daifuku
Νεοφερμένο μέλος
το ένα απ' τα νεογέννητα που είχα βρει πριν μια εβδομάδα περίπου, παρατήρησα ότι στο ένα του χεράκι τα νύχια είναι μαύρα και σκληρά, κάπως παράξενα, ενώ στα υπόλοιπα πόδια (όπως κ στα άλλα γατάκια) τα νύχια είναι άσπρα - φυσιολογικά.
επίσης το ένα ματάκι του έχει τσίμπλες, του το καθαρίζω με χαμομήλι μέχρι να γίνει 3 εβδομάδων για να του βάλω κολλήριο.
είναι το πιο μικρουλάκι απο τα γατάκια, αλλά μεγαλώνει σιγά σιγά.
ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανελλι ασπρο το ενα και μπεζ ασπρο το αλλο..
Και τα δυο ειχαν στις ακρες μαυρα νυχακια αλλα στο ασπρο εφυγαν πλεον.. Το αλλο εχει ακομα! Αλλα φαινονται υγιεστατα και ειναι περιπου 350 γραμμαρια και ας ειναι 10 ημερων!!
(ο πατερας ηταν 8 κιλα!)
Σημειωση τα εβγαλε με καισαρικη η κακομοιρα γιατι ηταν τεραστια..
Desdemona
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ. Προφανώς αυτό είναι.αν τα μπροστινα ποδια ειναι μαυρο το τριχωμα η σκουρο το πιο πιθανο ειναι να ειναι και τα νθχακια μαυρα
daifuku
Νεοφερμένο μέλος

πω πω 350 γραμμάρια! πράγματι πρέπει να ήταν τεράστια! τα δικά μου τα 10 ημερών είναι καπου 200 γραμμάρια, και τα άλλα που είναι 14 ημερών γύρω στα 270

julia
Διακεκριμένο μέλος

και οι τσίμπλες ΠΟΛΥ συχνό στα νεογέννητα...
να σου ζήσουν και υπομονή!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω βρε παιδιά... Της Αρήθας τα νυχάκια είναι κάτασπρα, το ίδιο και του Λούθηρου της μαμάς μου (που είναι επίσης μαύρος) και του Ηρακλή (που είναι σιαμέζος, δηλαδή έχει σκούρα καφέ ποδαράκια). Δεν μου έχει τύχει ποτέ να δω μαύρα νυχάκια...αν τα μπροστινα ποδια ειναι μαυρο το τριχωμα η σκουρο το πιο πιθανο ειναι να ειναι και τα νθχακια μαυρα...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Του Bat πάντως που έχει σκούρα "γάντια" είναι κατάμαυρα. αλλά κ του Τζέρι των γωνιών μου που είναι κ αυτός ασπρόμαυρος τα νύχια του είναι μαύρα. Νομίζω ότι όπως είπε κ η Havana το χρώμα των νυχιών είναι ανάλογο με το χρώμα της γούναςΔεν ξέρω βρε παιδιά... Της Αρήθας τα νυχάκια είναι κάτασπρα, το ίδιο και του Λούθηρου της μαμάς μου (που είναι επίσης μαύρος) και του Ηρακλή (που είναι σιαμέζος, δηλαδή έχει σκούρα καφέ ποδαράκια). Δεν μου έχει τύχει ποτέ να δω μαύρα νυχάκια...![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω βρε παιδιά... Της Αρήθας τα νυχάκια είναι κάτασπρα, το ίδιο και του Λούθηρου της μαμάς μου (που είναι επίσης μαύρος) και του Ηρακλή (που είναι σιαμέζος, δηλαδή έχει σκούρα καφέ ποδαράκια). Δεν μου έχει τύχει ποτέ να δω μαύρα νυχάκια...![]()
Και σε μένα έχει τύχει να είναι κατάμαυρο το γατι με ροζ νυχάκια.. αλλα και άλλο να έχει μαύρα...
Νομίζω οτι γεννιούνται με μαύρα και μετά αν είναι ετσι προγραμματισμένα απο τα γονίδια αλλάζουν μετά σε ροζ΄η παραμένουν μαύρα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool