lautrec
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε τοσο πολυ τα ζωακια, κ ιδιαιτερα τις γατουλες!Ειμαι φοιτητρια κ εχουμε στο σπιτι ενα γατο ρατσας κεραμιδογατας

Ηθελα να σας ρωτησω, συμβαινουν πραγματι ολα αυτα τα τρομερα πραγματα που διαβαζω; Υπαρχουν ανθρωποι που βασανιζουν αθωες ψυχουλες με τοσο βαναυσο τροπο; Μπορει να σας φανει αφελης η ερωτηση μου, αλλα γιατι ανθρωποι ακομα κ μεγαλης ηλικιας, που υποτιθεται κατεχουν μια σχετικη σοφια χρονων, ταλαιπωρουν μικρα ζωακια? Για τα παιδακια ισως-λεω ισως-υπαρχει το δικαιολογητικο οτι δεν ξερουν ακομα τι ειναι σωστο και τι λαθος, κ δεν εχουν παρει σωστη διαπαιδαγωγηση...
Και τελος, γιατι τα λεγομενα "φιλανθρωπικα σωματεια" αντι να φροντιζουν για ολα τις βασανισμενες ζωο-ψυχουλες, κανουν την ακριβως αντιθετη δουλεια, και επιβεβαιωνουν αυτο που πιστευεται για τους ανθρωπους:οτι σκεφτονται μονο τη παρτη τους.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Δυστυχώς είναι αλήθεια.... (δεν είναι, και δεν σκέπτονται όλοι οι άνθρωποι σαν εμάς!
)Είναι μεγάλη συζήτηση.... και δεν έχουμε βρεί λογική εξήγηση γιατί συνεχίζουν να γίνονται...
Θα διαβάσεις πολλά και πάντα προσπαθούμε να βρούμε λύση και μια εξήγηση... αλλά.

Οι ανθρωποι ΔΕΝ ειναι ΠΑΝΤΑ ανώτερα οντα......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

lautrec
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πραγματι παρόλο που εχω ανατριχιασει με ολα αυτα που διαβαζω εδω, χαιρομαι που υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που αγαπανε κ νοιαζονται για τα ζωακια....Χαιρομαι επισης που πηραμε κ υιοθετησαμε το γατονι μας, καθαροαιμος κεραμιδογατος![]()
Και εγώ χαίρομαι.. που ήρθες στην παρέα μας!!!

Ειμαστε πανω απο 3,500 μέλη πιά και...
έχουμε αφήσει τα λόγια και κάνουμε ΕΡΓΑ!!!!!

Havana
Διάσημο μέλος

και στη συνεχεια μπαινεις εδω και συναντας ανθρωπους καθε ηλικιας να προσπαθουν και να ευχονται για το καλυτερο....

nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μετα αρχιζεις να αναγνωριζεις παρομοιες συμπεριφορες στο περιβαλλον που κινεισαι , δυστηχως αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι εξωγηοινοι , μενουν διπλα μας....![]()
Αυτό το σκέφτομαι πολύ συχνά και ανατριχιάζω. Μπορεί δηλαδή να έχω ανθρώπους στον ευρύ κύκλο μου που κάνουν τέτοια πράγματα και απλά δεν το ξέρω? Είναι τρομερό.

lautrec
Νεοφερμένο μέλος
Πριν 2,5 χρονια αγορασαμε ενα σπιτι στην Θερμη Θεσσαλονικης. Το σπιτι ειναι σαν πολυκατοικια, αλλα με μεζονετες, κ ειμαστε συνολικα 6 οικογενειες...Μια κυρια εχει ενα σκυλακι, ενα πανεμορφο pomeranian, το οποιο οχι μονο δεν ενοχλει αλλα ειναι κ φυλακας(παραδοξως γαβγιζει μονο στους απολυτα ξενους-καταλαβαινει ποιοι ειναι φιλοι μας
) κ κανει την καλυτερη υποδοχη
Δυστυχως μια αλλη κυρια, κ μαλιστα με συζυγο αστυνομικο, υποτιθεται την ενοχλει το σκυλι(το οποιο κυκλοφορει στον μεγαλο κηπο χωρις να ενοχλει), κ εχει κανει απιστευτους καβγαδες με την ιδιοκτητρια για να διωξει το σκυλακι...Μαλιστα κ καποιος αλλος "κυριος" της πολυκατοικιας δεν θελει το σκυλακι, κ καποιος τον ειδε να το χτυπαει και να το βριζει ενω το σκυλακι ηταν δεμενο, ανημπορο να φυγει!
ruko
Διάσημο μέλος
Καλύτερα να της πεις να το έχει μέσα και αν θέλει να το βγάζει έξω (χώρια απ' τη βόλτα) να το έχει υπό επιτήρηση. Προτού οι γείτονες αποφασίσουν να προβούν σε άλλα "μέτρα".

