evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
18-09-10
14:35
Μετά από επίσκεψη στον κτηνίατρο μου έγραψε αλοιφή oridermyl γιατί ο γατούλης μου έχει βακτήρια στο αυτί. Πηγαίνοντας στο σπίτι και διαβάζοντας τυχαία τις οδηγίες χρήσης στις αντενδείξεις γράφει να μην χρησιμοποιείται σε γάτες γιατί το προιόν είναι για σκύλους!! Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την αλοιφή αυτή και αν ναι υπάρχει ειδική για γάτες? Αμάν αυτή η γκαντεμιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.223 μηνύματα.
18-09-10
14:52
Μήπως να τον έπαιρνες τηλέφωνο;Ο προηγούμενος γιατρός μου,είχε κάνει λάθος και μου είχε δώσει ένα χάπι(δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό ήταν) που ήταν για σκυλιά,και όταν τον ρώτησα μου είπε πως ευτυχώς που δεν το έδωσα στο γάτο μου...Μετά από επίσκεψη στον κτηνίατρο μου έγραψε αλοιφή oridermyl γιατί ο γατούλης μου έχει βακτήρια στο αυτί. Πηγαίνοντας στο σπίτι και διαβάζοντας τυχαία τις οδηγίες χρήσης στις αντενδείξεις γράφει να μην χρησιμοποιείται σε γάτες γιατί το προιόν είναι για σκύλους!! Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την αλοιφή αυτή και αν ναι υπάρχει ειδική για γάτες? Αμάν αυτή η γκαντεμιά!![]()
..βέβαια ίσως να μην ισχύει σε αυτην την περίπτωση..αλλα καλό θα ήταν να τον ρωτήσεις..άνθρωποι είναι και λάθη συμβαίνουν συχνά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
18-09-10
15:15
Το χρησιμοποιώ χρόνια σε γάτες, και το έχω βάλει και στον σκύλο μου.
Δεν βλέπω να λέει όχι στις γάτες... λέει για κτηνιατρική χρήση, και είναι και το καλύτερο σκεύασμα που κυκλοφορεί για τις μολύνσεις των αυτιών.
Αν τώρα η δική σου συσκευασία λέει άλλα... δεν το γνωρίζω.
και απο ότι βλέπω, και στο κουτί (γιατί εγω το έχω πετάξει...) έχει και τα ζώα για τα οποία κάνει...
https://www.google.gr/imgres?imgurl=...&ndsp=30&ved=1t:429,r:16,s:0&biw=1280&bih=685
Νομίζω δεν πρέπει να ανησυχείς... απλά προσοχή στην δόση γιατί είναι πολύ λιπαρό... ενα μπαλάκι ίσα ίσα φτάνει.
Δεν βλέπω να λέει όχι στις γάτες... λέει για κτηνιατρική χρήση, και είναι και το καλύτερο σκεύασμα που κυκλοφορεί για τις μολύνσεις των αυτιών.

Αν τώρα η δική σου συσκευασία λέει άλλα... δεν το γνωρίζω.

και απο ότι βλέπω, και στο κουτί (γιατί εγω το έχω πετάξει...) έχει και τα ζώα για τα οποία κάνει...
https://www.google.gr/imgres?imgurl=...&ndsp=30&ved=1t:429,r:16,s:0&biw=1280&bih=685
Νομίζω δεν πρέπει να ανησυχείς... απλά προσοχή στην δόση γιατί είναι πολύ λιπαρό... ενα μπαλάκι ίσα ίσα φτάνει.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
18-09-10
15:23
Μόλις βρήκα την κτηνίατρο (νομίζω ότι θα μου βάλει φραγή εισερχομένων....) και μου είπε ότι έχει αλλάξει η εταιρεία και έχουν βάλει αυτό στις αντενδείξεις αλλά δεν ισχύει. Οπότε μάλλον έχει λογική που σε άλλη συσκευασία δεν έχει αντενδείξεις. Για δικά μου χάπια μπορεί να μην έχω διαβάσει και ποτέ οδηγίες χρήσης..

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
18-09-10
15:28
Ναι, αυτό μπορεί να έχει μια λογική...
Εγώ με αυτό έχω βρεί την υγεία μου, και ενώ πέρσι έλεγαν ότι θα το καταργούσαν... πήρα στοκ για παν ενδεχόμενο...
Μάλλον άλλαξαν τελικά την συσκευασία (και τις οδηγίες χρήσης..) και λογικά θα το πουλάνε και ακριβότερα...
Εγώ το έβρισκα 12ε το σωληνάριο.

Εγώ με αυτό έχω βρεί την υγεία μου, και ενώ πέρσι έλεγαν ότι θα το καταργούσαν... πήρα στοκ για παν ενδεχόμενο...

Μάλλον άλλαξαν τελικά την συσκευασία (και τις οδηγίες χρήσης..) και λογικά θα το πουλάνε και ακριβότερα...

Εγώ το έβρισκα 12ε το σωληνάριο.

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
18-09-10
15:36
Εγώ το πήρα 8 ευρώ πάντως! Το να κατέβηκε η τιμή δεν είναι λογικό αλλά ελέγχω και την ημερομηνία λήξης και όλα καλά 

Η κτηνίατρος μου είπε ότι άλλαξε η εταιρία ίσως έλαβαν υπ'όψιν και την οικονομική κρίση
Χαίρομαι που λες ότι είναι καλό! Απ τη στιγμή που το έβαλα πάντως ο γάτος μου ούτε να με φτύσει μου το κρατάει μανιάτικο 

Η κτηνίατρος μου είπε ότι άλλαξε η εταιρία ίσως έλαβαν υπ'όψιν και την οικονομική κρίση
Χαίρομαι που λες ότι είναι καλό! Απ τη στιγμή που το έβαλα πάντως ο γάτος μου ούτε να με φτύσει μου το κρατάει μανιάτικο 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki