spring
Νεοφερμένο μέλος
και συγχαρητήρια για την πραγματικά επικοδομητική κριτική σου.
..Μια τέτοια κριτική με έβάλε όντως σε προβληματισμό για τον τρόπο που χειρίζομαι το μεγάλωμα του Μπιάνκο... Δεν είχα ποτέ ως μεγάλη σε δικό μου σπίτι γατάκι παρά μόνο στο πατρικό ως παιδάκι κι αυτό στην αυλή που είχαμε τότε, με τη μαμά υπεύθυνη για το μεγάλωμά του.Είναι λοιπόν κατά τη γνώμη μου επόμενο να μην ξέρω κάποια βασικά πράγματα. Για το λόγο αυτό διαβάζω καθημερινα τη σελίδα αυτή και ζητώ τη βοήθειά σας.Παιδιά δεν έχω για να κάνω την σύγκριση, πάντως αν είχα, θα είχα πιστεύω και μεγαλύτερη κατανόηση ως προς τις σκανταλιές του Μπιάνκου.
Είμαι σίγουρη ότι αυτό το γατί, αλλά και κριτικές σαν τη ΔΙΚΗ σου, θα με βοηθήσουν ως άνθρωπο, να ανακαλύψω κρυμμένες πτυχές του εαυτού μου.
Ειλικρινά σ'ευχαριστώ και νάσαι καλά!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτό που θέλω να σου πω είναι, ότι αν τον αγαπάς όπως λες, πρέπει να περιμένεις και να κάνεις υπομονή μέχρι να μεγαλώσει λίγο και να του φύγει η μεγάλη διαθεση για παιχνίδια. Δε νομίζω ότι θα σταματήσει εντελώς ποτέ, αλλά σίγουρα θα ηρεμήσει. Έχεις παιδί? Αν ναι θα ξέρεις ότι όταν είναι μικρά κάνουν σαν παλαβά από τν ενθουσιασμό τους όταν γνωρίζουν νέα πράγματα. Σιγά-σιγά όμως ηρεμούν και ωριμάζουν. Με υπομονή και αγάπη θα τα ξεπεράσεις όλα. Εδώ εγώ ξεπέρασα την αλλεργία μου και την απέχθειά μου για τις τρίχες! Για να μη πω για τα χέρια μου που είναι το αγαπημένο ονυχοδρόμιο του Χιόνη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασια θυμασια τοτε που τον πρωτοεβαλες στο σπιτι, που στεναχωρηθηκες επειδη ανεβηκε στο τραπεζι?![]()
Μου φαίνεται πολύύύύύύ μακρινό αυτό! Τώρα το κάνει συνέχεια και το'χουμε συνηθήσει

Ποιο πολύ στεναχωριέμαι μην χτυπήσει αυτός παρά μην κάνει καμιά ζημιά

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Μηπως να τον "προσλαβεις" για bodyguard?