lautrec
Νεοφερμένο μέλος
Εκτός του ότι να χτυπάει το σκυλί είναι απαράδεκτο, θέλω να πω το εξής: δεν ξέρω τι κάνει η ιδιοκτήτρια και μπορεί να πέφτω έξω, αλλά δεν κάνει ένα σκυλί να μένει δεμένο έξω στην αυλή.
Καλύτερα να της πεις να το έχει μέσα και αν θέλει να το βγάζει έξω (χώρια απ' τη βόλτα) να το έχει υπό επιτήρηση. Προτού οι γείτονες αποφασίσουν να προβούν σε άλλα "μέτρα".![]()
Εχεις δικιο, αλλα το δεσανε μια φορα γιατι επρεπε να πανε στο γιατρο, κ ο αχρειος βρηκε την ευκαιρια!
Τωρα το χει μεσα στο σπιτι, αλλα ειναι σωστο να ειναι ενα σκυλακι μεσα σε ενα μικρο διαμερισμα, απο εκει που το ειχανε σε αγροκτημα?

Ουτε να το δωσουν γινεται, ειναι μερος της οικογενειας-μη πω και της πολυκατοικιας

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου κάνει εντύπωση που 2 άτομα μπορούν να κάνουν ότι θέλουν σε ένα ολόκληρο συγκρότημα κατοικιών τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι είναι φιλόζωοι..σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αναδυκνείεται το πνεύμα της ζωοφιλίας έναντι του πνεύματος "συχαίνομαι όλα τα ζώα".αλλά δυστυχώς πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν τέτοιοι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lautrec
Νεοφερμένο μέλος

Μα ποιον δουλευει;;;;;;; Οποιος αγαπαει τα ζωα φαινεται, τα φροντιζει, δεν τα σιχαινεται!
υγ. ασχετο, αλλα επιφυλασομαι να ανεβασω φωτο του ζουζουνογατου μας

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
υ.γ.γιατί δε βάζεις καλέ φώτος??
lautrec
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Τωρα το χει μεσα στο σπιτι, αλλα ειναι σωστο να ειναι ενα σκυλακι μεσα σε ενα μικρο διαμερισμα, απο εκει που το ειχανε σε αγροκτημα?![]()
Ε, δεν είναι τόσο τρομερό, αν έχει και τις βολτούλες του. Έτσι κι αλλιώς τα σκυλιά περισσότερο απ' όλα θέλουν το αφεντικό τους.

Τη γειτόνισσα την αφήνω ασχολίαστη.
Edit: Να χαίρεσαι το γατούλη σου!

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
lautrec
Νεοφερμένο μέλος

Να, κατι τετοια με κανουν ευτυχισμενη....οταν σωζονται απο πεινα η αρρωστειες τετοιες ψυχουλες....

faridalav
Νεοφερμένο μέλος
Ναι καλά!Το εξοργιστικο ειναι οτι αυτη η κυρια που δεν το θελει, υποστηριζει κιολας οτι ειχε καποτε κ η ιδια ενα σκυλακι που το λατρευε!
Μα ποιον δουλευει;;;;;;; Οποιος αγαπαει τα ζωα, τα φροντιζει, δεν τα σιχαινεται!
Όποιος αγαπάει τα ζώα τα αγαπάει ΟΛΑ, όχι μόνο τα δικά του!!!Μάλλον δεν το λάτρευε και τόσο... Ή, έτσι νόμιζε. Πολλοί νομίζουν ότι αγαπάνε τα ζώα, αλλά απλός τα βρίσκουν ελάχιστα χαριτωμένα. Πάντως, να κάνω μια ερώτηση; Για τον γλυκούλη σου, δεν σου κάνουν παράπονα;
faridalav
lautrec
Νεοφερμένο μέλος
Πηγε η μαμα μου κ τους εκραξε για το σκυλακι
Ουτως η αλλως δεν εχουνε κανενα δικαιωμα να πουν κατι, ο νομος λεει οτι μπορεις να εχεις (νομιζω μεχρι 2) κατοικιδια στο σπιτι σου....Ο γατουλης μας ειναι μονο μεσα στο σπιτι κ στα μπαλκονια, ουτε ακουγεται κ ειναι κ υγιεστατος! Ας τολμησουνε να πουνε τιποτα και θα δουν την κακη πλευρα μας
Ειμαστε ηρεμοι ανθρωποι αλλα αν πειραξει καποιος το γατι θα γινουμε αγροικοι 

υγ.συγνωμη για την αγριαδα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool