλια του αλλα δεν με ανυσηχει το θεμα χρωματισμος ειναι αυτο με το συκωτι το εχω ακουσει κ εγω

ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις..:) . Θα ξαναρωτήσω αλλά επειδή η άλλη μου γατούλα είναι σιαμέζα και είχε ουτως ή άλλως καφέ σκουρα χειλάκια, δεν τα είχα ξαναδεί..Ολγα και αυτός κόκκινος είναι...λες να έχει κάποια σχέση ή να είναι κάποιο γονίδιο...αλλά και πάλι ισως να είναι αυτό με τους αρσενικούς..οσο δεν τον πειράζει και δεν ειναι κατι κακο δεν με ενοχλεί...αλλωστε τον κάνει να ξεχωρίζει..

Ασπασία, αυτά του Χιόνη που λες ειναι εξωτερικά και μάλλον πρόκειται για ακμή..(νομίζω):)

ειχε πολλα ο γατουλης μου που ειχε aids.. παιζει ρολο?? και παλιοτερα το ειχα προσεξει σε κανα δυο αρσενικα ανοιχτοχρωμα ξανθα δηλαδη και ασπρα... ο τωρινος μου γατουλης εχει 2-3.. να ανησυχω??

mimikaki, δεν νομίζω οτι ειναι ανησυχητικό..θα ξαναρωτήσω πάντως και θα ενημερώσω..

οκ ευχαριστω..:)

Ο Φελιξ εχει και του τα καθαριζει η Οπρα, ειναι παιδικη ακμη. Η Γιασμιν μουθ ειπε οτι με λιγο οινοπνευμα καθαριζουν

Ο Φελιξ εχει και του τα καθαριζει η Οπρα, ειναι παιδικη ακμη. Η Γιασμιν μουθ ειπε οτι με λιγο οινοπνευμα καθαριζουν

Ναι, το μωράκι μου είναι στην εφηβεία ακόμη....:lol:

Μπερδευομαι με το αν ειναι στιγματακια ή χρωματισμός. Αν ειναι στιγματακια ειναι ακμή αλλά διαφορετικα όχι. Αν και δεν γνωρίζω τι ειναι στη 2η περιπτωση και σε δικα μου το εχω συναντήσει

Τα μαυράκια στα ούλα τα έχει και ο Τελείας, είχα ρωτήσει τον κτηνίατρο, δεν είναι τίποτα, είναι φυσιολογικό.
Τα μαυράκια στο τρίχωμα όμως που έγραψε η Ασπασία είναι μικρόβια και φεύγουν με betadine.

Pώτησα και εγω τη γιατρο και μου ειπε οτι ίσως να έχει σχέση με το συκώτι γιατί απο αυτό περνάνε ολα. Oμως λεγεται κοκίωμα και το γενάει ο οργανισμός. Σε πολύ προχωρημένες καταστάσεις προκαλεί ουλίτιδα και τότε χρειάζεται θεραπεία κορτιζόνης. Πάντως λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει. :)

σ'ευχαριστώ όλγα:) ,

για το συκώτι οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το ήξερα. Θα τα παρακολουθώ βέβαια..σχετικά με την ουλίτιδα που λες..Οπως όλες μας είμαι χαζομαμα και ανησυχω με το παραμικρό....:lol:

ειχε πολλα ο γατουλης μου που ειχε aids..

Έχουν κι οι γάτες AIDS;!;!:blink: Αν ναι, δεν είναι κάπως επικίνδυνο;!;!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back