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο γάτος ζηλεύει τον Κώστα και ο Κώστας το γάτο!!!....
spring
Νεοφερμένο μέλος
...Ασπασία έχω παρακολουθήσει την ιστορία του Χιόνη απ την αρχή και πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση η αλλαγή σου
...να τώρα ας πούμε έκανε άλλη ζημιά...μια λάμπα που την στράβωσε πριν μέρες, τώρα έσπασε και το γυαλί.
..κάνω ασκήσεις υπομονής...είναι φαίνεται ευκαιρία να πάψω να δίνω τόση σημασία στά άψυχα αγαθά...
Ασπασία εσένα δεν σε κράξανε που δεν τον ήθελες μέσα όμως
...και δεν θέλω να με παίρνετε και σεις απ τα μούτρα...σαν κάποια άλλη ψυχή
από σας δεν έχω παράπονο είναι αλήθεια...
Υ.Γ. Ασπασία σε σένα από μωρό ο Χιόνης καθόταν να τον πάρεις αγκαλίτσα και να κοιμηθεί στα πόδια σου? γιατί εμάς, είπαμε ότι μέσα μόνο,παίζει...
mimikaki
Διάσημο μέλος
ο δικος μου ο καημενος που δεν κανει αταξιες???
μονο μια στις χιλιες και αυτο με πολυ τρομαρα...
τι καλο παιδι που εχω
διαβαζα για ολες αυτες τις αταξιες και τον αγαπησα περισσοτερο!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. Ασπασία σε σένα από μωρό ο Χιόνης καθόταν να τον πάρεις αγκαλίτσα και να κοιμηθεί στα πόδια σου? γιατί εμάς, είπαμε ότι μέσα μόνο,παίζει...
Τον Χιόνη τον βρήκα ή μάλλον με βρήκε όταν ήταν περίπου 3 μηνών πέρυσι το Πάσχα. Με ακολούθησε στο δρόμο μέχρι το σπίτι και δεν ξανάφυγε από τη γειτονιά. Έτρωγε μόνο όταν τον τάιζα εγώ και μόνο όταν τον χάιδευα. Όταν σταματούσα να χαιδεύω σταματούσε να τρώει.Βέβαια αφού τον χάιδευα έτρεχα αμέσως σπίτι για απολύμανση!!!
Όταν τον βρήκα μισοπεθαμένο ήταν ήδη 8-9 μηνών, κι επειδή την "παιδική" του ηλικία την πέρασε στο δρόμο αρρωστούλης όταν τον πήρα σπίτι ήταν δύσκολο να μάθει αγκαλιά. Αφού να καταλάβεις η μόνη φορά που κατάφερα να τον πάρω αγκαλιά σχεδόν αδιαμαρτύρητα ήταν όταν τον πήγα άρρωστο στο γιατρό!
Ακόμα το παλεύω. Τον παίρνω με το ζόρι νιαουρίζει, γκρινιάζει και τον αφήνω κάτω. Κάθε φορά τον κρατάω λίγο περισσότερο για να συνηθίσει. Στο κρεββάτι έρχεται μόνος του και κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου. Αν δε ακουμπάει πάνω μου δεν μπορεί. Υπάρχουν βέβαια και οι φορές που έχει "μοναξιές" και δεν θέλει ούτε να τον αγγίζω. Βγάζει νύχια και δαγκώνει. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον αφήνω σε ησυχία κι εγώ. Πάω και τον χαϊδεύω και τον φιλάω συνέχεια!!!
Εμένα δεν έχει πρόβλημα στο που θα παίξει. Πάιζει και μέσα και έξω. Το βράδυ μόνο κοιμάται έξω γιατί με το που πάω να κλείσω ρολλά κάνει σαν τρελλός να βγεί! Σαν να τον κλείνω στο κλουβί - συγνώμη στη γατοφόρο ήθελα να πω- κάνει!!! Δεν αντέχει το βράδυ μέσα με τίποτα!!!
Πιστεύω ότι ο δικός σου είναι μικρός και θα συνηθήσει σιγά-σιγά. Υπομονή και αγάπη θέλει όπως όλα τα μωράκια! Και μην ξεχνάς ότι όπως όλα τα παιδιά θέλει να τραβήξει με κάθε τρόπο την προσοχή σου έστω και για μάλωμα.

ladycat
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε τι θα συνηθίσει;Πιστεύω ότι ο δικός σου είναι μικρός και θα συνηθήσει σιγά-σιγά. Υπομονή και αγάπη θέλει όπως όλα τα μωράκια! Και μην ξεχνάς ότι όπως όλα τα παιδιά θέλει να τραβήξει με κάθε τρόπο την προσοχή σου έστω και για μάλωμα.![]()
Της δημιουργείς πλάνες. Δεν θα συνηθίσει το ζώο να μην παίζει, η spring θα συνηθίσει.(; ) Το ζώο θα μεγαλώσει και θα μειώσει το παιχνίδι κι όταν θα γεράσει δεν θα έχει όρεξη ούτε για παιχνίδια ούτε για τίποτα.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι πλάνες δημιουργώ βρε Θανάση?Σε τι θα συνηθίσει;
Της δημιουργείς πλάνες. Δεν θα συνηθίσει το ζώο να μην παίζει, η spring θα συνηθίσει.(; ) Το ζώο θα μεγαλώσει και θα μειώσει το παιχνίδι κι όταν θα γεράσει δεν θα έχει όρεξη ούτε για παιχνίδια ούτε για τίποτα.
Δεν λέω ότι θα συνηθίσει το γατάκι και δεν θα παίζει!!! Στην αγκαλιά λέω ότι θα συνηθίσει και θα μάθει να κοιμάται και μαζί τους. Ο δικός το έκανε από μόνος του. Δεν κοιμάται στο σπιτάκι του αλλά στο κρεββάτι μας. Μην τα μπερδεύεις. Δεν είπα ότι θα σταματήσει να παίζει. Αλλά ότι είναι μωρό και παίζει. Μεγαλώνοντας θα παίζει μεν αλλά θα κοιμάται περισσότερο απ'ότι τώρα. Δεν βγάζω κανόνες, βλέπω τι κάνει ο δικός μου και μιλάω ανάλογα...
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
...το μόνο που κάνει ειναι να ξαπλώσει κάτω στο χαλάκι διπλα στο κρεββάτι, και ακόμη και αυτό μερικές φορες μόνο!!!!της αρέσει να μένει μόνη της, να κοιμάται μόνη και απομακρυσμένη!!!! λέτε να αλλάξει ποτέ..???? εξακολουθούμε να την έχουμε χαιδεμένη, βλέπεται ήταν το πιο ταλάιπωρο απο τα 3 που έχω στο σπίτι!!!!!!

