Μαύρο παιχνιδιάρικο γατάκι ψάχνει για σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Ο μικρός μας είναι 4,5 μηνών, με μαύρο τρίχρωμα,εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος,πολύ παιχνιδιάρης και χαρούμενος!Τον βρήκαμε πριν από 2 μήνες πολύ ταλαιπωρημένο έξω από την εταιρεία που εργάζομαι.Του αρέσει να τρέχει συνέχεια,να μπαίνει σε σακούλες και να σκαρφαλώνει οπουδήποτε!Θέλουμε κάποιον που να τον αγαπήσει πολύ και να τον φροντίζει για μία ζωή, όπως του αξίζει.
Αρ.τσιπ.968000010098627
Τηλ. επικοινωνίας 6977343173

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να βρει το καλύτερο σπίτι! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανεβάστε φωτογραφίες του μικρού, αυτό θα βοηθήσει. Καλή τύχη του εύχομαι :)

Σου στέλνω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών, καθότι αυτή που ανέβασες δεν εμφανίζεται

008.jpg

Κι αυτός είναι ο μικρός μαύρος παιχνιδιάρικος γατούλης!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Προσωπικά έχω μια αδυναμία στα μαύρα γατιά... είναι ένας κούκλος και εύχομαι σύντομα να βρει το καλύτερο σπίτι :)

αααααααααααα...ειναι θεεικο,ειναι πανεμορφο,ειναι πανθηρακι,το λατρευω!!:D

Πω πω, ένα πανέμορφο πανθηράκι με μαύρα πατούσια!!
Και τι ματάκια υπέροχα είναι αυτά;! :flowers:

Ο Μαύρος γατούλης σας ευχαριστεί πολύ για τα καλά σας λόγια, αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει ενδιαφερθεί κάποιος γι αυτόν....

θέλει χρόνο και υπομονή. Είναι και καλοκαίρι τώρα και γίνονται λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα. Με υπομονή όμως σίγουρα θα βρεθεί το κατάλληλο σπιτάκι για το μαύρο τσαχπίνικο πανθηράκι!!!!

Είναι πολύ όμορφος! :)
Θέλει λίγη υπομονή μέχρι να βρει το μόνιμο σπίτι του αλλά πιστεύω ότι θα το βρει σύντομα! ;)

Επείγον! Ο μικρός παιχνιδιάρικος γατούλης εξακολουθεί να αναζητά σπίτι! Δυστυχώς η εταιρεία που εργάζομαι, και ταυτόχρονα φιλοξενεί τον γατούλη κλείνει τον Αύγουστο για διακοπές & πρέπει να βρεθεί άμεση φιλοξενία!!!

Καλημέρα! Ο μαύρος παιχνιδιάρικος γατούλης τελικά υιοθετήθηκε από εμάς, τον αγαπήσαμε πολύ & μένει πια στο σπίτι μας!
Οπότε βρέθηκε οικογενεία για αυτόν τον γατούλη!

Πολύ ευχάριστα νέα αυτά! :D
Να τον χαίρεστε κι είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσετε την παρέα του όπως κι αυτός τη δική σας και θα σας αποζημιώσει με την αγάπη του! :)
Μπορείς αν θες να ανοίξεις ένα θέμα του εδώ ώστε να μαθαίνουμε νέα του και να βλέπουμε φωτογραφικό υλικό του! ;)

Σε ευχαριστώ πολύ. Από μικρή είχαμε πάντα γάτες στο σπίτι, οπότε ξέρω καλά τα συναισθήματα που δημιουργούνται!Απλά από τότε που έφυγα από το πατρικό μου, επειδή δουλεύω πολύ δεν ήθελα να έχω ζωάκι και να μένει πολλές ώρες μόνο του, αλλά δεν γίνεται να αγαπάς τα ζώα & να μην αποκτήσεις ένα...

Μία ερωτησούλα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, έχει την τάση, όπως οι περισσότερες γάτες, για να μην πω όλες, να ξύνει τα νύχια του στα έπιπλα, κι επειδή τα δικά μου είναι δερμάτινα, έχω ένα ¨προβληματάκι" γιατί το δέρμα χαλάει.. Του έχω πάρει νυχοδρόμιο, ασχολείται με αυτό, αλλά οποτε βρει ευκαιρία ξύνει τα έπιπλα. Υπάρχει κάποια λύση που μπορεί να μην την γνωρίζω?

Παρε και κορμους δεντρων(κομμενους εννοειται) κανα δυο,και βαλτους.Σιγουρα θα του αρεσουν γιατι ειναι και το φυσικο ονυχοδρομιο τους.Εμενα ο μπουκακος μονο εκει πηγαινει πλεον.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back