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει άλλα νόμισα. Συγνώμη.Τι πλάνες δημιουργώ βρε Θανάση?Δεν λέω ότι θα συνηθίσει το γατάκι και δεν θα παίζει!!! Στην αγκαλιά λέω ότι θα συνηθίσει και θα μάθει να κοιμάται και μαζί τους.
Ismini
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι οχι Vanna. Oι γάτες όπως κι οι άνθρωποι έχουν το χαρακτήρα τους η κάθε μία. Αν υπολογίσουμε και κάποια επίκτητα χαρακτηριστικά βέβαια. Ισως η Μπλάκυ πέρασε άσχημα στο δρόμο και έγινε επιφυλακτική.το μόνο που κάνει ειναι να ξαπλώσει κάτω στο χαλάκι διπλα στο κρεββάτι, και ακόμη και αυτό μερικές φορες μόνο!!!!
της αρέσει να μένει μόνη της, να κοιμάται μόνη και απομακρυσμένη!!!! λέτε να αλλάξει ποτέ..???? εξακολουθούμε να την έχουμε χαιδεμένη, βλέπεται ήταν το πιο ταλάιπωρο απο τα 3 που έχω στο σπίτι!!!!!!![]()
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι οχι Vanna. Oι γάτες όπως κι οι άνθρωποι έχουν το χαρακτήρα τους η κάθε μία. Αν υπολογίσουμε και κάποια επίκτητα χαρακτηριστικά βέβαια. Ισως η Μπλάκυ πέρασε άσχημα στο δρόμο και έγινε επιφυλακτική.
και εγώ έτσι νομίζω, ειναι λαλίστατη, χαιδεύεται όταν και όποτε θέλει αυτή, ειναι πολύ κοντά αλλά και σε απόσταση!!!!!!
ειναι το πανθηράκι μας πάντως όπως και να ειναι...πολλές φορές ειναι και το παιχνίδι μας να την βουρτσίσω, να την χαιδέψω και αυτή να προσπαθεί να ξεφύγει!!!!!! γρατσουνάει και εγώ τα υπομένω....αλλά το διασκεδάζω κιόλας!!! μηπως ειμαι λίγο μαζόχα????
πάντως όταν έκανε τα μωρούλια της, ήταν πολύ ήρεμη και χαδιάρα!!!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
φαντασου εγω ειχα 5 μωρα μεσα στο σπιτι κ εκαναν ετσι κ αμα τα πιασει κ τωρα κανουν δεν καθονταιΠείτε μου φίλες μου κάτι! Όταν είναι μικρά τα γατάκια δεν κουράζονται ΠΟΤΕ?
Εξηγούμαι... Όταν είναι στο μπαλκόνι παίζει αλλά κοιμάται κι όλας...
όταν είναι μέσα, δεν σταματάει στιγμή το τρεχαλιτό... πέρα απ τα δαγκώματα που κάνει όταν βρει το χέρι μας ,(με γάντι τον πιάνουμε και ψάχνει το χέρι) δεν σταματάει με τίποτα...δεν κουράζεται? να κάτσει σ'ενα μαξιλαράκι, να κάτσει λίγο χαλαρό να κάνει νάνι...τίποτα βρε παιδί μου...έτσι κάνουν όλα?
λιγο θα ηρεμησει με την στειρωση κ μετα τα 3 ετη ζωης τους θα χαλαρςσουν κ μετα θα αναζητας που πηγε η ζωντανια τους
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool